За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 730
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
В търсене на обеци съм,вчера бях в едно ателие по друг повод и загледах бебешките ,дилемата ми е за закопчалката.Каква е най-сигурната за малки бебета?

# 631
Bobchita,първо се слагат медицинските,които са с винтче.После  можеш да сложиш халки.Аз така направих.Около 5 месеца беше с медицинските,а за РД й ги смених с халки.Не сме имали проблеми със закопчаването и при двата модела.Ето такъв модел са:

# 632
Аз за медицинските знам,но не знаех че толкова дълго стоят .
Тази закопчалка ми се струва най-ненадеждна при обличане и събличане.Права ли съм?

# 633
  • София
Стоя две седмици с медицинските,падаха само.
Нейните са по поръчка,на лс ще ти пратя снимка.Не са падали никога за над 2г.

# 634
Bobchita,нашите медицински много си ги харесвах и не бързах да ги сменям 😁Иначе,ако искаш и по-рано ги смени.Като си заздравее мястото няма да има проблем.
Може би има значение медицинските какви са или как са слагани ли ,не знам,но ние едва свалихме винтчетата 😂Абсурд да паднат при обличане.

# 635
На колко са децата с обеците?

# 636
  • София
Моята е на 3г.,но ги сложихме на 7 месеца като беше.

# 637
Нашата е на 6 и половина и ще звъня да запазя час,за другата седмица ще гледам.

# 638
Нашата госпожица е на 1г и 2 месеца,но й ги сложих на 8м точно.Щях още на 5 м,но заради ситуацията с вируса не работеха 🙂

# 639
  • София
Първите обеци на дъщеря ми (след медицинските) бяха с такова закопчаване

На 2г ѝ сложих обеци.
Златните бързо ѝ омаляха. В градината не даваха да носи злато. Носи сребърни. Дълго време беше с халки на Бугари.

# 640
Че не дават злато в градините и аз разбрах,за по натам имаме едни сребърни детски обечки от свекървата,70годишни.Дадох ги да ги почистят,че не се виждаше нищо от тях .
В златарското ателие в което влязох,хич не ме консултираха,казах че искам златни обеци за бебе,отговора беше -е ,то ще порастне.
Да се похваля с първо зъбче,не го усетихме изобщо,вчера го видях .

# 641
Бобчиии, честито зъбче!!!
И аз гледам, че венците на нашият пакостник са понадути и яко пъха всичко в устата тези дни, но мисля, че няма да е този месец. Все пак тайничко се надявам и аз една сутрин да стана и ей така да се изненадам.
А това, че не сте усетили как и кога е станало е супер. Flowers Hibiscus

# 642
Bobchita,честито зъбче.Дано все така неусетно да излизат.

# 643
  • София
Моята си ходи с тях на градина.Няма проблем.

# 644
Моето изкара 3 зъба за седмица. Усети се предната на нея седмица, защото на два пъти плака нощем о й давах да суче, което от 3 месеца не беше ставало. И мноооого лигавене...и прави тъжна муцунка и сочи устичката през деня Sad

Общи условия

Активация на акаунт