За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 922
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Моето бебе има хемангиом на дланта. Забелязах го още в родилния дом. Ходих при доц Маринов в Надежда на профилактичен преглед за сърцето, когато беше на 2 месеца точно. Той каза, че сърцето е добре и че дава разрешение за хемагиола, тъй като преди лечението трябва да се мине задължително през детски кардиолог. Той е страхотен лекар и го препоръчвам с 2 ръце.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 15:12 от RoseBlossom

# 586
Аз също исках да отидем при нея но когт се ообадих да запазя чс всичко за тази година беше заето а ние нямаме време да чакаме защото нашият хемангиом е до окото на носът и преди четири дни го разкървави което още повече намали времето за чакане
За това питам за др. Денева защото тя беше единствения спецалист при кокто можеше да се запази по-скорошен час
Но никъде немога да намеря отзиви за нея
Има опасност за засегне окото и деформираа нослето
Направо незнам къде се намирам нит мога да ям нито да спя само мога да плача, но това никък не помага нито на мен нито на бебчо

# 587
  • София
Мерете го и записвайте размера.
Дъщеря ми имаше 3,5 на 3,5 над ухото.
Не е третиран с нищо.Изчезна сам за около година.В момента има леки петна като точки.

# 588
  • Terra incognita
Здравейте! Имате ли някаква идея от какво може да е този обрив? По целите крачета има ситни пъпчици...
Скрит текст:

# 589
Как да го меря с какво (извинявам се за тъпия въпрос)

# 590
Дрешката според мен, или праха за пране.

Здравейте! Имате ли някаква идея от какво може да е този обрив? По целите крачета има ситни пъпчици...
Скрит текст:

# 591
Скрит текст:

И малкият има такива но по телцето и под мишничките, там където най-често го хващаме, за да го вдигнем и като си играем.
Мисля, че е от триенето на дрехите.

# 592
  • София
Внимателно с линийка или с шублер ако не ви притеснява.
Пазете го,кръвоснабдено е доста.

# 593
  • Terra incognita
Възможно ли е да е някаква алергична реакция?
Пера с един и същ прах, откакто се е родила, слагам на допълнително изплакване също. Но мисля да взема някой хипоалергенен без аромат. Използеам също хипоалергенна козметика за суха атопична ложа. Да не е от нея?

# 594
А от ситните пъпчици ако има по лицето на какво може да се дължи ?

# 595
Вики,първо пожелавам да се развият нещата добре, да имаш сили и не се оставяй да плачеш само, трябват ти сили, аз така като малката имаше тих рефлукс се наплаших и ревах много.
За пъпчиците , да не са бебешко акне?

За снимката на ВикиТейлър, да не е претоплено,на такова ми прилича на мен

Беше ме питала преди доса време за ротавирусната, просто ми бе достатъчно,че лекарката не е сложила на своите внуци.

И дъщеря ми избутваше с езиче все още, на 5мес и полов.,тогава почнах с тиква, но бързо отмина това.

# 596
  • Terra incognita
Аз се опасявам да не е атопичен дерматит нашето. Някой има ли опит?
 На Никулден ядох риба, а твзи дни хапвам домашни маслени бисквити. Да не би да е АД влошен от тези храни? Има и по челцето и слепоочията ситни пъпчици, но не чак така изявени.

# 597
Ние сме с АД, но не изглежда така. При нас стават сухи петна, просто петна където усещате кожата изключително суха, а по-голямо дете може да се и чеше.
Има ли шанс да сте претоплили детето? В началото на лятото където се потеше ни излизаха такива пъпчици

# 598
Аз да питам, вашите бебчета и по-конкретно момченцата, как са били с ръст и тегло на 6 месеца?
Ей сега се връщаме от личната.
Измериха го 68см, 8.0кг.
Каза, че бил едро бебе и да внимавам с храненето. Ако трябва да му намаля малко АМ, което аз нямам никакви намерение да правя.

# 599
  • София
Рокет изрових да видя синът ми на тази възраст как е бил.
А именно,69 и 8600,все още не захранен и на кърма.
Д га е на 9 години,23 кг.и 135 см Grinning

Общи условия

Активация на акаунт