, пък аз да си изгледам епизода между пералнята и вечерята! Малки неделни радости! Благодаря за превода!
Приятна неделя на всички!

Ще си направя чай от мента ,че не издържам вече 

Най после и от мен Здравейте, шоколадчета!
Целувки, прегръдки и отново целувки и прегръдки - за всяка една от вас, прекрасни момичета!
Колко хубаво е, когато някой ти каже "Липсваш ми!" rgmama, Бърборанке, благодаря!
Пропуснах толкова интересни и забавни коментари, в които исках да се включа - предишната серия, новата серия и този фраг! Отново като циганката започвам да нареждам: Този фраг, този фраг ... " Абеее, ... зле, зле, ама не чак толкоз зле! " Но, както виждам и вие сте под неговото въздействие - направо сте като мравуняк, в който е попаднал скакалец! Познахте ли кой е скакалеца?! Наложили сте карантина, та не мога и да отговоря! А ако си спомняте колко поста изписах заради тая особа, и колко още мога да изпиша. Но за нея в сериала има най много епитети, който и да споменем, знаем за кого е!
Темата ще свърши и новата ще започнем, все тая картинка под душа е в главите ни.
Еда, маман и Сейфи си тръгват, Серкан и онази... остават в апартамента. Серкан влиза под душа, защото има нужда да отмие емоциите, породени от образа на новата си майка. Той за пореден път е възхитен от магията на любимата си Еда, представя си я при него под душа, защото тя е навсякъде. Оная с перушината решава да направи поредния си жалък опит за сближаване. Безглаво мекотело!!! Предлага се като прост...ка ! Серкан вижда силуета на жена, в очите му е Еда, но в последния момент усеща, че това не са ръцете на бленуваната жена, яростно отблъсква натрапницата, все едно е провидение ... и излиза. До сега оная... не е била толкова жестоко отречена, дори след всичките магарии, които му поднесе. Нормално е да е бясна, след толкова ясно показано отношение! Дори след раздялата с Еда, дори след " моментите на внимание ", които тя приема като анонси, Серкан търпеливо я понася, но сега - освен ярост нищо друго не може да има в злобната й душа! За това вече е готова да отмъщава и започва да се рови в миналото. Може да разбере някои истини - от Ефе, Пъръл, ако Енгин е споделил, от Алптекин ... който и да е, попарената кокошка вече е готова да изсипе злобата си, вече не на Еда, а на Серкан - за обидата на една отхвърлена жена. Някой предположи, че това ще продължи и в другата серия - нека, ще видим падението й! Еда може да е добронамерена, но ако тая... настъпи срещу Серкан, тя няма да си мълчи за скритата лъжа! Тогава и 5% акции няма да й осигурят удобното гнездо, в което си снася отровните яйца. Моля ви, нека не я правим за супа - ще се натровим, а и няма да е вкусно! А колкото до моя сценарий, моля за извинение, не ме приемайте насериозно, обикновено съм в грешка.
В епизода нищо не видяхме от симптомите за бременност на Еда, никак не искам това да е било само кратко неразположение. Но беше голям смях със Серкан - когато съдбата реши да те обърка и да те побърка, непременно ще попаднеш на чуждия тест за бременност! Гледат ми се още сцени от грижовния Серкан, искам 3 серии, защото две не са достатъчни! Сърцето ми се сви, когато Серкан каза, че никога няма да има деца, толкова отчаяние имаше в очите му. Искам вече това момче да не се бичува заради чужди грехове и си представям какво би станало, ако нямаше тази злополучна история - не любов в облаците, а танц сред звездите!
Отново сме в разгара на сценариите, до като не дойде Великата сряда. Миналата неделя имаше превод на епизода, надявам се днес да излезе. В нашия дом е като в рая, дори не можах да се порадвам достатъчно. Чакам превода за ново вдъхновение.
Благодаря на Алекс и Али за директните преводи не само онлайн, но и цялата информация, до която се доберем. Нашата история дълбоко се вкорени в сърцата ни, любимците ни стават все по добри и по добри, а на нас ни остава безкрайното удоволствие и опиянение от тяхната игра. Не знам към кое сме повече пристрастени - приказката, която следим с интерес, или Керем и Ханде. Едно е ясно - влезеш ли вътре, излизане няма. Абе, как да не се радвам като дете - в нашия дом си е истинско шоу, толкова сте забавни, попивам вашето настроение и желание да се посмеем от сърце.
Пак колко много съм изписала, може да ви стане досадно. Оставям ви, за да изчета новите постове. До после!

Препоръчани теми