Професионални серии за коса 142

• 41 891
  • 801
  •   1
Отговори
# 495
Хайде аз пак за четките....
Здравей, имам розовата и не мога да я сравня с другата показана, но ще коментирам цената. Миналата година на черен петък я купих за 45 лв от Емаг. Изчакай да видиш утре на  какви цени ще я пуснат от различните сайтове. Аз я ползвам на почти суха коса или съм духнала корена със сешоар. Оформя и приглажда косъма, но резултатът не нещо което да не мога да постигна и с обикновена четка. Понякога я ползвам и за оформяне на 2-3 ден. На чуплива/ къдрава коса може и да е по-полезна покупка.
Аз не искам кой знае какво да върша с нея.Моята коса си е права по принцип.Ще я ползвам на почти суха коса за приглаждане и евентуално завиване леко на крайщата.
Ще следа за промоции утре .Сега в нотино има 25 % но наистина ще изчакам .

# 496
Не знам кой е този сайт и какви са тези цени, но аз имах розовата и я взех за 90лв от Емаг.

P.s. Има отделна тема за тези четки. Ако искаш я потърси, там има съвети как точно да я използваш, клипчета, мнения и т.н. Simple Smile

# 497
Розовата я взех от Емаг на 39 лв. Подарък е за  дъщерята и не съм я пробвала.

# 498
# 499

Аз много го харесвам. Имам си още, но  от Нотино сега го пуснах с другите неща. Беше 48лв -25% още, направо супер цена.

# 500
Като термо ли го използваш?

# 501
  • София
Аз също харесвам четките на Оливия Гардън. Въобще гребените и четките са много важни за косата, защото некачествените накъсват косъма по дължина и по-фините или по-компрометираните коси много си патят от тях. Понякога си казваме - толкова се грижа за косата - защо е в такова състояние? Ами и това допринася. По недобрите гребени има миниатюрни /за нас/, но всъщност много големи за косъма назъбвания, които като разрешиш косата с тях все едно дерат косъма, ако ме разбирате какво имам предвид. Това си е грубо механично увреждане, равно, а дори и понякога превъзхождащо уврежданията от всекидневна преса.
Също и ножиците са много важни. Понякога на склонните към цъфтеж коси едно постригване може да доведе до по-бързи цъфтежи, ако ножицата не е достатъчно добра за да среже косъма, без да смачка крайчето му. Това смачкване няма как ние да видим, но то прави разслояването на косъма, нар. цъфтежи по-бързо да се случи. Имам приятел фризьор, чиято ножица струва над 4000 лева и си ходи с нея навсякъде Simple Smile Не знам каква магия прави, ама явно си е неговото оръжие.

Аз съм сложила няколко неща в кошницата в нотино на Керастаз, които харесвам да подновя. Добри са им цените. Реално това са първите нормални цени на Керастаз в Нотино от много време. Преди години като беше ензо още там беше най-изгодно да се купува Керастаз. Включително оттам си взех първите Хлоноложист ампули, заедно с професионалната маска и голяма разфасовка шампоан Хроноложист. После изведнъж се престараха с цените, спряха да зареждат ампулите Фузио доз, както и професионалните им продукти.

# 502
Много интересен и конструктивен диалог е станал за четките. Съжалявам, че не получих отговори навреме и поръчах
Още не е дошла и не мога да дам мнение.
Колко ви се бавят поръчките от рибата? Моята е от 21.11.

# 503
Не мога да си обясня какво става с тази рибка и доставките ви. 😀 Явно съм имала нечуван късмет, защото моите пратки дойдоха за под 24ч. 😀

# 504
  • София
Здравейте,

Относно четките на Оливия Гарден, за изстрадала изрусена чуплива коса с тънък косъм какво бихте препоръчали?
Кръгла, плоска или гребен?

