Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 166
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Обожавам Селинката. Много добре построен образ и страхотна игра.
Ако  не е тя, ще е пълна скука. Ще се лее лепкава захар от екрана, която ще нагарча.
Та нали нейното появяване подклажда заряда между Еда и Серкан.
Ако не е тя като дразнител, ще е толкова скучно. Ще имаме двама да ги гледаме как се държат за ръце, гледат се в очите.
А сега имаме страст, ревност, борба за сърцето на Секран.
Селин е нужната щипка сол на филма и се появява точно когато трябва за да взриви и раздвижи ситуацията. И се справя брилянтно!

# 646
Айдан ми е новата любимка🤭
https://www.instagram.com/tv/CHkgqyYJ5Nv/?igshid=1ec4t6mg0gf68
Няма ли хотели бе момиче😒

# 647
  • Кърджали
Съгласна съм с Бърборнка. Може да има зацикляне малко, но за мен не е кой знае колко дълго все още. Все пак като погледнем реално... Ако всичко с тази тайна и раздяла се беше разрешиломза серия - две щеше да е нереалистично. Серкан е израснал под голям натиск да бъде все без грешен, недпверчив е към хората (благодарение на грешките на семейството му), изведнъж среща жен, която не само е различна от всичко, което е свикнал да вижда, ами взе че изгуби целият си самоконтрол спрямо нея (той маниакът на тема контрол и самоконтрол не усети кога се влюби толкова силно)... През цялото време вярваш ч, че Еда иска да избяга от него (по време на договорения годеж), а след това все си мислеше че не я заслужава, че много бързо ще ѝ омръзне от него и характера му. За капак и бащ ми му сервира нещо, което по принцип трудно се асимилира, камо ли за него в такава ситуация. Винаги съм казвала, че разбирам защо Серкан предпочете да скрие тайната и да се раздели... Но точно заради тези причини сега на Серкан му трябва време.да се пречупи и да.ѝ разкаже всичко (аз дори не вярвах, малко и сега не вярвам, че Еда ще разбере от него), та онова пернато ако с глупавото си нхълтване и крещене прати Серкан в ъгъла и се види принуден да разкаже на Еда, поне малко добро ще е направила (щото ако чакаме Серкан, няма и да дочакаме.)  Него го е страх, че АКО Еда разбере че семейството му стои зад това тя да няма родители, ще избере да изчезне от живота му, без да успее да я види повече.
Та бях тръгнала да пиша нещо друго, ако се бяха разделили, събрали в рамките на серия - две гтри щеше да стои като обикновена кавга. Сега всеки един от тях и се време да осъзнае чувствата си. Еда не каза "м..та ти, върви по дяволите", не реши да замества любовта с омраза или  безразличие. Реши да се довери на интуицията си... Серкан откри, че и роботите имат сърца, че това да не я вижда ще го убие, искаше да я прави щастлива и да ѝ помага тайно. Сега съберат ли се, вече може и да се карат, да спорят, но нищо не може да ги раздели (ако приемем че Серкан най-накрая ще благоволи да разкаже всичко)...

Ох, много мисли имам в главата, ама е хаос.. А и съм забила на една песен и само я въртя.. Та и тя допълнително ме отнася...

Thebursin, а на  тръгване : 'И какво търси тая Селин при синчето ми?'"... Как се обръщат нещата само.... Страшно се изкефи на Айдан. Но аз винаги си я харесвах дори и като ми лазеше по нервите

# 648
По обедно да намина и аз Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom

Сърничката бамби ще е под душа Innocent, а и очаквам да има голяма интимност между тях, за която и двама да си спомнят много добре на другия ден.Не искам никакви пиянства и фалшиви представи, няма да вържат на образа на Серкан. Той ще се предаде пред любовта си към Еда и след прекарана нощ,  ще реши да бъде откровен с нея, тъкмо ще започне да разказва и ще се появи голямото пиле.

# 649
Здравейте, вече имаме преведен епизод.
Понеже не мога да намеря още епизода качен в ok.ru за нетърпеливите линк Simple Smile
https://askim-bg.com/video/X5RN1DAHDAOW/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP18-BGSUB

Хубава неделя!

