За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 26 095
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Аз отказах ротавирусната, дано не съм сбъркала.
Аз също я отказах.
Правиш както решиш и сметнеш,че е ок за теб, гаранция няма нито при сложена,нито обратното.
Предстои ми да раждам .
Защо ги отказвате момичета ?

# 256
Аз ротавирусната я сложих и на двамата ми сина. За щастие, не са имали такива реакции след нея, които описвате

# 257
Аз ротавирусната я сложих и на двамата ми сина. За щастие, не са имали такива реакции след нея, които описвате
И при нас не и имало.

# 258
  • Бургас
И моята дъщеря нямаше никакви реакции от ротавирусната ваксина. От другите до сега също, за щастие.

# 259
При първата доза нямахме проблеми даже цял ден спа непробудно, но незнайно защо при втората доза получи това страшно пръцкане и мятането и пъшкането вечер.

# 260
При нас първата беше по-така, но то съвпадна и с пика на коликите ни, така, че не знам кой да обвинявам. С втората ротавирусна нямаше никакъв проблем.
А в интерес на истината все още има дни, в които доста я мъчат коликите. Почти е на 4м.

# 261
Нашата ваксина беше третата ама явно нещо му създаде дискомфорт.
Понеже е на 5м и е 68см и 8.100кг личната каза да го захранваме от днес. Да започнем с тиква, 1 лъжичка....
Значи, не знаех , че с 1 лъжица може да се нацапа толкова много. Даже по кучето има тиква Joy та въпроса ми е днес броим ли го, че е ял и трябва ли утре да настоявам за 3 лъжици както каза док?

Всяка храна се въвежда по минимум 3 дни и се увеличава количеството. Идеята е да се види и за евентуална реакци. Някои алергични реакции действат с натрупване в организма.

# 262
  • Terra incognita
Аз отказах ротавирусната, дано не съм сбъркала.
Аз също я отказах.
Правиш както решиш и сметнеш,че е ок за теб, гаранция няма нито при сложена,нито обратното.
Предстои ми да раждам .
Защо ги отказвате момичета ?
Аз, лично, я отказах, защото ми се струва ненужна, тя действа до към третата- четвъртата година и пази само от някои щамове ротавирус, а сред нас широкоразпрострснени са и ентеровирусите. Освен това се притеснявам и от страничбите ефекти, защото и без друго не ни е мн наред стомахчето и првживяхме голям ужас с коликите. Аз съм в чужбина и тук четс и за деца, които са получили инвагинация на червата, след прием на тази ваксина, което е животозастрашаващо състовние и честно казано това вече наклони окончателно везната в посока против.

# 263
37.6 води ли се температура при бебе на 11 месеца .

# 264
Здравейте! Изпуснах телефона върху челото на 3мес си бебе от 30см разстояние и ме е страх от последиците. Държанието му не е по-различно от обикновено, освен че се скъса да реве в първите минути. Случвало ли ви се е подобно нещо?

# 265
Някой да знае защо бебе на три седмици будува през деня по 5-6 или 8 часа?? Не заспива и основно иска на гърда. От време на време подремва 10-20 мин и това е. Вечер влиза в режим на три часа и се храни по час, час и половина. Знаете ли защо се получава така?

# 266
Здравейте! Изпуснах телефона върху челото на 3мес си бебе от 30см разстояние и ме е страх от последиците. Държанието му не е по-различно от обикновено, освен че се скъса да реве в първите минути. Случвало ли ви се е подобно нещо?
Скоро имаше такова питане. Мишо му няма на детето, ще оцелее

# 267
Нашата ваксина беше третата ама явно нещо му създаде дискомфорт.
Понеже е на 5м и е 68см и 8.100кг личната каза да го захранваме от днес. Да започнем с тиква, 1 лъжичка....
Значи, не знаех , че с 1 лъжица може да се нацапа толкова много. Даже по кучето има тиква Joy та въпроса ми е днес броим ли го, че е ял и трябва ли утре да настоявам за 3 лъжици както каза док?

Всяка храна се въвежда по минимум 3 дни и се увеличава количеството. Идеята е да се види и за евентуална реакци. Някои алергични реакции действат с натрупване в организма.
Да, зная че 3 дни. Просто се чудех с тая мацаница днес дали се води, че е ял

# 268
Дали Или, абе все го е опитал малко. Simple Smile
Аз давах първо 2 лъжички, на деугия ден 4-6-10 и след това колкото изяде. Това за първия въведен зеленчук. Освен това го въвеждах 6 дена.
След това го карам малко по "на едро".
Смесвам половин бурканче от новия зеленчук с половин от вече въведен и давам колкото изяде. Simple Smile

# 269
Някой да знае защо бебе на три седмици будува през деня по 5-6 или 8 часа?? Не заспива и основно иска на гърда. От време на време подремва 10-20 мин и това е. Вечер влиза в режим на три часа и се храни по час, час и половина. Знаете ли защо се получава така?
Колики има ли? Плаче ли и криво ли е, или си лежи кротко?
За храненето - още е малко и няма сила и енергия да се нахрани бързо. С времето ще заякне и ще започне да хапва по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт