За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 26 017
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Излишно се тревожиш Рокет.

# 166
  • Пловдив
Моят почти от изписването си спи на възглавница. В количката си има друга. Като е гушнат в мен е на една страна с глава върху ръката ми.

# 167
Здравейте момичета , малкото си прехапа езика , имаше малко кръв , веднага му дадох водичка и след това малко билков чай с лайка , звъннях многократно на педиатър , не ми вдига много съм притеснена , на някоя мама дали се е случвало . Много ще съм благодарна

# 168
  • София
В какво се изразява притеснението ви точно?

# 169
В какво се изразява притеснението ви точно?
Леко е подуто , страх ме е да не стане хематом

# 170
  • Несебър
Едва ли има повод за притеснение. Някои дни си хапя езика на едно и също място по няколко пъти до кръв. Нищо ми няма 😁 Допълнително в слюнката има ензими, които спомагат бързото зарастване на раничката.

# 171
Не в фатално. Колко бели предстоят...
Моя сос чупи зъба на 2 години. Щеше да си премаже пръстите на вратата на година и нещо, оня ден щеше да си извади зъба.. АБе, стягай се Wink

# 172
  • София
donchevaa123, промивката с вода е достатъчна. Чаят с лайка също ще помогне.
Моята дъщеря се беше хванала на радиатора, набрала се, да гледала през прозореца. Изпусна се, удари си брадичката в радиатора и си направи 4 дупки на езика. До нея бях, но не успях да я хвана. Мина и замина.
Моя сос чупи зъба на 2 години.
И моят на 2.
Тогава аз ревах повече от него Joy

# 173
Нещо се притесних здраво.
Малкия е на 5 месеца вече. Днес вкъщи дойдоха приатели на гости с тяхното бебе. То доста вика и писка и нашето се разплака яко. И така всеки път щом другото бебе се провикне, рев със сълзи. Дали му е ново, че има друго бебе или трябва да се притеснявам ....

# 174
Дали Или, може да се дразни от самите звуци.
Аз купих на малкия една книжка със животински звуци и той в началото много се плашеше и плачеше от кравата и коня. Само да ги пусна и почваше рев.
С времето свикна с тях и сега няма проблем.

# 175
Моя бебко се разплаква всеки път, щом баща му си духа носа Wink оня ден му направих въздушна целувка... Рев 15 Мин Wink

# 176
А моят реве, когато някой кашля.
Познайте дали не ми изсъхва гърлото и не ми се докашля почти всеки път като го приспя вечер Joy
Днес ревна и като му пуснах музиката на играчките над леглото му.
Не му я бях пускала досега.

# 177
Нещо се притесних здраво.
Малкия е на 5 месеца вече. Днес вкъщи дойдоха приатели на гости с тяхното бебе. То доста вика и писка и нашето се разплака яко. И така всеки път щом другото бебе се провикне, рев със сълзи. Дали му е ново, че има друго бебе или трябва да се притеснявам ....
И кое те притеснява? Нима не си виждала как бебета се разплакват от най- малкото нещо?

# 178
Не знам защо изведнъж така яко се притесних. Викам си има му нещо. Онзи ден се скарах на кучето пак се разплака. С баща му веднъж се сбутахме нещо на шега пак рев, кихна реве ....
G.Savova не съм. Пък и до скоро не беше така

# 179
Ако това те притеснява не знам какво ще правиш с истинските притеснения Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт