Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 162
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Кърджали
Навън съм и не мога да му пусна глас та да чуя какво гпвпрят

# 676
# 677
  • Кърджали
Заповядайте. Аз си умрях от кеф. Аифер и приятелките на Еда ще искат да го карат да ревнува

Мело: Ще се държим сякаш си има приятел. Какво толкова...
Айфер: Без Еда да знае, гадже ли ще ѝ намерим?
Еда:Ти ли прати тия цветя?
Серкан: Според мен изхвърли тия цветя, предизвикват алергия.
Айдан: Бъдещата ми снаха
Жената:Серкан, защо не я целуваш годеницата си?
Серкан: Скъпа
Еда: ъхъ..( не)
Пак жената: Какъв е като годеник Серкан Болат?
Еда: Какво ще кажете, Айдан ханъм, да им кажа ли?
Ферит: Джерен, може ли да поговорим по работа за 2 минути?
Мело: От първия до последния ден Серкан Болат е влюбен в това момиче.
Айдан:Според мен е още влюбен.
Еда: Ти си такъв егоист, че искаш цял живот никого друг да не обичам, само в теб да си остана влюбена.
Серкан : Ти влюбена ли си в мен?

# 678
Алекс, голямо благодаря 🍷
Иначе за фрага - Ами че разбира се бе, Еда ханъм. Всичко иска да е само за него, господин Болат. Всичко, което е на Еда или докоснато от нея май.
Не съм казвала преди, но страшно сладко си "мммм... Мхм... Ммкммм" в този сериал. Когато Еда и Серкан трябваше да карат колата заедно, тя в знак на несъгласие правеше така, сега тук пак. Много често си "говорят" по този начин и е много симпатичен 😂

# 679
Този път сякаш обърнаха фраговете, първият беше по-тъжен малко, този по забавен. Определено ще е интересна серията. Нямам търпение вече.
Nalbantova, благодаря за фрага. Flowers Hibiscus
Алекс, благодаря за превода. Flowers Hibiscus

# 680
Оле мале, страхотен епизод ни очаква Flowers Hibiscus
Ще си имаме от всичко Innocent любов, комедия и накрая за десерт малко драма.
След сцените с роботчето и сърничката, любими ми са тези с Айдан Hands Clap Ах, тази Айдан, снахичката ми, направо ми идва да я разцелувам.
Ферит и Джерен, ами много си подхождат, браво ще има напредък и в техните отношения.
Благодаря на момичетата за превода на епизода Flowers Hibiscus
Много хубави мисли на s...v и neorum чакам с нетърпение вашите изказвания Flowers Hibiscus
Айфер и момичетата, ах само как ще подлудят Серкан с тези цветя, алергия предизвиквали, ха ха ха.

Алекс, благодаря ти мило момиче Flowers Cherry Blossom, направо се разтапям от удоволствие, какъв епизод само ни очаква Yellow Heart
Малко съм хаотична, но това е от емоция Stuck Out Tongue Winking Eye
neorum, такива сме ние водолеите, има ли нужда някой от нас, се отдаваме изцяло и безрезервно Blue Heart

# 681
Алекс,благодаря ти за бързия превод💐💐💐💐💐Страхотна си

Знаех си, че има защо Айдан да ми е любимка вече🤭... "Бъдещата ми снаха"😍 Евала на мама, ще сдобрява децата❤ Май Серкан ще се напие на партито и Еда ще си го отведе вкъщи и тогава ще е под душа сцената (100000 процента си е Еда, а не Онаядетонетрябвадаспоменаваме) И после Еда ще заспи на дивана😍😍Лелееее, хайде да е сряда вече
Хареса ми, че момичетата и лелята искат да карат Русия Робот да ревнува, това ще отприщи Роботчо да си каже всичко...

