Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за превода! Flowers Hibiscus

# 661
Довечера ще пуснат новия фраг
https://www.instagram.com/p/CHnGonAprdJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Чери, сайта на Ашкъм е малко тежък. Пробвай от някой от другите линкове.
Вай бе, дори и да е по челото, той си я целува😍Хайде вече да се събират, че не се търпи вече.

# 662
  • Пришълец
Фрау Клау, я виж как сме ѝ набрали на Селин, което значи, че героинята си е съвсем на място в историята и оказва желаното въздействие. За мен е така. Ако няма отрицателни герои , то историята ще нагарча от сладост - и това е вярно. Колко дълго можем да гледаме щастливо влюбени главни герои без никакви реални пречки да са заедно, че и без никакви други претенденти за тях?! Подобна идилия бързо би ни дотегнала. Тоя огън трябва някак да се подклажда. Нападателна съм спрямо СелинА, но като цяло без да я оправдавам я разбирам. Не знам дали ми сФанахте мисълта, че често хвърчи напосоки. Mr. Green

# 663
Сърна и куче - епизод 2

Аз съм на мнение на Александра. Или да дават цялото нещо, или да не дават нищо. Ние също имаме сърца и души, сега докато стане 19ч и само ще рефрешвам, че случайно да не го изпусна. 😂😂
А Еда на дивана - май е след топлата баня 🥰

# 664
  • Плевен / София
Значи в понеделник сме в нова тема....5 стр. ще ни стигнат ли да обсъдим новият фраг?

https://www.youtube.com/watch?v=lFORQwoae04

# 665
Маргаритке, мислите на всички ни май си хвърчат като пчелички в пролетна градина, ама то, с тези нашите красоти, какво да очакваш! Kissing Heart Hug Stuck Out Tongue Winking Eye Heart
Тази целувка по челото добре ми дойде след студения душ, който от тази сутрин си вземам, надявам се съмненията ни, май на доста от нас, да са неоправдани. Blue Heart
Много хубави неща сте казали пак, чета ви с удоволствие сега и плакна очи с новите клипчета и гифчета. Добре ми идват след писане на домашни в неделния следобед. Отварям и още радости - преведен епизод, е какво повече да искаш от една лежерна неделя - слънце, вкусна храна, разходка за разкош, децата с тати ги изпратих да се раздвижат още малко Grinning, пък аз да си изгледам епизода между пералнята и вечерята! Малки неделни радости! Благодаря за превода! Blush Flowers Rose Приятна неделя на всички! Nature Sunny

# 666
Ще имаме фраг довечера Simple Smile

П.С. Много благодаря за превода на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84 Flowers Hibiscus
Ново от Ханде
https://twitter.com/i/status/1327966889377718272

Няколко часа извън "мрежата" и сега не мога да наваксам Stuck Out Tongue Winking Eye
Снимките са от новия апартамент на Серкан (феновете акцентират на банята и дивана - от фраговете)

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 15:40 от mi_si

# 667
Ейй ,как ни гъделичкат любопитството Heart Eyes Ще си направя чай от мента ,че не издържам вече Joy
    Еда да не е "припаднала " пак .Ама хубаво си е полегнала ,а Серканчо как я гледа наслаждавайки се ... Пък може да е изтощена от "емоциите " в банята Joy

# 668
  • София
А това е стори на Анъл от преди 20-тина минути:

Видео е. Ето и линк към Инстаграм, за които имат > https://instagram.com/stories/anililter/2442982903611570537?utm_ … shid=uf2u8ybnok6w

Явно снимат. Или е старо. Еда е със същите дрехи от сцената с Айдан.

Чакам си фрага и се моля да е хубав! Heart Eyes

# 669
Нашето сладурче май е пило от веселия чай на леля си .... като и гледам погледа ... Gift Heart

П.С. Момичета имам още 2 -3 часа работа, на вас разчитам на новини Hug

# 670
Blush Най после и от мен Здравейте, шоколадчета!

Kissing Heart Целувки, прегръдки и отново целувки и прегръдки - за всяка една от вас, прекрасни момичета! Kiss Kiss Kiss
Дори и да не съм на екрана, знайте, че винаги съм с вас като сянка!

Hug Колко хубаво е, когато някой ти каже "Липсваш ми!" rgmama, Бърборанке, благодаря!
 Аз съм жива, здрава, просто съм необходима на някого и трябва да дам от себе си, като един типичен Водолей.

