Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 47/

• 30 135
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
И нещо позитивно Simple Smile
Влязохме в трендовете на Италия и Бразилия. Ако французойките продължават в същия дух може за първи път да влезем и в тренда на Франция Wink

# 721
И нещо позитивно Simple Smile
Влязохме в трендовете на Италия и Бразилия. Ако французойките продължават в същия дух може за първи път да влезем и в тренда на Франция Wink

Може ли линк за ИГ на френските фенове?

# 722
Здравейте!

Девойки Blush за оставените следи - мерси Flowers Hibiscus

Закачам линк за новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1270975.new#new  табики отново сътворена от Диди Purple Heart

# 723
  • In the light side of the Moon!
Привет девойки, Revolving Hearts
фрагчето е супер, ще има смях, любов, ревност...и още нещо!!! Smile
Докато не се изяснят отношенията и Еда не разбере причината за тяхната раздяла, нищо повече от това дет ни показаха във фраговете под душа няма да видим. Relaxed

Според мен епизода ще завърши с нахлуването на Селин.....следващия еп ще бъде мъка, а края на епизода ще има прошка и сдобряване!
Готово...наредих ги! Sweat Smile Wink

И аз не вярвам на никакви блогъри и ясновиди...моята кристална топка ми показва и 2ри сезон!

Забравих да благодаря на момичетата за превдения епизод. Flowers Rose
Пускам го с удоволствие да си го изгледам!

# 724
  • Пришълец
Че кога ги навъртяха толкова гледания...

Супер. Айдан и Айфер не просто няма да пречат на щастието им, ами и ще правят опити да ги съберат. Ако вземат и да обединят усилията си Sweat Smile И двете са ми едни такива широкоскроени, очаквах го и се радвам, че ще изневерят на дизи традицията родителите да не одобряват избраника на детето си. Знаех си, че за да е Еда това, което е имала е добър пример за подражание, т.е. лелята. Приятно съм изненадана от женските образи.
Аналогична на една друга сцена, годежа Wink

Ферит и Джерен са сладки и те.

Другарко Налбантова, облога стои ли си? Подозирам, че шоколада ще е от мен Satisfied

# 725
  • София
Да изпишем тази тема, преди удобно да се настаним в новата, предлагам аз. Доколкото знам, според правилата трябва да чукнем 50 странички. Simple Smile

Аз идвам да споделя една снимка, която много ми харесва. Знам, че е колаж, но пък такова добро настроение носи. Затова ще я кача, пък нищо че пак са ги фотошопирали нашите:

# 726
  • Пришълец
Бърборанке, така е, до 50 стр. Хубаво би било да си завършим и тази.

Blush Grinning

# 727
Марги, другарко, разбира се 🍫
Само, че няма анкета в новата тема, но от наблюдение ти казвам, че повечето мислят, че си е нашата Бамби, а не "🐔🤬", както смятам аз 😂 Естествено, че всочки ще сме щастливи да си е Еда де, но Везни съм, винаги всичко е под съмнение при мен 😒

Иначе като гледам как сте "налапали"  всички по Серкан... Чудя ви се кога ли ще нарече е вашите полвинки с това име 😂😂😂

# 728
  • Кърджали
Ааа, аз на моята официална половинка по принцип неофициално му викам моето магаре. Обичам си го, ама не съм сляпа все пак - хубавото си е хубаво....

# 729
  • Пришълец
Налбантовааа Joy то това оставаше, половинките ни ще избухнат в смях. Ох, представих си го, голям гаф ще е, ама моя е душичка, по-скоро аз съм тази дето се сърди докато забрави първопричината. Joy

Ти ме срази. Чакай сега, уж се обзалагаме, но съм пропуснала тази подробност, че предположението ни е едно и също. Сериозно, мислех и ти си за Бамби. Сега поне се разбрахме Joy

А, така. Всеки който желае може като теб да ме нарича накратко.

# 730
Алекс и Марги добре де, може и Робот да им кажете, но пак ще се сетите за този Русокоско, който преобладава тук 😂 Ама вярно, Серкан е чуждо име, ще им дойде на акъла, че е от сериала, докато ако кажете "Ох, бе, Иване".... Ще има - казвай сега кой е Иван 😂

Иначе, че има Сърна под душа - има, но в първия миг на фрага. Даже миг от мига, честно, виждам 🐔 аз. Не мога да си я избия от очите 😂 ама ако изобщо не присъства в мокрото помещение - шоколада е от мен 😏

# 731
  • София
Какъв му е разрошен тук перчемът на нашия, бая весел чай е пил. Joy Според мен са му дали конска доза. Голям смях ще пада в сряда. Много е сладък обаче и му отива така по-небрежен. Въпреки че съм свикнала да го виждам сериозен, в костюм и с тъмни очила. Много ми харесва като слиза от самолета си в първи епизод. Толкова е секси. Гледа леко лошо. Прехапвам си устата... Ей така съм:

Blush Grinning

Налбантова, ако нарека моя човек Керем или Серкан, ще ми се смее много. Не мисля, че има такава опасност обаче. Да, зарибена съм доста по сериала и очарована от Керем, но любимият ми мъж си е любимият ми мъж. Керем е друго нещо. Simple Smile

# 732

Blush Grinning

Какво ли пък толкова смешно се е случило🤔🤭Ако Сейфи беше сложил конска доза на Айдан, тук май са сложили слонска и хипопотамска🤣Да му сложат повече на момчето ни, та да му се развърже езика накрая

# 733
  • Кърджали
Дори само заради това си заслужава д се чака серията - какво толкова ще каже Еда на Серкан че да го накара д се смее така (не че се оплаквам, даже ако може по-често)....

# 734
  • Пришълец
С тоя рошнат перчем не ми е много по вкуса, свикнах го пригладен, но ми се вижда много забавно. Видимо почерпен е, ама освен чаят и още нещо го е развеселило Joy

Thebursin, май така, не за конска доза говорим ами направо за слонска Satisfied Нали нямаш против да те наричаме просто Бюрсин, да не копи-пействам никнейма другия път...

Общи условия

Активация на акаунт