# 682
Почуствах се по-добре, опънах си вкъщи нещата да тренирам и хоп- пуснали са ни фраг Joy
Обаче, тук звезда няма НО има пръстен, тоест може да се е изтрила звездата от водата. Аз тази сутрин рано-рано приключих с ,,Великолепният тандем"... и почнах ,,В очакване на слънцето" Joy Този Керем значи така ме хвана, че няма пускане. Joy Не знам дали тези лели, пардон дами от висшето общество няма да подхванат Еда каква е, какво работи, кои са родителите ѝ и т.н., но поне знаем, че има тренинг от годежа и може да ги постави на място Joy В момента се моля срядата да дойде по-бързо, че не се издържа вече Joy
Целувки момичета от мен Hug

# 683
Оп, разрошен Робот с разкопчана риза Joy

Явно Айдан ще им организира капан , поканила ги е на обяд/вечеря с нейните приятелки снобки Joy Може тя да е дала на Серкан малко от чая. Като цяло той ми се струва прекалено контролиращ се човек , за да си позволи да се напие Joy от друга страна , който не пие ,бързо го хваща Joy

Али, има звезда, виж фрага пак , пада се по към китката и на този шот е отрязана

Ефе хич не ми липсваше в тези два фрага Grinning

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 17:05 от mikipoli

# 684
mikipoli, тъкмо това щях да сложа. Един леко подпийнал РоБо, ухилен до ушите. Това в чия къща е сега? Еда ли отива при него за нещо? На неговата врата прилича. От ревност ли се е докарал така сладура?
Лелеее, да пускат и ребуса вече, че да идва и сряда. Не се издържа това.
Ali, звездата е малко по -нагоре на ръката, не можах да махна лентичката, но пак се вижда.

mikipoli, пишем заедно днес Simple Smile

# 685
Казах ви аз, сърна има под душа, не може сами да си подпишат смъртната присъда сценаристите като сложат голямото пиле под душа...
Защо ли си мисля, че след като Ефе го няма във фрага, тоз младеж ще изчезне така както се появи от нищото и в следващия епизод Еда ще получи пратка в офиса, в която са документите по прехвърлянето на акциите на Ефе към нея🤔

# 686
  • Кърджали
Оп, разрошен Робот с разкопчана риза Joy

Ефе хич не ми липсваше в тези два фрага

Леле, кзах ли, че съм влюбена? Щото пак се влюбих....
Ей такъв небрежен, засмян... Не е човешко... Сърце имам

# 687
Champagne Ври  и кипииииии.......

# 688
  • София
Момичетааа, нали искахме динамика, развитие, промени и хубав фраг, мисля, че с втория фраг получихме всичко това накуп и ни очаква страхотен 19-ти епизод в сряда!!! Stuck Out Tongue Winking Eye Доколкото виждам, Айдан вече е в отбора на ЕдСер и знае коя е правилната снаха. Както казах, ако реши да ги сдобрява, ще гледаме много комични ситуации и мисля, че точно това ни очаква в следващите епизоди. Айфер и момичетата хубаво са го решили. Имаше подобен сюжет в Навсякъде ти (за да накарат Демир да си признае, че обича Селин, приятелките й имитираха таен обождател). В крайна сметка това подейства и доведе до хепи енд. Надявам се и при нас да е така. Хем мотивацията на Айфер и къзларките да е тази - Серкан да си признае, че още е влюбен в Еда. Хем накрая да имаме хепи енд и най-после щастливо влюбена Еда. Ще видим и опиянен Серкан, така като гледам. Според мен е пил от мардинския чай на лелята. Странно би ми било Серкан Болат да се е напил. Joy Ама да видим. Каквото и да е, изглежда сладък определено и ще е смешно. Радвам се за Ферит и Джерен, повече ги харесвам от Енгин и Пъръл. Знаем, че епизодът ще завърши драматично. Вече съм почти убедена, че разкритието ще дойде в края на епизода, а преди това ще са всички забавни и романтични ситуации. Но не ме интересува. Този епизод изглежда много интересен и обещава да бъде вълнуващ. Нямам търпение!!! Hug

# 689
Така като казваш Бърборанке, сигурно Сейфи е казал на Айдан за веселия чай и тя е направила на Серкан от него🤭🤭🤭Дай Боже😍

Общи условия

Активация на акаунт