За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 721
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Нашата е на 6 и половина и ще звъня да запазя час,за другата седмица ще гледам.

Къде се ходи за продупчване на бебешки уши ? Simple Smile и ние искаме към 6-7 месец да и сложен обечки, но не зная къде предлагат подобна услуга....

# 646
Има ли минимална възраст, която трябва да се спази за пробиване на ушите?
Знам, че уж по-рано, по-леко го понасят.
И кога е нормално да излезнат бенки на бебето. На 4++ е малката, дали е в Реда на нещата...и то на главичката 😓Малко се притесних..

# 647
Здравейте. Бебето ми е захранено на 5 месеца или половина, сега е на 7 месеца. Досега си ядеше всички препоръчани от педиатърката пюрета, но от няколко дни не приема повече от 4 лъжички на хранене. Кърмих я до 6 месеца, сега е на адаптирано мляко. На какво може да се дължи това... Досега съм й готвила домашни пюрета. Сега след като отказва моите пюрета, пробвах с пюрета от магазина, но не иска и от тях.

# 648
Най-вероятно никнат зъбки.

# 649
Момичета, вашите бебета мрънкат ли докато ги приспивате?
При нас всеки път е малко или много драма, въпреки, че си личи колко мнооого му се спи.
Въпреки това, дойде ли време за съм е винаги мрън-мрън.
Първо мрънка когато му се доспи, а после мрънка, че сме го сложили да спи. Grinning

# 650
Момичета, вашите бебета мрънкат ли докато ги приспивате?
При нас всеки път е малко или много драма, въпреки, че си личи колко мнооого му се спи.
Въпреки това, дойде ли време за съм е винаги мрън-мрън.
Първо мрънка когато му се доспи, а после мрънка, че сме го сложили да спи. Grinning
Да, бебка на 7 месеца мрънка преди да заспи и при самото приспиване. Поне като я сложим в кошарата не реве.

# 651
Точно преди да заспи е страшен рев. А доста често си мрънкоти преди това, сякаш се приспива ама с нотка на напрежение 😀

# 652
При нас мрънкането е през деня. Докато заспи 5-10 Мин драми Simple Smile. Днес след обед заспа и се събуди след 30 Мин, а обикновено спи минимум 2 часа! Едвам успях да го приспя пак и да спи още час и половина. Събуди се с рев все едно го колят!

# 653
И малката така се буди. С писъци. Но аз мисля, че още я тормози корема. Когато изкара газовете, се успокоява.

# 654
При нас това е единствено когато се буди от следобедния сън.

# 655
Вчера беше голямо мрънкане заболя ме главата ...днес се търпи хаха

# 656
Нашата е на 6 и половина и ще звъня да запазя час,за другата седмица ще гледам.

Къде се ходи за продупчване на бебешки уши ? Simple Smile и ние искаме към 6-7 месец да и сложен обечки, но не зная къде предлагат подобна услуга....
При ушен лекар ще ходим,моите също са на 6 м пробити.Ако сте от Варна ще дам мнение и координати
Рокет,нашата не мрънка,ми мънка,до сега седя седнала и ме гледа,макар че спим на тъмно и не знам какво вижда точно,едва свети от улицата.
А буденето от дневен сън става с рев.
От четири дни вали,три от тях излизахме,но много е кално,локви ,гадна работа.Днес се предадох и сме вкъщи цял ден ,който ми се стори дълъг.

# 657
И кога е нормално да излезнат бенки на бебето. На 4++ е малката, дали е в Реда на нещата...и то на главичката 😓Малко се притесних..
На нашето момче му излезе отзад на главата също. Преди около месец и нещо, т.е като беше на около 2 месеца. Не четох в нета, а попитах педиатърката и тя каза, че е нормално.

# 658
Здравейте, някой има ли представа какво е това по средата на долната устна? Излезе преди няколко дни, сякаш от нищото..не ми прилича на пъпка.

# 659
Питай лекар.

Общи условия

Активация на акаунт