ОСМИ клас 2020/2021 - Бейлис, вино, ром, текила – и в осми клас ни дават сила!

• 26 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Детето прилича изцяло на мен, акълът,  снажността и стойката на тялото - от баща му😉

# 151
Аманда, зависи от картата и годините на детето. Мисля, че твоят беше от по-малките, т.е. ти ще трябва да я вземеш (детето не е необходимо да ходи). Ако са над 14г. и картата е на тяхно име, децата сами си я взимат срещу лична карта (родител не е нужно да ходи с тях).

# 152
Благодаря, Мария.

# 153
  • София
Ние направихме карта в Райфайзен - изрично ни предупредиха, че трябва двамата да я вземем, искаха се подписи.

# 154
Нашата е в ДСК. Нищо не ми казаха. Той  е на 13. Ще се обадя на контактния център, благодаря ви.
п.п обадих се. Много тъпо, трябва да го разкарвам и него. Утре ще отидем.

# 155
  • Между гори и планини
Нашите правят контролно по английски в момента. Стивън е в стихията си 😊

Не мога да повярвам, че това бебе порасна толкова бързо.

# 156
  • София
Аз съм с пъстри очи – кафеничкави, които обаче на определена светлина са зеленикави. ММ е с тъмно кафяви към черни и Митко има неговият цвят на очите. Иначе аз трудно определям кой на кого прилича. Даже не знам Митко на мен или на баща си прилича. Някои казват, че много прилича на мен, други пък, че прилича на баща си. Явно на него си прилича.
И все забравям да кажа в „Колибри” има намаление на речници на 50 %. Нашата класна ни пусна линк и аз вече поръчах, та който се интересува да прегледа сайта.

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро, момичета! С пожелание за весел петък, 13-ти, копирам: Via Polina Mitkova Dimitrova Kerezova
Смехът е здраве:
"Допълнителни противоепидемични мерки:
😂😎😂 .......
....

Крада го! Крада с пълни шепи!
Все си мисля, че здравният достигнал до максимума на капацитета си с поредните мерки в стил "да изтропаме нещо, па като видим колко от опитните зайци ще ядосаме, ще го променим", но той тъпо и упорито ме опровергава и продължава да ръси гениалности.
Този статус си го лепвам във фейса и очаквам напълно сериозно да го видя облечен в следващия административен акт.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 11:30 от `ТуиГ

# 158
  • София
Да, странно нещо са гените. Аз цял живот съм си мислела, че приличам на баща ми, докато не ми попадна някаква снимка, на която си оказа майка ми, а  бях убедена че съм аз. Stuck Out Tongue Winking Eye  И все по-често виждам нея в огледалото. Дори косата ми, която беше гъста и чуплива, като на татко, сега става тънка и по-права.
Децата и двамата се накъдриха в седми клас. Големия редовно го бъркат с момиче. Той прилича на мен и външно и като вкус, но е с кафяви очи, като на баща си, но лятото позеленяват, а дребното е със моите очи (пъстри), но всичко останало- структура, вкус, предпочитания- на баща си. Даже им викаме твоят и моят син. Grinning

# 159
  • Между гори и планини
Аз приличам едно към едно на лелята на майка ми по бащина линия. Преди време ми попадна стара нейна снимка и все едно някой ме пренесе в миналото. Иначе от една програма за телефон си играхме и с оказа, че като остарея ще стана баба ми по майчина линия, големия ми син става на чичо ми, мъжа ми се превръща в дядо си, а Стивън програмата го разпозна като жена 🤪🙄🤣🤣

# 160
И от мен едно предложение за добро вино. Много интересно на вкус и малко прилича на прекрасното турско вино от нар (новото ми откритие Simple Smile ). В момента само в Кауфланд го намирам, но това е на една ръка разстояние Simple Smile

# 161
Имам много хубави сини очи 😃 Това, го казвам вместо циганката. Но и двете братчета са с много тъмнокафяви очи.

Потвърждавам!
На Дикси очите са най- хубавоно синьо, което съм виждала на живо! ❤

Три поколения назад и от двете страни сме всимки със светли очи.
Аз съм със зелени, ММ е със сини, а Моника е със синьозелени. Понякога преобладава синьото, друг път зеленото.

# 162
  • у дома...
И от мен едно предложение за добро вино. Много интересно на вкус и малко прилича на прекрасното турско вино от нар (новото ми откритие Simple Smile ). В момента само в Кауфланд го намирам, но това е на една ръка разстояние Simple Smile

Ей това е най-любимото ми вино! Мерси, че сподели къде да го търся.

# 163
  • София
Аз пък много се изненадах, когато се роди дъщеря ми и ми я показаха за сефте.
Тайно бях очаквала червенокоска, ама тц. Grinning
Обаче косата ѝ освен, че е огромна, става много симпатична през лятото, сто нюанса има в нея, до светло русо.
Иначе всичките сме с кафеви очи, на мъжа ми леко пъстерят де, ама гамата е същата.

# 164
  • София
Аз пък много се изненадах, когато се роди дъщеря ми и ми я показаха за сефте.
Тайно бях очаквала червенокоска, ама тц. Grinning
Обаче косата ѝ освен, че е огромна, става много симпатична през лятото, сто нюанса има в нея, до светло русо.
Иначе всичките сме с кафеви очи, на мъжа ми леко пъстерят де, ама гамата е същата.

И ние сме така, само дето мъжът ми е червенокосия. Чадото беше със сини очи до годинка, сега са кафяви.

Общи условия

Активация на акаунт