За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 26 034
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Ако това те притеснява не знам какво ще правиш с истинските притеснения Simple Smile.
Същото Joy

# 181
Аз само да кажа, че в Emag са пуснали големи промоции на някои интерактивни играчки, като тези:

Аз си харесах кубчето. Simple Smile

# 182
Рокет,виж брошурата на лидъл за др седмица,има страхотни играчки,дървени ,на много сносни цени
Нашето реве като си пусна косата,като ми е мокра косата,днес се ошашави като пробвах една шапка,бях три дни болна,от киханр,кашляне и т н.подскачаше.Нервната система е чувствителна,това е Трябва по-дзен да се кара,бебешки му работи Grinning

# 183
Моя е такъв ревльо, че вече не знам от какво ще се разреве... Сега му викам Лъчезар ( казва се Михаил), защото е вечно или ревящ или хленчещ или със свъсени вежди.

# 184
Бобчи, мерси!
Проходилката ми хвана окото. Simple Smile
Ще видим дали и колко ще има налични по нашата заралийска ширина. Simple Smile

# 185
Ако нямате а искаш нещо,веднага ще видя в наше село,няма проблем.

# 186
Нашата педиатърка ни беше дала една информационна книжка, в която има описание какво е развитието на детето в различните възрасти. На описанието за 3 месеца едно от нещата е да се разплаква при чуване на друго плачещо бебе. Напълно нормално е. Даже явно е важно.
Нещо се притесних здраво.
Малкия е на 5 месеца вече. Днес вкъщи дойдоха приатели на гости с тяхното бебе. То доста вика и писка и нашето се разплака яко. И така всеки път щом другото бебе се провикне, рев със сълзи. Дали му е ново, че има друго бебе или трябва да се притеснявам ....

# 187
Момичета, бебето ми на годинка и 1 месец, има Ушна инфекция и лекарката му предписа антибиотик, но без да му даде капки за ушите... Не би ли трябвало да му изпише капки в ушите, по-скоро, а не да бърза с антибиотика?

# 188
  • София
Напоследък отричат използването на капки за уши.
Моята дъщеря като малка правеше по два отита годишно. Лечение - антибиотик и капки.
Синът ми миналата година направи отит. От каката си знам - капнах му капки. По-зле стана. В спешното в Исул му изписаха само АБ и куп други неща.

# 189
  • Terra incognita
На тази възраст синът ми направи двоен отит след ваксина. Само антибиотик му дадоха, пеницилинов. Това в чужбина. Капки и на нос и за уши не предписват на деца, не зная защо.

# 190
Оле много ви благодаря, бях се притиснила. Значи лечението е правилно. Ние сме в Австрия. Капки за нос обаче ни предписаха, някакви за деца.

# 191
Здравейте, момичета! Детето ми се роди с тъмно мъхче по челото, чудя се кога ли ще изчезне? Вече е на почти 2 месеца, вашите деца имаха ли?

# 192
Nikolaeva, моят син имаше много тъмен мъх по ушичките.
Не знам кога е опадал, но сега малкият е на 5++ и го няма. Смятам, че и при вас ще изчезне за няколко месеца. Simple Smile

# 193
  • Terra incognita
Моята госпожица се роди с тъмен мъх по раменете. Предполагам, че ще опада, когато започне да се сменя косичката. Вече виждам, че започва да капе, така че ще е скоро. 2м+++.

# 194
Моето дете около 4тия месец се " избистри" Wink

Общи условия

Активация на акаунт