Къде за първи път си легнахте

• 9 142
  • 199
  •   1
Отговори
# 120
в нас стана работата

# 121
У тях, на неговия креват. А той един тесен и неудобен.... #Crazy На сутринта свитки ми излизаха от дупето, докато си разпукам кокалите.  Crazy Но всичко си струваше, де.  Mr. Green

# 122
В старото москве на баща му на една полянка ... зима, нощ, вънка адски студ, а парното пушляви нещо  Laughing Голяма романтика  Joy!
само че в ладичката на баща му / тая кола да можеше да говори.....Simple Smile /

# 123
В моята квартира Mr. Green

# 124
На мой терен luvbed

# 125
Като за на4ало, аз го целунах по 4елото с думите, 4е може би друг път няма да я имам ве4е тази възможност.
На другия ден (но6т) той ме целуна в неговото легло... ta tam... EEEH... ljatoooo...

# 126
  • Стара Загора
У тях ,помагах му на едни тестове по английски език  и на почивката.... Blush

# 127
В хотел, той си имаше сериозна приятелка , която живееше у тях преди да се намеся аз Twisted Evil Twisted Evil

И ние така Peace

# 128
В неговия дом Peace

# 129
У тях, в неговата стая. Дълго време намирането на терен ни беше проблем... Blush

# 130
  • София
ами ние още на първия ден EmbarassedБяхме в една дискотека в Студентски град, цяла вечер се гледахме,аз направих крачката и му предложих да отидем на някоя полянка и да гледаме изгрева.Той се съгласи, отидохме на полянка,беше наблизо някъде,около Малинова долина и работата стана,ама не съвсем,заваля като изведро.На следващата седмица пак се видяхме в същото заведение, и спахме на една приятелка в блока-на последния етаж в коридора,на едно одеало!!!!!!!!!

# 131
  • там от където съм
У тях!

# 132
В нас на вилата,нищо особено,но на мен си ми беше добре!Човекът беше важен! newsm76

# 133
  • в къщи
Бяхме у майка му на гости с преспиване...и стана тя каквато стана Laughing

# 134

Общи условия

Активация на акаунт