За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 717
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Някой поръчвал ли е обиколници или спално бельо от страничка във фейсбук?
Помня, че имаше една доста популярна, но сега не мога да я намеря.
По спомен, жената шиеше по поръчка. Sad

# 661
Спално бельо "Ная - Н" ?

# 662
Ъъмм, защо сте включили ам, след като имате кърма?! Това винаги ми е било чудно и не мога да го разбера. По някой "гениален съвет" от лекар/роднина/приятелка ли се водите? Кърмата си има полезни свойства независимо от възрастта на детето. И до 1 година е най-ценното хранене. Същото важи за бебета на ам. Дотогава храната е за опитване. Често ще има периоди, когато ще хапва добре и когато ще го тормозят зъбите и ще предпочита мляко. Не се вживявайте. Няма да остане гладно детето. Водете се според неговите предпочитания и не го насилвайте да яде обща храна, за да не си изгради лошо мнение за нея и после съзнателно да я отказва.

За пробиването на ушите не съм запозната. Ама някъде четох, че ако прекалено рано се пробият, след време дупката може да се измести нагоре. Аз минах през бегла чуденка дали да слагаме и кога, и се отказах. Някак си и малко странно и несвойствено ми изглеждат обеци на малко дете. Лично мое мнение и виждане, не се обиждайте, дами. Simple Smile
Здравейте. Бебето ми е захранено на 5 месеца или половина, сега е на 7 месеца. Досега си ядеше всички препоръчани от педиатърката пюрета, но от няколко дни не приема повече от 4 лъжички на хранене. Кърмих я до 6 месеца, сега е на адаптирано мляко. На какво може да се дължи това... Досега съм й готвила домашни пюрета. Сега след като отказва моите пюрета, пробвах с пюрета от магазина, но не иска и от тях.

# 663
Няма страшно ,не се обиждам Аз пък в един период бях голяма пъзла и ако майка ми не ми беше пробила ушите ,не знам кога щях.
После реших,че ще ставам смела и проведох доста дейности в тая насока Joy
Много са ми сладки малки деца с обеци .

# 664
Спално бельо "Ная - Н" ?

Мерси, но майче не е това.
Аз търся някой да ми направи обиколници за бебо по поръчка. Simple Smile
За неговото креватче. От скоро започна да се обръща и все си заклещва краката м/у решетките.

# 665
Ако креватчето на бебо е със стандартни размери, можете да намерите изобилие от обиколници навсякъде. Може дори да си изберете десен и да ги ушият. Моите обиколници са от Сладък сън. Доволна съм, макар цената да ми се стори малко висока, но  хайде, веднъж се дават. Simple Smile Те шият и по поръчка.

# 666
Спално бельо "Ная - Н" ?

За неговото креватче. От скоро започна да се обръща и все си заклещва краката м/у решетките.

Сладък сън? Simple Smile

# 667
Rocket, всяка квартална шивачка може да ти ушие.

Бобчи, честито зъбче!

# 668
Аз се чудя тия зимните обувки за бебета, които са пуснати в Лидл някоя от предните седм, дали са подходящи за прохождащо дете. Виждали ли сте ги, да изкажете мнение? Simple Smile

# 669
Аз се чудя тия зимните обувки за бебета, които са пуснати в Лидл някоя от предните седм, дали са подходящи за прохождащо дете. Виждали ли сте ги, да изкажете мнение? Simple Smile

За Lidl не знам, но са ми казвали, че най-хубавите за прохождане са на Колев.
Но са и по-скъпи в сравнение в другите.

# 670
Спално бельо "Ная - Н" ?

В много държави обиколниците не се препоръчват.

# 671
Аз имам ботушки,които обаче са без подметка вътре ,иначе само тях не ги изува,умно са направени Като казахте за обувки се сетих,аз на Биомеханик харесвам,ма са мслко скъпички.

# 672
Спално бельо "Ная - Н" ?

Малкият вече е на 6+ и като се обръща и върти си заклещва краката през решетките.
Затова и ще ги използваме.
Не се препоръчват за пеленачета, както и ние досега нямахме. Simple Smile

# 673
За първи път чувам . Бихте ли споделили защо ?
Спално бельо "Ная - Н" ?

# 674
Сложное, защото представляват риск от задушаване за новородените.
Повечето статии на тази тема могат да се намерят в чуждите сайтове. В България сякаш няма официална позиция по въпроса.

Аз сега ще пробвам как ще е с тях, когато синът ми вече е на 6+. Както казах, постоянно си заклещва крачетата в решетката на кошарата и пада голямо мрънкане. Вечер може да ги махаме за по-сигурно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт