Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Яко в Матрицата...
Майкооо , няма да са много във възторг от ДП , особено сезон 2 , но определено ще се насладят на талантите в този сериал Grinning
Ще гледат Неслихан и Енгин, някои може да се загледат в Ураз... Другите ще ги мижат. Ще мижат и сценария, нищо и никакви си 100-на серии Wink

# 136
Майкооо , няма да са много във възторг от ДП , особено сезон 2 , но определено ще се насладят на талантите в този сериал Grinning
Ще гледат Неслихан и Енгин, някои може да се загледат в Ураз... Другите ще ги мижат. Ще мижат и сценария, нищо и никакви си 100-на серии Wink
Определено ще се вгледат и в Ураз , и в Гедиз , и съм сигурна ,че ще им харесат Heart Eyes

# 137
Филе, отвори линка на статията, има едно видео там. Май е на актрисата, която е озвучавала Несли.
А може и да греша Stuck Out Tongue Winking Eye Какво разправя женицата?

Снимки от вчера с фенове

Heart Eyes

# 138
Еве Hug аз нямам говор , не чух нищо . Реших ,че е от компа ,че е доста възрастен , ама не е ...
Уре ще пробам пак и по тела също . Дано чуя звук и ще ви кажа Grinning

# 139
  • между морето и небето
Еви, специално за теб

"Здравейте приятели на испанските заглавия(??? сериалите на испански)  , аз съм Дезире Сандовал, гласът на Нихан от "Черна любов" . Надявам се, че ви е харесал сериалът толкова, колкото и на мен,  (сериалът) който ме подлуди. И се надявам, че ще продължа да я (Неслихан?) озвучавам. Изпращам ви една голяма целувка."

Думите в скобите ги допълних, за да се разбере по-добре какво иска да каже.

# 140
С голям зор глухарката чу какво казва жената Stuck Out Tongue Winking Eye
''Здравейте , аз съм Дезире Сандовал ,  гласът на Нихан в сериала Безкрайна любов   .Надявам се ,че сериалът ви е харесал колкото и на мен - направо съм луда по него ! Надявам се ,че ще продължите да го правите '' ( явно в смисъл да гледате ) или ,че тя ще продължава да го прави - не чувам добре
Но си личи ,че жената е много ентусиазирана фенка на Карата .Сигурно с удоволствие е дублирала Нихан

# 141
О, Габи Hugсега видях ,че и ти си го превела . Аз го слушах 10 пъти , но много тихо е при мен Grinning

# 142
Габи, много ти благодаря Kissing Heart
Филе, и на теб Kissing Heart

Ах, това Ниханче Heart Eyes Ми има вкус жената, като нас Sunglasses

# 143
  • между морето и небето
О, Габи Hugсега видях ,че и ти си го превела . Аз го слушах 10 пъти , но много тихо е при мен Grinning

Фили, самият запис не е много хубав. И аз като теб, го изслушах няколко пъти.

# 144
Добро утро, момичета Kissing Heart

За настроение водя тези лудетини Heart Eyes

Хубав петък на всички Hug

# 145
Чакалът е оглавил класацията за най-обсъждан актьор, как стават тия работи като никой не го харесва. Satisfied
Въз основа на данни на турската агенция за социален рейтинг Somera бяха посочени най-обсъжданите актьори за периода от 15 октомври до 15 ноември. Местата бяха разпределени по следния начин.
▪1 место: УразКайгылароглу
▪2 место:АльпНавруз
▪3 место: ЭнгинАкюрек
▪4 место: КеремБурсин
▪5 место: АкынАкыноз

# 146
Чакалът е оглавил класацията за най-обсъждан актьор, как стават тия работи като никой не го харесва. Satisfied
Въз основа на данни на турската агенция за социален рейтинг Somera бяха посочени най-обсъжданите актьори за периода от 15 октомври до 15 ноември. Местата бяха разпределени по следния начин.
▪1 место: УразКайгылароглу
▪2 место:АльпНавруз
▪3 место: ЭнгинАкюрек
▪4 место: КеремБурсин
▪5 место: АкынАкыноз

Тц, тц, тц... не легенди останаха, не класиции! Чакал долен и там се набутал първи Joy

Привет, девойки! Blush

# 147
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Simple Smile

Ама всичкото това е платено, как не разбирате! Joy Как може Уразчо Неизвестни да е първи? Rolling EyesJoy

Нейсе, да е жив и здрав, и все така да покорява публиката Heart Eyes

# 148
Голям смях падна с разследването на ботовете Grinning

Нейсе, тук можете да се определите от кой тип зрители на Дъщерята сте Grinning

https://zen.yandex.ru/media/serialomaniya/10-tipov-zritelei-ture … 58683163332233090

# 149
Каквото и да се говори и пише , ДП донесе само позитиви и полза за кариерата на Ураз .Радвам се за него и му желая още успехи в бъдеще Flowers Hibiscus
Здравейте дружки Hug

Общи условия

Активация на акаунт