Финансово зависим от мен

• 6 841
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
Не мисля, че го обичаш. Просто искаш да си влюбена или ти се струва, че трябва да си във връзка. Но според мен е по-добре да си сам, отколкото да си с грешния човек, особено ако това не само не е подходящия човек за теб, но е използвач или изневеряващ, или зависим, или насилник. Ти сега си отглеждаш някой, който до момента не е показал признаци само на последното, така че не знам какво се чудиш.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:51 от winni_

# 46
  • СИ

Той работи, но никога не му стигат парите. Просто ми казва ти черпиш днеска и разни такива. Просто усещам, че сега като сме на разстояние, постоянно ми звъни, пише, гпворим с часове. Много съм се привързала към него. Знам,че е грешка да съм с него.

И какво работи господина щом звъни постоянно и си пишете и говорите с часове? Колко да изкара и как ще му стигат ако дрънка цял ден по телефона?
Щом знаеш, че е грешка, защо търсиш съвети и питаш? Какво очакваш да ти кажат или какво търсиш? Продължавай да си плащаш за грешката, пък колкото издържиш. Глупостта ходи по хората. Щом си се привързала толкова към него, давай...! Може ти да си първата, която я очаква бляскаво бъдеще с наркоман.
И да не забравиш да кажеш на майка си и баща си. Те също трябва да са в течение и да знаят, колко много си привързана, за да са подготвени за предстоящите  приятни изненади...!

# 47
  • ☀️София / London🌂
Знам,че е грешка да съм с него.

И сме до тук ! Като знаеш , избираш - или поправяш "грешката" или си живееш с нея и си търпиш последствията.
 Дано илюзията, че той магически ще се промени и ще е идеалният мъж те топли достатъчно.

# 48
  • Sofia
Скрит текст:
Здравейте! Моля за съвет. Запознах се лятото с едни момчени се влюбих от пръв поглед. Аз ср преместих в София да уча и той дойде с мен. Всичко беше наред докато не му видях телефона, че си е писал с други и се е виждал интимно с тях, преди да дойде при мен,докато сме били заедно. Преглътнах го, поговорихме  и обеща, че няма да ме лъже. Разказа ми,че преди е взимал Амфетамин и каза, че вече няма да взима никога, а видях, че са си писали с колега за това, както и да е и това преглътнах. Но той започна да разчита финансово за всичко, аз да му плащам сметките, аз да му купувам личния тоалет, аз да купувам прах, продукти и т.н. Иска да му давам пари за квартира, ток, вода. Знам, че трябва да го оставя, но го обичам. Сърцето ми не може да приеме, че трябва да го оставя. Много съм напрегната, нямам му доверие за нищо. Но го обичам и не мога да го оставя.
Ava01, по какво разбираш/усещаш/чувстваш, че го обичаш? С какво те привлича? Сама си отговори и помисли дали има взаимност между вас? Ти какво получаваш като отношение от този човек? Според мен си леко обсебена от тази "любов" и това може само да те повлича надолу в пропастта. Емоционално и финансово. Това момче има проблеми - не работи?!?, има зависимости и се увлича от краткотрайни забежки с мацки. Откопчавай се от него докато не си се завъртяла по спиралата надолу, че излизането то зависимости е трудно...обсесията е зависимост също Simple Smile
Той работи, но никога не му стигат парите. Просто ми казва ти черпиш днеска и разни такива. Просто усещам, че сега като сме на разстояние, постоянно ми звъни, пише, гпворим с часове. Много съм се привързала към него. Знам,че е грешка да съм с него.
Ако очакваш от форума да получиш мнение, то е - разделете се. Нямаш полза от тази връзка, не си щастлива, не се чувстваш ценена и пр. Не се затривай с този.

# 49
Това са решения, които трябва да вземеш сама! На всяка жена се е случвало да е в дилема, вярвай, няма кой да те спаси от поемането на отговорност за собственото ти спокойствие и щастие . В теб е решението-тук си само, за да чуеш това, което вече знаеш . Не губи врме и пусни ръката му, за да може да се съхраниш .

# 50
Това са решения, които трябва да вземеш сама! На всяка жена се е случвало да е в дилема, вярвай, няма кой да те спаси от поемането на отговорност за собственото ти спокойствие и щастие . В теб е решението-тук си само, за да чуеш това, което вече знаеш . Не губи врме и пусни ръката му, за да може да се съхраниш .
Знам какво трябва да направя, осъзнавам го. Но ми е много трудно, граничещо с невъзможно. Той се държи много добре с мен. Просто не знам как да процедирам, чувствам се ужасно.

# 51
  • Sofia
Знам какво трябва да направя, осъзнавам го. Но ми е много трудно, граничещо с невъзможно. Той се държи много добре с мен. Просто не знам как да процедирам, чувствам се ужасно.
Прочети малко за емоционалното изнудване. Манипурира те, намерил ти е слабите места и се възползва от теб.

# 52

И в какво се състои това добро държане? Да не би случайно да ти купува цветя с твоите пари?

# 53

И в какво се състои това добро държане? Да не би случайно да ти купува цветя с твоите пари?
Ами не до сега не съм получила цвете, подарък, вечеря и т.н. Но се държи мило, много е забавен, дава ми любов,тези фактори само ме спират да го оставя. Иначе доверие го нямам, хващала съм го в доста лъжи.

# 54

Естествено, че ще се държи добре.
Че кой се държи зле с касичката си.
Купи му апартамент на човека, какво чакаш още.

# 55
Явно целта е само да се поплаче. Ефект от съветите няма.

# 56

Ами не до сега не съм получила цвете, подарък, вечеря и т.н. Но се държи мило, много е забавен, дава ми любов,тези фактори само ме спират да го оставя. Иначе доверие го нямам, хващала съм го в доста лъжи.

Т.е. само приказки и мили очички?! Това пързалка ли е?

# 57
Е, сетих се за един начин по който тактично да го изгониш. Може да не се хареса, но знам че работи - излъжи го че си болна от Ковида ( да не дава Бог, ест.) Той най-вероятно ще спре да ти звъни или ще реагира по друг начин и ще видиш истинското му лице. Кажи че си спряла работа и всичко което си върви с една карантина 😈 По неговата реакция, ще разбереш какво става в сърцето му спрямо теб.

# 58
Пандемията определено изпива мозъка на голяма част от хората..не виждам да търсиш съвет,а имам чувството, че си пишеш терзанията на "лист хартия" да свикнеш с тях....ти му даваш, той си взема...драма няма щом едната гола любов те кара да се чувстваш ок с манипулатор и използвач...спри джобните на "детето си" да видим дали милото ангелче няма да се превърне в разгневен подрастващ..

За мен пандемията тук вина няма.
Който е с мозък, си го запазва, който си няма - няма си.

# 59

Нима това, че е забавен, държи се мило с теб и ти дава "любов" е по-важно от доверието в една връзка? Няма ли доверие, значи не е връзка. Още повече, че те манипулира и ти изпива парите, както и те лъже.

Честно казано незнам какъв съвет очакваш от нас. Сама си знаеш, че не е за теб. Сега си влюбена и загубена, но какво ще стане, ако случайно забременееш?

Общи условия

Активация на акаунт