Добявам ви линка от руския сайт: https://ok.ru/video/1869302598201
Благодаря на blue`, че качи други линкове! Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:36 от nadali99

# 650
  • Кърджали
Пуснах си да видя как е превода (нали моята приятелка ме псува вече няколко дни ще я накарах и тя гледа сериала)...
Но бе бях забелязала при предните гледания - Сейфи нали праща уж по погрешка кшона със спомените от Еда. Слага вътре и белезниците....И изведнъж се замислих преди Серкан да ги закачи на стената като картина дали няма да ги използва пак (вярно става банално, но пък както казват хората - три пъти за щастие)

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 14:04 от Aлекcандрa

# 651
другите линкове са готови
18
https://waaw.to/f/G0rcVzilkuvp
https://ok.ru/video/2044438842039
https://vk.com/video252262912_456240054
Огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата, които превеждат. Flowers Hibiscus GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84 Flowers Hibiscusпрекрасни сте. Бъдете здрави!

nadali99, благодаря за информацията

s...v, Flowers Hibiscus отново много хубав пост. Аз лично ще съм много щастлива ако се включваш по-често Purple Heart
Бърборанке, съгласна съм с написаното от теб. Аз също коментирах, че малко буксуваме на едно място, но реално погледнато щеше да е нелогично да решат всичко в две серии. Това с изваждането на Каан вероятно си е оказало влияние на сюжетната нишка, но понякога и това се случва.
За реакцията на Еда вечерта - мисля, че тя беше много балансирана. Изненадващо зряло се държа, не повярва на нищо от това, което каза Ефе като причини за "грешката", но само с една дума успя да успокои Серкан. Мисля си дали ревността към Селин не обра малко от реакцията и спрямо Ефе. Защото тя го покани на вечеря с цел да провери тезата на Серкан, и ми се струва че дори се съмняваше вече в Ефе. Просто не и хареса компанията на Серкан. И това повлия на реакцията и. Но пък позата на тялото и след признанието на Ефе беше показателна - скръсти ръце пред гърдите си, това е като бариера, изключване.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:55 от blue`

# 652
Здравейте, момичета!!!     Чудо сте! Нямате почивка!
      Благодаря на всички ви, че украсявате дните ми с усмивки, музика, топлина! 

Вече сте анализирали епизода, ама ...да си кажа и аз.
   Всичко в този епизод е любов. Дребни жестове-нежност, идеен подарък-признание, ревност-страст, стара снимка-копнеж, глупава чаша-издайник, щастлива усмивка, нощна разходка-надежда. Главните герои уж са разделени, но непрекъснато търсят близост. Дразнят се, предизвикват се с поглед, елегантно си подхвърлят словесни закачки. В криза от професионално и личностно естество само любовта може да застане до теб с думите: „Заедно ще успеем!“
   Защото любовта е вяра. Любовта е съпричастност,  всеотдайност, грижа. Любовта е силата, която държи гърба ти гордо изправен.
   В любовта има и ревност. Отличната игра на Биге. Много е дразнещо „проскубаното пиле“. (Добре сме се справили с перушината, щото вече „ходи“ по гладка кожа.)
   Любовта е избора да си нещастен без любимия, вместо да си болката му.
   Любовта е необходимост. За Серкан Еда е изначалност на живота му, смисъл, въздух, всичко.
   Последните  думи: - „От утре ще видиш една друга Еда.“ (Крайно време е да продължа живота си без теб. Няма да търпя унижението да защитаваш Селин, да вечеряш с нея, да остава в дома ти.)
   Тези думи, мисълта даже за един ден без Еда, ще провокират следващите действия на Серкан. Остава г-жа Кутлу да оправдае очакванията ни ...

Записи от камерата при принтера – чок комик. Смяла съм се с глас на работното ежедневие, пардон – работното денонощие в офиса.

Алптекин – смешко в криза на възрастта. Без работата си, поглеждайки назад - неудовлетворен от живота си, търсещ вина и в Айдан, заприличва на озлобен егоцентрик. Между смяната на поливната система в градината и решението да започне нов живот, обсебен единствено от собственото си благополучие, не вижда нищо и никой. Така запълва пространството със себе си и желанията си, че Айдан го остави да се къпе в нарцисизма си без да сподели голямата  си победа.

