ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Къде са списъците на тия училища за ДО?

# 91
  • София
Моя колежка с трима позитивни от четиричленно семейство наскоро имаше подобен въпрос към РЗИ. Отговорили са й, че ако дъщеря й се зарази всички отново остават вкъщи под карантина, нищо че тримата са го изкарали. За колеги обаче не знам дали важи същото, по-скоро не.

# 92

Има ли и други деца, дето да сте в подготве?

Rumka...Simple Smile винаги много ме развеселяваш. Какво подготве? Ако питаш за ИИЧЕ май повечето деца от темата...

Цитат
Моя колежка с трима позитивни от четиричленно семейство наскоро имаше подобен въпрос към РЗИ. Отговорили са й, че ако дъщеря й се зарази всички отново остават вкъщи под карантина, нищо че тримата са го изкарали. За колеги обаче не знам дали важи същото, по-скоро не.
Току що в новините по БНТ имаше репортаж за седмокласник, който за трети път е в карантина в рамките на месец, върнал се е на училище за два дни Simple Smile

# 93
Тази вечер се докарах до състояние, че поне две ракии да са ми нужни. Разреших на голямото дете да подстриже малкото и се получи такъв шедьовър, че дребното ревна и каза, че няма да ходи до Коледа на училище. Добре, че баба им се намеси в подстрижката, че иначе го бях закъсала. Страстите са вече укротени, дори смята, че няма да получи много подигравки.
Той много иска да има дълга коса като бате, но на него не му отива. Постоянно е потен от футбол и косата, дори и измита сутрин, следобед изглежда като мазна и на клечки. Не ми се иска да ходят във фризьорски салони в тази ситуация и решаваме в домашни условия проблемите. А на мен не ми дават да пипам нищо, защото знаят колко съм сръчна...

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 20:30 от Amanda.D

# 94
  • sofia
  В тази заповед е обяснено - карантинират се всички близки контактни и е посочено кои са - ако си в кабинет с колега по цял ден на затворено, който е с Ковид 19, те карантинират по т.5 от приложение 4.
https://coronavirus.bg/bg/570
   Карантината всъщност не държи сметка дали  си бил болен преди това.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 20:44 от googlish

# 95
  • Между гори и планини
Моя син е подстригван последно преди Коледа. После бяхме болни, после извънредно положение... И косата порасна. Той искаше да я пуска пак дълга. Във втори клас я подстигахме, като се къпе сам, да може да я мие хубаво. Вече е голям - може. Мина периода на никаква форма, мина периода на бретон в очите. Вече косата му е много хубава. Права, лъскава, тежка. Такава каквато аз съм си мечтала да имам. Лятото става светло кестенява с русоляви кичури.

# 96
Нека расте, след време може да я дари Simple Smile, като му омръзне дългата коса

# 97
  • Отвъд алеята зад шкафа
За подаване на първа лична карта носи ли се нещо?

# 98
Акт за раждане + копие ( някъде не го искат , но за всеки случай вземи), един родител и неговата л.к.Заявлението се попълва на място.

# 99
  • Между гори и планини
За подаване на първа лична карта носи ли се нещо?
Адресна регистрация ни искаха на нас. И присъствие на един от родителите. А и акт за раждане също.
Нека расте, след време може да я дари Simple Smile, като му омръзне дългата коса
Да ѝ се радва сега, че е с гена на баща си, няма да е дълго 🙄
Аз реших да ви дам нова тема, след като разцъкахме алкохолните си предпочитания.
Дайте да не мислим за болести и наредби, а да сложим снимки на пуберите като бебета 😉

# 100
  • София
Актът за раждане се оказа излишен, понеже вече е ваден международен паспорт (неколкократно).

# 101
Децата казаха, че в училище имали съвет тази вечер. Ще се решава как да продължават. Най-вероятно ще ги разделят - 8 и 9 клас присъствено, 10 и 11 онлайн, после се разменят. Не разбрах за 12-тите класове.
В сградата на училището са от 8-ми клас нагоре.
Значи аз постоянно ще имам едно на училище и едно онлайн 😁

# 102
Руми, зареждай бара с винце Simple Smile не си за завиждане

# 103
Тази вечер разнообразих със съмърсби 😂

# 104
  • Sofia
Актът за раждане се оказа излишен, понеже вече е ваден международен паспорт (неколкократно).
Не си права, в 6 РПУ мислеха по друг начин. Въпреки че е имала 2 международни паспорти преди сегашния. И трябвало копие за тях да остане, сякаш нямат всички данни, обикалях да търся къде да го копирам навън. Ако мислите, че имат ксерокс, нямат, как ще имат...

Общи условия

Активация на акаунт