любов, комедия и накрая за десерт малко драма.
Ах, тази Айдан, снахичката ми, направо ми идва да я разцелувам. 

, направо се разтапям от удоволствие, какъв епизод само ни очаква 

НО има пръстен, тоест може да се е изтрила звездата от водата. Аз тази сутрин рано-рано приключих с ,,Великолепният тандем"... и почнах ,,В очакване на слънцето"
Този Керем значи така ме хвана, че няма пускане.
Не знам дали тези лели, пардон дами от висшето общество няма да подхванат Еда каква е, какво работи, кои са родителите ѝ и т.н., но поне знаем, че има тренинг от годежа и може да ги постави на място
В момента се моля срядата да дойде по-бързо, че не се издържа вече 

Може тя да е дала на Серкан малко от чая. Като цяло той ми се струва прекалено контролиращ се човек , за да си позволи да се напие
от друга страна , който не пие ,бързо го хваща 

Ври и кипииииии.......
Доколкото виждам, Айдан вече е в отбора на ЕдСер и знае коя е правилната снаха. Както казах, ако реши да ги сдобрява, ще гледаме много комични ситуации и мисля, че точно това ни очаква в следващите епизоди. Айфер и момичетата хубаво са го решили. Имаше подобен сюжет в Навсякъде ти (за да накарат Демир да си признае, че обича Селин, приятелките й имитираха таен обождател). В крайна сметка това подейства и доведе до хепи енд. Надявам се и при нас да е така. Хем мотивацията на Айфер и къзларките да е тази - Серкан да си признае, че още е влюбен в Еда. Хем накрая да имаме хепи енд и най-после щастливо влюбена Еда. Ще видим и опиянен Серкан, така като гледам. Според мен е пил от мардинския чай на лелята. Странно би ми било Серкан Болат да се е напил.
Ама да видим. Каквото и да е, изглежда сладък определено и ще е смешно. Радвам се за Ферит и Джерен, повече ги харесвам от Енгин и Пъръл. Знаем, че епизодът ще завърши драматично. Вече съм почти убедена, че разкритието ще дойде в края на епизода, а преди това ще са всички забавни и романтични ситуации. Но не ме интересува. Този епизод изглежда много интересен и обещава да бъде вълнуващ. Нямам търпение!!!
Препоръчани теми