Айдан? Айдан е моята слабост. (Като изключа Серкан и Еда.) Неслихан Йелдан е моето откритие в този сериал. Обожавам и актрисата, и героинята ѝ.
   Айдан-некоронована царица в собствения си двор с капризи и претенции на примадона от висшето общество. Те ѝ носят сигурност и усещането, че все още е част от света извън границите на собствения ѝ затвор. Превзетостта в поведението е игра, която ѝ дава чувството, че владее и контролира положението. Многогодишната изолация в която се намира е предпоставка за допълнителни психо-депресивни състояния, но Айдан има много силен инстинкт за оцеляване. Въпреки състоянието си тя успява да осмисля дните си, да се интересува от живота на близките си, да е част от него.  Тя е и единствената, която прави опити да съхрани това объркано, разпиляно семейство.
   Случаен сблъсък , среща, игра на съдбата ако щете го наречете, води Еда в живота на семейство Болат. Айдан я посреща с надменност и високомерие, но и тя не е наясно с истинската цел на сина си. Само с едно минаване в градината Еда размести пластовете на застоя и еднообразието. Повеят Еда събуди чувствителността и женствеността в Айдан, социалната и майчинската ѝ ангажираност.  И доведе до много комични, и много силни, докосващи, емоционални сцени.
   „Рибки, здравейте! Дойдох!“ Триумф на свободата. Триумф на победата. Изключителна игра. Заразяваща Айдан. Скъсала всички вериги. Приела най-чистия си човешки образ.

Пак се отплеснах.
            Желая ви много спокоен, слънчев ден!
            На болните: - Бързо оздравяване!  На всички: - Пазете се! Бъдете здрави!

# 653
Добро утро Flowers Hibiscus
druon стана ми малко тъжно, че епизодът не ти е харесал , не ми се иска да се лишим от твоята компания в темата Sad надявам се да не откажеш от гледането,  поне заради нас Grinning
Съгласна съм с Бърборанка  , за мен епизодът беше добър  и досега слаби не сме имали Hands Muscle Може да е имало тъжни моменти и моменти,  в които ни се иска да убием някого , но във всеки епизод е имало и прекрасни  сцени, които да гледаме  по десет пъти след това Joy Само сцената в библиотеката  е гледана над 875 000 пъти в ютуб Heart

П.п. благодаря за превода Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 16:42 от mikipoli

# 654
  • София
s...v, благодаря за коментара ти! Няма нещо, с което да не съм съгласна. Особено много ми хареса описанието за случващото се с Алптекин и анализът на образа на Айдан. Едно към едно се припокриват с моите мисли и чувства относно тези герои. И аз като blue ще се радвам по-често да ни навестяваш, пишейки в темата. Hug Тук е моментът да споделя, че дори някой герой на моменти да ме дразни с поведението си, не смятам, че имаме актьор, който да не се справя с ролята си. За което отново поздравявам целия каст и екип! Simple Smile Развитие при всички може да има и то да ни хареса, стига Айше да се справи със задачата си. Пожелавам й успех в това начинание и вярвам в нея. Доверявам се и на Наслихан, която ни обеща хубави промени. Nature Sun With Face

Благодаря специално на момичетата, които превеждат. Довечера мисля да се насладя на епизода с превод. Желая на всички ви усмихнат и ползотворен ден. Flowers Sunflower

И един музикален поздрав с акустична версия на песента “Това момиче” (Bu kız) > https://youtu.be/1_0Ec694FNM

# 655
Здравейте, бихте ли ми казали как да вляза да гледам превода на последният епизот, непрекъснато ми забива компютъра. Чери5

# 656
  • Пловдив
Добър ден, сладуранки!

Не знам защо, но и аз си мисля, че в първите кадри от фрага е Селин, дано не е така.

Възможно ли всички да са прави, и тези, които казват, че е Селин и другите?

Например, Селинка влиза, вижда Серкан и Еда са под душа и в този момент тя представя, че тя е до Серкан.

# 657
Довечера ще пуснат новия фраг
https://www.instagram.com/p/CHnGonAprdJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Чери, сайта на Ашкъм е малко тежък. Пробвай от някой от другите линкове.

# 658
Здравейте!
Днес 2 фраг, а това е от официалния канал на сериала / не знам дали е слагано това видео/
https://vk.com/video-126686270_456241791
Благодаря за преводите и всичко споделено!

# 659
  • Кърджали
Този фраг май ще е по-романтичен. Серкан целува Еда (макар и само по челото), той съвсем забрави, че официално се водят разделени. По негово желание. И май я гледа как спи на дивана му... И ся очакват аз да издържа до довечера ли? Невъзможно... Пък до сряда? Абсурд...

Общи условия

Активация на акаунт