Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 517
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
Ех как сладко работят двамата.
Върнах се. Гледах от телефона, та видях все пак сцетаната в библиотеката. Имаше за какво да я хвалят. Ток удряше ток. И серкан колко уверен - никой не може да го озгони от библиотеката, която той построил... И го изгониха...
Подари на Еда молив от марка използвана от най-добрите архитекти... Еда го пита  не е ли прекалено много за нея. Той и отвърна "Малко е дори"

Как го правиш? Променяш всичко само с едно движение. Дали ще стана като теб
Не виждаш ли сама промяната в теб от деня в който започна. Колкото и да не го харесвам, Ефе оценява таланта ти. Оценявай го и ти
Не мога да отрека това което ти ме научи. Все пак си най-добирят ...в работата си
А ти си най-оригиналният човек, когото познавам...

Еда разказва че снощи в библиотеката е срещнала Серкан Болат. Отишла в новия дом за работа... Била първият му гост ...по принуда
Айдан   : По принуда...щото няма къде другаде да работите... По принуда било

Еда се чуди как ще изкара Айдан навън...

серкан иска да се провери  може ли да се разбере кой кога е пипал принтера

Ааааа пходаръка...

серкан разочарова майка си че няма да дойде на закуска...

Уфффф Селиннннн ...
Каза на Ефе че Серкан се съмнява в някого... Да му беше казала направо че се съмнява в него... Патка...

Баси вълшебният успокояващ чайй... Все едно я напи...

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 21:43 от Aлекcандрa

# 76
  • София
Еда да не напуши Айдан?? Joy Май така ще я изкара от къщата. Не мога да повярвам какво са измислили тези сценаристи.

Селин е много глупава според мен. Не е лоша, просто е глупава. Акциите си продаде така. Гаф след гаф. Ама няма лоши намерения, няма да остря ножа. Засега. Надявам се цялата история с наводнението, нанасянето при Серкан и ревността на Еда да не са нагласени от Селин. Не искам да я правят лоша. Според мен епизодът е много силен. Такива сцени между нашите са просто уау. От това имаме нужда! Да им се порадваме. Вай, вай!!! Heart Eyes

# 77
Айдън пияна ли е?

# 78
Майкоооо, офиткаха Айдан, тя за това ще е такава развързана тутурутка 😂😂😂😂
Ооо, те са объркали пропорциите, Сейфи и Еда не са се разбрали 😂

# 79
Ей го пак това легло ....

# 80
  • Кърджали
Важното я да накара да излезе
Колко лъжички от чая сложи
3 /а трябваше една на 3 чаши вода/
Три ли
Аз съм зле с математиката , що ме накара мен...

Готова ли сте
За кое
да излезем навън
Готова съм
Объркал съм колко лъжици ли
Добре си направил, виж помага

# 81
От цялата серия само глупостите и инфантилизма на Алптекин хич, ама хич не ме интересуват. Можеше ибез да го гледам в чорапогащник. Всичко друго е огън и пламък!

# 82
Че  тя Айдан много лесна ...концентрат чай бая,бая и лети...самолет гиби ...

# 83
Важното я да накара да излезе
Колко лъжички от чая сложи
3 /а трябваше една на 3 чаши вода/
Три ли
Аз съм зле с математиката , що ме накара мен...

Готова ли сте
За кое
да излезем навън
Готова съм
Объркал съм колко лъжици ли
Добре си направил, виж помага

Те направо са я дрогирали Wink

# 84

Хахаха, добри са Сейфи и Еда в сметките... да видим дали ще има после "боли ме главата"

# 85
  • Кърджали
Алптекин така и не разбирма защо се разкарва изобщо в кадър. Абсолютно безполезен, само дразнещ и правщ гаф след гаф /а така имах желанието този инцидент да ги сближи отново, но не баща му тръгна с най-кофтия съвет ... после и думите му към Айдан.../
Но серията е страхотна, като изключим него... Електричеството между тия двамата може да захрани метроополис за цяла зима... ОАще ми е пред очите сцената от библиотеката...

# 86
И какъв е извода ...
Без градус, няма радост Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Аз сега се зачудих над следното нещо. Не са ни показали края на епизода. В моята глава се върти следното - сега ледовете между Бамби и Супермен се разтапят, той си й показва стабилно, че я иска, а тя малко не го разбира, подминавам тази болезнена тема за мен с нейното неразбиране 😂 та.. СЕРКО си мисли, че нещата си идват на място, но се появява Голямото пиле, връща Еда в реалността и дали накрая няма да има някакво догонване, ярост, блъскане и една гневна и спираща някого целувка. Това ми се иска поне, но докато го пиша се сетих и че с разкриването на Ефе може да свърши. Или пък Еда да защити Ефе, когато Серкан вече директно го обвини.
Ще си стискам палци за първия сценарии, другите не ги искам особено 😂

# 88
  • София
страхотна серия...вече мисля дали ще има и фраг...

ще съм доволна и на едно силно, ама силно гушкане...

# 89
  • Кърджали
Не пишат нищо за фраг...Последния път като имаше фраг бяха писали по-рано че ще го излъчат...

Аууу, Айдан ли ще кара.... А не, Еда

Общи условия

Активация на акаунт