Сега се реша под душа с маската на Kerastase Therapist с гребен с широки зъбци и след баня пак на мокра коса с него.
Имам четка No tangle от рибката на Макадамия, която уж не скубе и накъсва, но се съмнявам да не го прави. И нея я ползвам.
Благодаря!!!

# 505
  • Варна
Четката на Макадамия не скубе и гарантирано не накъсва косата. Ползвам я от години и така и не намерих по-добра.

# 506
  • София
Четката на Макадамия не скубе и гарантирано не накъсва косата. Ползвам я от години и така и не намерих по-добра.

Подкрепям. Моята я изгубих при пътуване, но я ползвах доста време и е добра. Ангелските криле на Тангъл Трийзър, също е добра за разресване. Но, всяко разресване при фина и изтощена коса се прави внимателно и леко за да не се накъсва косата, а ако косата е мокра и изтощена не съветвам да се реши, освен при много обилна маска и под душа и пак внимателно. Защото при нея косъма е лишен от протеин, разтяга се до крайност, а после не се връща в предишна позиция, ами остава като навита свинска опашка и е ужасен.

Здравейте,
Относно четките на Оливия Гарден, за изстрадала изрусена чуплива коса с тънък косъм какво бихте препоръчали?

То може и трите - в зависимост какви са нуждите.
Плоска има за фина коса за разресване - https://www.arlen.bg/product/16107/kompaktna-chetka-za-razresvan … tyling-brush.html

Другите всички са добри и като цяло стават за всякакви коси - пестят от времето за сушене, намаляват наелектризирането, изглаждат.
Ето тези са хубави при изсушаване за да дадат обем. https://www.arlen.bg/product/9614/chetka-za-izsushavane-s-kerami … ontour-brush.html

В момента аз не ползвам никакви четки за изсушаване, но като намаля дължината и ако започна да излизам Simple Smile мисля да си открия точно тази за обем, която преди време купих и сигурно съм я забравила някъде.

# 507
  • София

Подкрепям. Моята я изгубих при пътуване, но я ползвах доста време и е добра. Ангелските криле на Тангъл Трийзър, също е добра за разресване. Но, всяко разресване при фина и изтощена коса се прави внимателно и леко за да не се накъсва косата, а ако косата е мокра и изтощена не съветвам да се реши, освен при много обилна маска и под душа и пак внимателно. Защото при нея косъма е лишен от протеин, разтяга се до крайност, а после не се връща в предишна позиция, ами остава като навита свинска опашка и е ужасен.

Здравейте,

То може и трите - в зависимост какви са нуждите.
Плоска има за фина коса за разресване - https://www.arlen.bg/product/16107/kompaktna-chetka-za-razresvan … tyling-brush.html

Другите всички са добри и като цяло стават за всякакви коси - пестят от времето за сушене, намаляват наелектризирането, изглаждат.
Ето тези са хубави при изсушаване за да дадат обем. https://www.arlen.bg/product/9614/chetka-za-izsushavane-s-kerami … ontour-brush.html

В момента аз не ползвам никакви четки за изсушаване, но като намаля дължината и ако започна да излизам Simple Smile мисля да си открия точно тази за обем, която преди време купих и сигурно съм я забравила някъде.

Много ви благодаря!!!
Точно както го описвате имам на места по косата накъдрени, като свински опашки и супер изпръхнали. Подстригаха ми по-голямата част, но още има. И се чудех от какво е.

# 508
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам  въпрос!!!!Наясно съм,че не е добре да се реше мокра коса и съответно винаги я сресвам,като изляза от банята.Вие сресвате ли се?Трудно ми е да си представя да си оставя косата да ми изсъхне несрасана.

# 509
Аз я сресвам след баня, но винаги с добро количество финиш, за да няма скубане и накъсване. За разресване използвам четка на Ико, както и една от Джъмбо(пак някакъв тангъл е) , която между другото не е никак лоша. Единственият й минус е, че наелектризира косата.

Общи условия

Активация на акаунт