ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро, момичета! С пожелание за весел петък, 13-ти, копирам: Via Polina Mitkova Dimitrova Kerezova
Смехът е здраве:
"Допълнителни противоепидемични мерки:
😂😎😂
Маските от полунощ са задължителни за деви, везни и водолей, както и за шофьори на "Волво", с изключение на тези, които носят зелени чорапи.
Това важи за часовете 18.00 до 21.30 с изключение на хората с "Ауди" и регистрация завършваща на 17.
Ако  къщата ви е в жълт цвят - нямате право да излизате освен, ако не се намира от дясната страна на улицата. Тази забрана отпада, ако има паркинг отпред. Ако, има повече парко-места забраната отпада освен, ако мястото за паркиране не е предвидено за инвалиди.
Жените имат право да напускат домовете си само, ако са омъжени и в делнични дни, ако нямат деца. А, ако имат такива - поне две от един и същи пол и разликата в годините на децата не е повече от две години.
Това правило не засяга деца между 4 и 10 год.
Това беше първата част на взетите мерки.
За да не се объркате - втората част със забраните и препоръките ще излъчим след празниците през следващите два дни.
Гореспоменатото важи за хора между 18 и 60 годишна възраст, с ръст от 1.60 до 1.75.
В противен случай важи точно обратното освен, ако не сте руси. Grinning👍🤣"

# 121
Моят син не е наследил чрез мен косата на баща ми и слава Богу. Татко има мека и тънка коса и май аз и дъщеря ми сме я наследили. Но вече 17 години се чудя защо момчето ми е с кафяви очи и по-тъмен цвят на кожата. С ММ сме зеленооки, както и наборката. Кожата ни е доста светла, а и косата на девойката е доста светла, особено лятото. Даже се майтапим, че са ми го сменили в родилното, защото родих последна след поредица циганки. Вероятно в някой катун се чудят на русоляво и зеленооко цигане. Но пък иначе като структура, стойка, прилича на баща ми. Simple Smile От баби и дядовци, само мама е с кафяви очи.

# 122
  • софия
Дали да не ги сложим в първия пост? Нещо като аптека за майки GrinningVery Happy (шегувам се)
Осенява ме идея, че може да съберем накуп линковете с винарни и да си ги закачим от следващия път в темата.
А иначе - цък! - винце! 😁
Адреси на аптеки за майки "In vino veritas, in aqua sanitas"
Animal Snakevinarnayalovo.com
Animal Snakeharalambievi.com
Animal Snakequeenswinehouse.com
Animal Snakekralskata-izba.com
Animal Snakedivesestate-bg.com

Добро утро Coffee

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 09:02 от zvаnchе

# 123
  • Sofia
Добавям още една винарна:
https://divesestate-bg.com/bg/

# 124
Това е приказка, добро утро Hug

# 125
Аз винаги бих предпочела по- силен алкохол пред вино. Виното не е моето питие- напивам се бързо, ставам червена, огладнявам ужасно много. Предпочитам уиски, ракия:) и водка.
Моите също не са дарени с добър ген за косата от страна на ММ, татко още си има прилична коса. Но пък са руси като баща си.

# 126
  • Между гори и планини
Аз много исках сини или зелени да са очите на наследника. До към 5 месец му бяха много тъмно зелени, но станаха кафеви (светло). А мъжът ми е със сини, майка ми със зелени, нейният и мъжа ми родовете руси и синеоки... Гена на баща ми в кафяво побеждава.

# 127
Добро утро.
Аз твърд алкохол не употребявам, но хубаво червено вино мога да пия. Мъжът ми пък не пие нищо, ни твърд, ни мек. Може 1-2 глътки, за идеята само и дотам.
Моят мъж е със сини очи, брат му и свекърът също. Обаче синият ген никакъв го няма. Моите деца са с кафяви очи, братовчедите им също. Умре синьото 🤣
Младежът е доволен от вчерашния ден в училище. Най-вероятно обаче ще започнат въртележка - 2 седмици вкъщи, 2 на училище.

# 128
  • Sofia
Да, за съжаление синият цвят на очите е рецесивен ген, кафявият цвят е доминантен ген. Затова синьото трудно се проявява. Комбинация на родител 1 светли очи и родител 2 кафяви очи, очите на децата са кафяви в 3/4 от случаите.

# 129
  • софия
Добро утро.
Аз твърд алкохол не употребявам, но хубаво червено вино мога да пия. Мъжът ми пък не пие нищо, ни твърд, ни мек. Може 1-2 глътки, за идеята само и дотам.
Моят мъж е със сини очи, брат му и свекърът също. Обаче синият ген никакъв го няма. Моите деца са с кафяви очи, братовчедите им също. Умре синьото 🤣
Младежът е доволен от вчерашния ден в училище. Най-вероятно обаче ще започнат въртележка - 2 седмици вкъщи, 2 на училище.
Синеоки внуци ще гледаш. Аз и половин сме с кафяви очи, мрън е със сини. Майка ми е такива, в родата на половин също назад има светлооки.

# 130
Нашите и двамата са със зеленикави очи. Ние  с ММ с кафеви. Приличат си двамата само по очите, по цвят, форма... Иначе са много различни...е и по височината. Вече са еднакво високи Simple Smile

# 131
  • Между гори и планини
Да, за съжаление синият цвят на очите е рецесивен ген, кафявият цвят е доминантен ген. Затова синьото трудно се проявява. Комбинация на родител 1 светли очи и родител 2 кафяви очи, очите на децата са кафяви в 3/4 от случаите.

Да ти кажа, никак не е честно - приятелка е руса и синеока и трите ѝ деца са като ангелчета, малката ѝ дъщеря е като клонинг на голямата... А бащата е много тъмен.
Нашите и двамата са със зеленикави очи. Ние  с ММ с кафеви. Приличат си двамата само по очите, по цвят, форма... Иначе са много различни...е и по височината. Вече са еднакво високи Simple Smile
Аз още като бяха бебета, бях влюбена в очите им! Няма такива очи, хора! Че и с големи, гъсти черни мигли ❤️

# 132
  • Sofia
Ама хич не е честно, вярно е!
Моята е с много тъмнокафяви очи и с тъмно руса коса, с бяла кожа. Аз имам пъстри очи - малко светлокафяво и  повече зелено, светла коса, баща й е с кафяви очи, тъмна коса, и двамата сме с бяла кожа. И нашата само мърмори колко били хубави моите очи,  а нейните били гадни... Което изобщо не е вярно, разбира се - същите са като на свекърва ми - тъмнокафяви, почти черни, но големи и с разкошни мигли. Комбинирано със светлата й коса и бяла кожа е интересна комбинация. Пък моите очи са малки, с къси и редки мигли, само цвета е хубав. Поне по веднъж седмично се жалва за тях, ние тайно се хилим.

# 133
  • София
Моите и двамата имат хубави гъсти коси, за разлика от мен. Но единият има косъма и тип коса на баща си - твърда и здрава, другият - на баща ми - по-обемна. Аз имам слабата коса на майка ми и сигурно ако имах дъщеря щеше да ме наследи 😀 , както племенницата ми е взела тънката коса от сестра ми. Но живи и здрави да сме, както се вика.

# 134
Имам много хубави сини очи 😃 Това, го казвам вместо циганката. Но и двете братчета са с много тъмнокафяви очи.

Общи условия

Активация на акаунт