За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 980
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Моля, дайте ми съвет, защото вече се побърквам! Бебето ми е на 1 година, кърмено, никога не е пила мляко от шише освен първите 5 дена в родилното. И сега при почти всяко пиене на вода се задавя жестоко. Пробвала съм с шише със сламка, с чаша, с лъжичка. Не и не. Избягвам вече да й давам вода, защото съм на тръни, че ще се задави отново...

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 13:27 от Dark_Chocolate

# 106
Шоколадче, зелената чаша на ИКЕА от жабешкия комплект? Има три малки дупки и тече свободно водата. Не съм пробвала да пия, но сякаш не се излива наведнъж много вода.
Ние имаме със сламка; на Авент с един твърд накрайник, дето пак трябва да засмуче и е с 1 дупка; и 360. Последната въобще не я ползва. С тази на Авент имахме първоначален успех. ММ махна от вътре гуменото уплътнение първият път, за да покаже на детето, че изтича вода. После тя някак си се научи. Проблеми от типа на голямо давене не сме имали с водата.
Ние имаме кехлибарено колие. Не знам дали помага. Поръчах го от амберлино. Покрай никненето на зъби се разболява няколко пъти + единият път като избиваха няколко кътника имаше период, в които се изнервяше и от най-незначителни неща. От 8м някъде е с него.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 15:30 от Miya_73

# 107
И нашето е от Амберлино,като спи сваляш ли го?

# 108
За зъбки мажа с гела на Осадент

# 109
Не го свалям, с него я къпя. Беше се изнизало кончето от закопчалката и го пратих за поправка няколко дни след гаранцията. Мацката ми върна ново безплатно и каза, че няма как да оправи старото. За зъбите моята зъболекарка каза, че уж разните гелове, прахчета не помагали. Лидокаинът в някой от тях може би ще има временен успех, докато действа. Не знам... Има майки дето пък уж казват, че помагат. Ама то докато смениш няколко марки и е възможно вече да не толкова дразнеща болката. Grinning Не съм вземала нищо за зъби. Очаквам да е "купон" с кучешките Joy

И нашето е от Амберлино,като спи сваляш ли го?

# 110
  • Германия
Не съм вземала нищо за зъби. Очаквам да е "купон" с кучешките Joy

За кучешките ибупрофен много помага 😁

# 111
Мия, не става тази зелената на Икея, засмуква се много вода. Току-що й дадох с шише с биберон с една дупка, М размер, и пак се задави Rolling Eyes

# 112
Така с писък според мен е точно зъбки, леко да минава излизането им! Иначе аз напр не съм много по хомеопатията, но за бебче мисля, че поне няма да навреди и ползвам, та не ползвам кехлибарена огърличка, но мисля че няма да е лошо щом имате.Аз съм чела и че за щитовидната мисля, че помагало.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 16:16 от Orion_Sagitta

# 113
Така с писък според мен е точно зъбки, леко да минава излизането им! Иначе аз напр не съм много по хомеопатията, но за бебче мисля, че поне няма да навреди и ползвам, та не ползвам кехлибарена огръличка, но мисля че няма да е лошо щом имате.Аз съм чела и че за щитовидната мисля че помагало.
За мен няма как нещо да помогне за зъбите на сто процента ,ма  все пак...
Писъка и аз само на това го отдавам,досега е леко поне,аз очаквах къде,къде голяма драма.
Много е интересно за кехлибара,може да прочетеш ,ако не си де.При контакт с кожата се отделя вещество от него,което облекчава зъби,повишава имунна система и т.н.Ще видим.

# 114
  • Пловдив
И ние имаме герданче от кехлибар, още не съм му го сложила. Не очаквам чудеса, защото в този си вид не знам какво би могъл да отделя, ама поне е сигурно, че няма да навреди.

# 115
Да, аз носих за кратко след операцията на щитовидната. Всъщност дано не стигаме до там да го търся, сега се сетих, че свекърва ми има комплект руски с обици и всъщност носих от него огърличката.

# 116
С какво чистите носовете на децата си? Дъщеря ми е на 1г и ползвам една най обикновена помпичка за изсмукване на секрета, но нещо не ми е много комфортно с нея. Други опции има ли? Предпочитам все пак да е ръчно.

# 117
С какво чистите носовете на децата си? Дъщеря ми е на 1г и ползвам една най обикновена помпичка за изсмукване на секрета, но нещо не ми е много комфортно с нея. Други опции има ли? Предпочитам все пак да е ръчно.
Аз съм много доволна от един уред от алито. Ако имаш интерес, ще ти го покажа.

# 118
Бони, сподели го, моля!

# 119
С нищо не чистя. Акушерката каза да не правя нищо ако няма нужда. За сега нямаме секрети и уж го пазя да не настине, но настинките са нещо неминуемо в живота на децата.

Общи условия

Активация на акаунт