За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 713
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Само в началото стерилизирах веднъж шишетата и се оказа, че няма да ги ползвам. Оставих само едно за вода, ма тя толкова рядко приема вода, че изобщо не ми се развърта стерилизатора за едно шише.
За гладенето- си гладя, защото ме успокоява 😂
Не ме надъхвайте да спирам с това, че ми е единственото свободно време 😀

# 466
Мид да си налее едно пиене и да не се бърка на Ени и на хамелеона!
Мога да ти дам моето бебе за един ден,ти ми дай Ени,аз пък искам да общувам с деца,да си говорим .Моето е кротко,не реве почти,само ръмжи като мецанка.

# 467
На 3г.и още се буди, майко кога свършва тази мъка искам да се наспя😄

# 468
  • София
Не пия вече.
Е да бяхме близо,бързо ще мине и ще си общувате.
Мими,от сън спомени няма бре жена.

# 469
Midnightstar, явно имаш много свободно време за да гладиш Simple Smile, или поне така каза акушерката ми когато и казах, че в Бг масово гладят дрехите. Grinning.

Който иска да отслабва, мога да ви дам моя за седмица. Още първата седмица бях -7 кг от нормалното ми тегло! Забременях 64, а седмица след раждането бях 57.

# 470
  • София
Аз да гладя,въх как ме набеди.
Аз оставих 9 още в родилното,но по 20+ бях и двата пъти.

# 471
Гладене,дезинфекции,стерилизация и как детето ще изгради имунитет?От като попне да лапа всички,да лази по пода и да си ближе ръцете за мен е излишна гимнастика това.
Майка ми не е стерилизирала и гладила нито ден,студентка с деца с разлика година и осем месеца ,с пералня Рига.Е таман добре сме с брат ми
Аз да гладя,въх как ме набеди.
Joy Joy Joy

# 472
Набеждавам аз Kissing Heart, толкова съм чела значи Simple Smile.
След малко вече ще ме изхвърлят от леглото. Малкия се завъртя перпендикулярно и заби глава в мен. Остави ми само 1/4 от леглото!

# 473
Аз спя на толкова малко от спалнята, че не мога да се завъртя и да му обърна гръб.
Като съм с лице към него се прегъвам някак си и има място за него.
Ползвам сушилня и не гладя.
Гладих веднъж през юли месец всичките му дрешки, когато подреждах шкафчетата му. Толкова отегчително ми беше, че чак в края на първото полувреме се усетих, че гледам някакъв мач по телевизията Joy

# 474
Стерилизирам шишетата след всяко хранене, бибероните всеки ден, гладя всичко и й перем нещата отделно. Капвам, но не мога да се спра. Blush Cold Sweat

# 475
Гладя пелени и спално бельо. Гризалки и бебешки съдове мия с веро за бебешки съдове.

# 476
Аз спя на толкова малко от спалнята, че не мога да се завъртя и да му обърна гръб.
Като съм с лице към него се прегъвам някак си и има място за него.
Ползвам сушилня и не гладя.
Гладих веднъж през юли месец всичките му дрешки, когато подреждах шкафчетата му. Толкова отегчително ми беше, че чак в края на първото полувреме се усетих, че гледам някакъв мач по телевизията Joy

Ние май наистина гледаме едно дете Simple Smile. Същата работа! Не мога да ми обърна гръб защото няма място да се завъртя, или ако се завъртя и му давам шанс тотално да ме избута от леглото Joy.
В момента не гладя абсолютно нищо! Който има зор да си глади. Да са благодарни, че поне ги пера.

# 477
Ъъъ от каква възраст се стерилизира веднъж на ден? Щото и аз след всяко хранене...

# 478
  • София
Всеки си решава кое как момичета.
Аз имам една приятелка,само реве,че не смогва.Но тя дава три различни ястия на детето,то яде с ръце,на 1,6 г.злоядо на куче.И бръкне тук бръкне там кое хапне кое не.И после почва да каже,по масата по себе си,дрехи,коса,мазаляк.И тя по час три пъти на д н оправя само тия поразии.

Дух,от преди раждането душа.Grinning

# 479
Ахахахахаха чувствам се прецакана....

Общи условия

Активация на акаунт