Flowers Fallen Leaf Пропуснах толкова интересни и забавни коментари, в които исках да се включа - предишната серия, новата серия и този фраг! Отново като циганката започвам да нареждам: Този фраг, този фраг ... " Абеее, ... зле, зле, ама не чак толкоз зле! " Но, както виждам и вие сте под неговото въздействие - направо сте като мравуняк, в който е попаднал скакалец! Познахте ли кой е скакалеца?! Наложили сте карантина, та не мога и да отговоря! А ако си спомняте колко поста изписах заради тая особа, и колко още мога да изпиша. Но за нея в сериала има най много епитети, който и да споменем, знаем за кого е!
Flowers Leaves Темата ще свърши и новата ще започнем, все тая картинка под душа е в главите ни.
Със сълзи се смях на това "Сърна или кокошка?". В първите секунди виждам образа на тази, зараади която  сме под карантина, в следващите кадри направо си е Еда. За това сме раздвоени, виждаме и кокошката, и сърната, и  колкото и да ми е гадно, няма да се учудя, ако Айше копира от "Любов под наем". А какво е Серкан в момента - един безумно влюбен мъж, който е в последната фаза на отчаянието - халюцинации!
Нали в предишния епизод той призна на Енгин за Еда " Махнах всички вещи от нея, но все едно - тя е навсякъде!" Моля за извинение, че ще разваля идилията в темата, но нека ви разкажа как си представям сцената, за да не ни попари Айшето.
Flowers Maple Leaf Еда, маман и Сейфи си тръгват, Серкан и онази... остават в апартамента. Серкан влиза под душа, защото има нужда да отмие емоциите, породени от образа на новата си майка. Той за пореден път е възхитен от магията на любимата си Еда, представя си я при него под душа, защото тя е навсякъде.  Оная с перушината решава да направи поредния си жалък опит за сближаване. Безглаво мекотело!!! Предлага се като прост...ка ! Серкан вижда силуета на жена, в очите му е Еда, но в последния момент усеща, че това не са ръцете на бленуваната жена, яростно отблъсква натрапницата, все едно е провидение ... и излиза. До сега оная... не е била толкова жестоко отречена, дори след всичките магарии, които му поднесе. Нормално е да е бясна, след толкова ясно показано отношение! Дори след раздялата с Еда, дори след " моментите на внимание ", които тя приема като анонси, Серкан търпеливо я понася, но сега - освен ярост нищо друго не може да има в злобната й душа!  За това вече е готова да отмъщава и започва да се рови в миналото. Може да разбере някои истини - от Ефе, Пъръл, ако Енгин е споделил, от Алптекин ... който и да е, попарената кокошка вече е готова да изсипе злобата си, вече не на Еда, а на Серкан  - за обидата на една отхвърлена жена. Някой предположи, че това ще продължи и в другата серия - нека, ще видим падението й!  Еда може да е добронамерена, но ако тая...  настъпи  срещу Серкан, тя няма да си мълчи за скритата лъжа! Тогава и 5% акции няма да й осигурят удобното гнездо, в което си снася отровните яйца. Моля ви, нека не я правим за супа - ще се натровим, а и няма да е вкусно! А колкото до моя сценарий, моля за извинение, не ме приемайте насериозно, обикновено съм в грешка.

Angry В епизода нищо не видяхме от симптомите за бременност на Еда, никак не искам това да е било само кратко неразположение. Но беше голям смях със Серкан - когато съдбата реши да те обърка и да те побърка, непременно ще попаднеш на чуждия тест за бременност! Гледат ми се още сцени от грижовния Серкан, искам 3 серии, защото две не са достатъчни! Сърцето ми се сви, когато Серкан каза, че никога няма да има деца, толкова отчаяние имаше в очите му. Искам вече това момче да не се бичува заради чужди грехове и си представям какво би станало, ако нямаше тази злополучна история - не любов в облаците, а танц сред звездите!

Memo Отново сме в разгара на сценариите, до като не дойде Великата сряда. Миналата неделя имаше превод на епизода, надявам се днес да излезе. В нашия дом е като в рая, дори не можах да се порадвам достатъчно. Чакам превода за ново вдъхновение.

Flowers Bouquet Благодаря на Алекс и Али за директните преводи не само онлайн, но и цялата информация, до която се доберем. Нашата история дълбоко се вкорени в сърцата ни, любимците ни стават все по добри и по добри, а на нас ни остава безкрайното  удоволствие  и опиянение от тяхната игра. Не знам към кое сме повече пристрастени - приказката, която следим с интерес, или Керем и Ханде. Едно е ясно - влезеш ли вътре, излизане няма. Абе, как да не се радвам като дете - в нашия дом си е истинско шоу, толкова сте забавни, попивам вашето настроение и желание да се посмеем от сърце.

Kissing Face Пак колко много съм изписала, може да ви стане досадно. Оставям ви, за да изчета новите постове. До после! Kiss

# 671
Надявам да са от различни вечери сцените от двата фрага. Да кажем една вечер Еда да спи на дивана, а на следващата вечер под душа и в спалнята.
Малко кофти ще ми е след тази хубава сцена под душа, Еда да спи на дивана, при наличие на тази голяма спалня.

# 672
Heart
Значи в понеделник сме в нова тема....5 стр. ще ни стигнат ли да обсъдим новият фраг?

https://www.youtube.com/watch?v=lFORQwoae04

ТъЦъ ...хаир !!!!

# 673
Фраааааг, но споко... Целувката в заради тез лелички 🤔

https://www.instagram.com/p/CHnUSfiKKJA/?igshid=rucrgdd0zzhr

Алекс поне не чакахме много 😂 те все едно са ни чули 😂

Софи явно като годеници, защото едната жена пита Серко защо не я целуне ли, нещо такова.
Аз чакам Алекс да дойде и да каже какво казва Еда преди Серкан да я попита влюбена ли е. Да не би нещо от рода на "да не си мислиш, че цял живот ще сум влбена в теб"? 🤔😂

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 16:30 от Nalbantova

# 674
Фраг по никое време, очаквах го довечера.
Как ри представя Айдан Еда, за да я целува Серкан пред хората?  В този фраг, в сцените под душа, определено е Еда.
Фраааааг, но споко... Целувката в заради тез лелички 🤔https://www.instagram.com/p/CHnUSfiKKJA/?igshid=rucrgdd0zzhr

Алекс поне не чакахме много 😂 те все едно са ни чули 😂

Общи условия

Активация на акаунт