Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 251
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
Винаги  съобразявам с типа на кожата си продуктите, които ползвам и особено тези за лице- в момента ползвам предимно хидратиращи продукти.

# 301
Ествствено , че се съобразявам  смоят тип кожа . Ползвам хидратиращ крем както ежедневен , така и вечерен.

# 302
  • София
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?

Разбира се,  че съобразявам продуктите, които използвам. Кожата ми е адски суха, затова се старая да подхранвам тялото си отвътре, но и да я хидратирам с подходяща козметика

# 303
Разбира се, че избора на козметика трябва да е съобразен с типа кожа на съответния човек!
За мен важно е дали козметиката отговаря на преднзначението си и дали има добра поносимост към кожата!

# 304
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, аз съм на 25 години и до преди няколко месеца не използвах кой знае каква козметика. Някакъв измиващ продукт и крем за лице и то не всеки ден. Close
Започнах да се интересувам и изпробвам различни серуми, кремове и масла на различни марки. Определено се съобразявам с типа и нуждите ми към момента, а именно комбинирана кожа, черни точки, акне, пигментни петна. Много съм доволна от дневния хидратиращ крем на CeraVe с SPF 25. Blush

# 305
  • София
Здравейте!
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Разбира се, че съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа, която е комбинирана. Особенно внимавам с продуктите за моето дете, което е с атопичен дерматит.
 От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Моята кожа се нуждае от качествена козметика, достатъчно сън и в тази сезон от хидратиране.

# 306
Разбира се, че съобразявам продуктите с типа кожа. Обикновено търся да са хидратиращи и подхранващи, защото кожата ми е суха (особено напоследък в пандемията) и чувствителна.
Имам нужда от хидратиращи продукти и съдържащи много витамини и минерали.

# 307
  • Варна
Да, съобразявам се с вида и състоянието на кожата си. Предпочитам хидратиращи продукти, с натурални съставки.

# 308
  • София
Винаги купувам продукти, подходящи за моя тип кожа.
Кожата ми се нуждае от хидратация и слънцезащита, но аз не съм много стриктна в това отношение.

# 309
Съобразявам се изцяло с типа на кожата ми. Най-важни според мен са хидратацията  и  слънцезащитата.

# 310
Винаги се съобразявам с продуктите, които купувам с типа кожа който имам.Кожата ми най-много се нуждае от хидратация т.к зимата от студа и лятото от слънцето изсъхва бързо.

# 311
Да, винаги съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.
За мен е най- важна хидратацията на кожата.

# 312
  • София
Съобразявам се , разбира се. Отделно, че има разлика между кожата ми на лицето и тази на тялото, както и се променя през различните сезони.

Смятам, че най-много се нуждае от хубаво почистване и след това добра хидратация. Simple Smile

# 313
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Да, винаги се съобразявам с кожата си, когато купувам продукти.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Да бъде добре почистена и хидратирана.

# 314
  • Варна
Купувам продукти съобразени с възрастта ми, кожата ми се нуждае основно от хидратиране.

Общи условия

Активация на акаунт