Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 516
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Айдън вече ми е от любимките Simple Smile
Стана много хубав герой, дори сега спокойно със Серко си спомняха, намаше истерии и такива неща..
Мело само за мъже мисли 😂😂

# 61
Айдан моли Серкан да дойде на закуска. Тя му подари рисунката, за да си я окачи в новия дом.
Момичетата са при Еда. Казват, че се чувстват все едно пак са в училище. Питат я как е минал първият ѝ  ден.
Заглеждат едно момче от корпуса Wink
Еда отива в библиотеката да учи. Ето го и Серкан.
Ферит се оплаква на Джерен от натоварения ден в холдинга. Тя го пита защо я е извикал. Той казва, че е поради факта, че тя е адвокат на холдинга и ѝ казва, че засега Емре се е отказал от делото. Тя се разочарова и си тръгва.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 21:21 от ali.yor

# 62
Това май ще е сцената с библиотеката ...

... нашата сцена  Simple Smile

# 63
  • София
Ох, жал ми стана за Серкан - Айфер му каза да не обърква повече мислите на Еда. И за Еда ми е жал - съмнява се в чувствата на Серкан и разбира всичко погрешно.

# 64
Такова електричество е в момента, че очаквайте токов удар .... Cupid

# 65
ах, да я целува, за да млъкне и готовооо. Баш сега ми заби, докато Еда се обяснява 😂

# 66
  • Кърджали
Уау.. Съжалявам че не успях да я преведа ама доксто оправям децата няма как. Но сцената си заслужаваше.
Беше супер

И след това ще дойде Селин да развали всичко... Пфууу

# 67
  • София
И аз се надявах тук да я целуне. Интересно какво ли си казаха. Бая говориха.
ах, да я целува, за да млъкне и готовооо. Баш сега ми заби, докато Еда се обяснява 😂

# 68
Библиотеката Heart Eyes
Сцената от втория фрагман (има я вече преведена, но все пак- тя го пита какво прави тук, той казва, че се мести и книгите му са опаковани. Еда пита защо тя не знае.)
Пита я дали още му се сърди. Предлага ѝ да поговорят спокойно, тя казва, че няма за какво да говорят.
-Стой далеч от мен.
-Не мога.
-Винаги си след мен.
-Да измислим някакво решение?
-Решение като това, което измисли със Селин ли?
-Еха.
-Слушаш ли ме? Ела на себе си. Остави ме на мира и спри да ме преследваш. Стой далеч от мен. Махни си ръката.
-Шшш... Еда, да поговорим.
-Какво правиш? Спри да ме преследваш!
-Да поговорим.
-Няма за какво.
-Само на теб се доверявам.
-Сега заради теб и ще ме изгонят от библиотеката на първия ми ден в университета.
-Няма, тази сграда аз я построих....
Изгониха ги Grinning
-Не е смешно.
-Смешно е.
- Добре, след като ни изгониха, искаш ли да се разходим?
-Ти? Нямаш ли работа?

# 69
Джентълмен ... направо нямам думи Wink

# 70
  • Кърджали
Аз се влюбих в Серкан Болат

# 71
Аз се влюбих в Серкан Болат
И аз.
-----
Подари ѝ молив, тя каза, че вечерта ще го използва. Той я кани да отидат у тях да работят, тя отказва.
-Нима не се интересуваш как изглежда новия ми дом?
-Всъщност ако работим заедно, ще успеем по-бързо.
-Ела... Всъщност и аз ще видя за първи път мебелите.
-Дом, точно какъвто си и ти?
-Студен?
-Не, подреден и организиран...Сириус? Ти тук остана насаме със Серкан Болат, ли? Жалко. Донесли са ти книгите. Нямало е нужда да идваш в библиотеката.
-Да.
Еда забеляза, че в дома няма цветя и Серкан я моли за помощта ѝ по тази тема.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 21:31 от ali.yor

# 72
И Сириус е в новия дом Simple Smile

# 73
  • София
Ох... и аз се влюбих в Серкан Болат. Heart Чок романтичен епизод - такъв заряд между двамата имаше и в библиотеката, и по време на разходката, и като влязоха заедно в апартамента. Направо да изгориш!!! Много смешно ми стана като жената от библиотеката ги натири, че вдигат шум. Joy

# 74
Много са сладки и има голям сексуален заряд между тях, както казват феновете в Туитър. ..  Затова им се получава, независимо дали имат връзка в реали или не ...

Общи условия

Активация на акаунт