За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 86

• 25 712
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
За прохождане са хубави и на Ponki.

# 676
Да дам скромното си мнение, че по мое виждане и от препоръки на много родители, Биомеханик са най- удачни за прохождане.

# 677
Сложное, защото представляват риск от задушаване за новородените.
Повечето статии на тази тема могат да се намерят в чуждите сайтове. В България сякаш няма официална позиция по въпроса.

Аз сега ще пробвам как ще е с тях, когато синът ми вече е на 6+. Както казах, постоянно си заклещва крачетата в решетката на кошарата и пада голямо мрънкане. Вечер може да ги махаме за по-сигурно. Simple Smile
И мен това ме притеснява, че като знам моя как се върти и редовно ще е заклещен. За това и за сега ще спи при мен. Ще спи отделно когато е достатъчно голям за да спи в нормално легло за малки деца.

# 678
Ортопедът, като го попитах за обувки за прохождане, ме погледна и каза, вие с какви обувки сте (бях с маратонки), такива вземете и на детето. Но май спомена да имат опора на петата, а то всички по-качествени имат.

# 679
Периода със заклещване на краката при нас беше пребебрежително кратък,вече не го прави.
Но днес ме залости,застанала на вратата на дневната,пръстите й точно на хода на вратата.Аз я чух че тупурка там и леко отворих,едва я избутах с ръка да вляза.Пълзи с висока скорост,поне вече не си удря главата в пода .Стопер за врата ми трябва значи.

# 680
Ужас. Добре че си се усетила на време. Това е нещо което никога не би ми дошло на ума и ще го имам предвид. Стопери имам за всички врати.

# 681
Ако спи в чувал според мен няма да ги заклещва. Аз съм сложила обиколници и спи в чувал. Такова въртене в през нощта,че просто ще има да дрънчи по цяла нощ ако няма обиколници

# 682
  • Пловдив
Аз не съм сложила още обиколниците, но ако спи до мен е завит през глава и вгушен в мен /физически като не прилича на мен, поне е взел други мои маниери Kissing Heart/

# 683
Здравейте! Почиствам нослето на сина ми (3м) всеки ден с клечка за уши с физ.разтвор, защото има големи зелени секрети. Днес обаче извадих кървав сопол и много се притесних, да не съм го наранила при механичното почистване? Sad

# 684
Вероятно е спукано капилярче ако до сега сте внимавали и не сте наранили мястото с клечките, аз харесвам клечките на лидл с повече памук са и по-дебелички, но леко почиствам и аз, аз също с физиол.разтвор почиствам, но тя няма много за чистене, често и вади след сън ако има събрано нещо, по-лесно ми става така. А пускали ли сте изследване за зеления цвят, да не е бактерия ...

# 685
  • Пловдив
Може да сте наранили без да искате и аз почиствам по този начин и един път ми се е случвало да нараня.

# 686
Аз капвам физиологичен разтвор в носа и след няколко секунди с навита на остро салфетка бъркам в ноздрите. Така ми се струва по-безопасно и до сега не съм имала проблем. Недостатък е, че е изнервящо за детето, но предполагам, че и с клечка за уши не е по-приятно.

# 687
Аз правех като теб, Shanan4e, като бе съвсем малко бебенце.
Бобчи, честито зъбче!
Аз обички имам подарени, но ще слагам като е по-голяма, не съм За.

# 688
Аз клечки не ползвам директо капя в носа физ.разтвор и тя киха, така ги вади

# 689
До кога се сменят лепенките след ваксина?

Общи условия

Активация на акаунт