Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Джули, не е някакъв извънземен разговор, но се води с лекота, с половин дума се разбират, някаква закачка има между тях. Нашия й каза, че ако не обичал Нарето, щял да се влюби в нея. Не знам накъде ни водят тези другарки, Ортилерките. И с Наре си казаха разни неща...
Може би съм пристрастна, де да знам. С Гидю сцените са ми най-интересни Stuck Out Tongue Winking Eye
Но не знам да го даваме ли на докторката, че много хладнокръвна бе. Гиздавия е с чувствителна душа Smirk

Много са им красиви сцените Heart Eyes

# 196
  • Плевен / София
Джули, не е някакъв извънземен разговор, но се води с лекота, с половин дума се разбират, някаква закачка има между тях. Нашия й каза, че ако не обичал Нарето, щял да се влюби в нея. Не знам накъде ни водят тези другарки, Ортилерките. И с Наре си казаха разни неща...
Може би съм пристрастна, де да знам. С Гидю сцените са ми най-интересни Stuck Out Tongue Winking Eye
Но не знам да го даваме ли на докторката, че много хладнокръвна бе. Гиздавия е с чувствителна душа Smirk

Скрит текст:

Много са им красиви сцените Heart Eyes

Скрит текст:
Казваш може и тя да го нарани.....

# 197
  • Кърджали
Пуснах си да видя този разговор. Хммм... Интересно, май само тя е успее да излиза на глава с него. "Г-же психопат", "Какво ми мрънкаше срещу мен като хлапе набито от батко си и на когото са му взели любимата играчка. Повтаряш ми Наре та Наре"....

# 198
Айде, бе Smiley Това ми хареса, че си го признаваш.
Иначе серията беше с една идея по-добре от предишната, която беше мега скучна.
Тая Сехра ще излезе голям асасин. Laughing Как му преряза гръкляна на Локи.

# 199
Леле , какво е това ? Как започна сериалът ( е , имаше малко селяния , ама я приехме за екзотика )  , а докъде   стигна ?
Само да кажа ,че ме е яд, че се пилее таланта на актьорите .
Но като гледам рейтинга само при енелигентните е по нисък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Чукур, аз винаги си казвам честно Stuck Out Tongue Winking Eye
Последно в лицемерие могат да ме обвинят Smirk

Я да те питам, от снощната серия на теб какво ти беше интересно? Чок мерак едийорум Sunglasses

# 201
  • Яко в Матрицата...
Нека си гледат хората сериала, на мен не ми пречи Joy Даже се радвам. Нека хората си имат работа, жалко наистина за таланта на някои актьори, но това е положението.

Хубавото е, че моят глас не се брои Simple Smile Вече трета серия не гледам, не виждам да съм изпуснала нещо.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 15:51 от Reni - BG

# 202
.....
Санджар и Гедиз се сбиха, като ефето показа истинската си същност. Да бяхте видели лицето му... сериен убиец не го стига, и не преекспонирам хич. Валла, наистина така си помислих. Беше натиснал Гедиз да го убива,
.....

Да допълня подробния и необективен преразказ на Еванджелин с два кадъра, показващи истинската същност на другия участник в това събитие: пръсти белички и чистички като на пианист, но душица завистлива, дребна и подла, винаги готова да нанася удари под кръста и по най-болните места (в случая по потрошения и парализиран доскоро крак на доскорошния най-добър приятел).

# 203
Сцените между Наре и Санджар ми харесаха, когато бяха сами. А и казах една идея по-добре, не че е бил кой знае какъв епизод... А й тази новата героиня леля Фериде ми хареса, прави смях.

# 204
Буркина, какъв приятел бълнуваш още, не ми е ясно. Човека го натисна за убиване, ти приятел викаш Joy Ми ще се защити човека, много ясно. Айде като бил бивш приятел, да лежи като жертвена овца Joy

Чукур, да, лелята е свежа и с обективен поглед.

# 205
  • Кърджали
Лелята ме разби когато искаха Наре. Много хубаво им го каза. И си беше до край права.
Не разбрах само Каврук какви мотиви шешшв да има за да каже и той че не дава "момичето" за булка. Само каз сче и той не я би дал. Па толкова подкрепяте Санджар уж да се сдобрява с Наре

# 206
Буркина, какъв приятел бълнуваш още, не ми е ясно. Човека го натисна за убиване, ти приятел викаш Joy Ми ще се защити човека, много ясно. Айде като бил бивш приятел, да лежи като жертвена овца Joy

Еванджелин, ама той същият тоя човек, дето роните крокодилски сълзи за него, нали се съюзява с всички други престъпници и психопати в сериала и иска да го разорява, да го тика в затвора (до живот), защото при защита на любимата си жена (в която уж и Гедиз бил някога  и сега още влюбен, ха-ха-ха) Санджар се хвърлил в пропастта с един гнусен изнасилвач и психопат.

Айде като са били бивши приятели и сътдружници, Санджар да се остави да унищожат него и любимите му хора ли?
Ами той Гедиз сам описа плановете си в миналата серия : "Това не е ли по-лошо и от смъртта?"

А иначе да - изпълнителят на ролята на Санджар е далеч по-класен артист от този, играещ Гедиз. Оттам и разликата в изразителността и мимиките на лицата им. Който колкото може.Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 17:45 от Burkina

# 207
Лелята ме разби когато искаха Наре. Много хубаво им го каза. И си беше до край права.
Не разбрах само Каврук какви мотиви шешшв да има за да каже и той че не дава "момичето" за булка. Само каз сче и той не я би дал. Па толкова подкрепяте Санджар уж да се сдобрява с Наре
Каврук по-скоро го каза на майтап, за да продължи това, което започна леля Фериде(тя наистина мислеше това, което каза). А когато Санджар поиска да я вземе от Каврук, майката на Санджар се включи пак тъпо, като изцепи "Кой е той па, че ще дава Наре..."

# 208
  • Яко в Матрицата...
Санджар и Гедиз си обявиха война, приеха, че са врагове и така действат. Но феновете на Санджар приеха това като - Санджар може да прави всичко, което му скимне, а Гедиз трябва да седи и да гледа в ъгъла Rolling Eyes

Буркина Фасо, защо Санджар се отказа да се предава в полицията? Беше решил да се саморазправи с враговете си и да си отиде спокойно да ги лежи, след като Наре и Мелек заминат. Какво се промени?

# 209
Буркина, разбирам логиката ти, но не съм съгласна, разбира се Smirk
Както каза една от наричащите себе си енгинистки: "Ще крие трупа! Няма да влиза в затвора заради този изрод!"

Виждам, че това ви е обща идеология.
Извинявай, че не я споделям Grinning

И да питам пак, що не си пишеш с истинския акаунт, ми само ги сменяш Stuck Out Tongue Winking Eye

А, пък изразителността на изпълнителя на страничната роля повече ми допада. Тез трептящи очи и нервни тикове на главния хич не са ми по вкуса Smirk

Рени, голям смях с годежните вълнения на Сандю. Ни лук ял, ни мирисал Head Band

Общи условия

Активация на акаунт