👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 42 090
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, от 2 дни имам болки горе високо в стомаха, нещо като гастритни болки и не знам бебето ли притиска стомаха или нещо е раздразнен.. Някоя случайно да има подобен проблем?

при мен след като се нахраня всеки път ме боли стомаха който имам чувството че ми е между гърдите

# 91
Тази болка между гърдите я имам и аз. Особено силна е като легна.
Първите пъти ми се появяваше с киселините,  но в последно време като самостоятелно усещане. И при теб ли е така?

# 92
И при мен е там болката, иначе аз нямам много киселини, но това си е съвсем друго, да.. И като лежа и като съм права, все си боли Sad

# 93
С тея киселини в чудо се виждам. Гавискон пия..и след 1 час е същото. Сода пия-2 часа добре и пак отначало. Голям зор ми е 😟

# 94
бях днес , разказах за всички неразположения в общи линии всичко е в рамките на нормалното, за течението-  няма индикации за инфекция, бодежите и болежките- най вероятно сс свързани с по-интензивни движения на бебето- друга причина не се вижда,в крайна сметка ми каза , че сме малко бременни и няма как да се чувстваме както преди 😀

бебето пак се е завъртяло седалищно, не и хареса с главата надоло🙂

дано се успокоят и тези от вас с моите болежки ... явно е възможно и с тях всичко да е наред 😊

# 95
Bubkaa, ти при кой доктор се следиш?

# 96
Bubkaa, ти при кой доктор се следиш?

писах на лично, да не занимавам всички 😊

# 97
Здравейте момичета, аз съм в 30+1 г.с и днес на прегледа се видя, че бебка се е врътнала пак седалищно. Преди две седмици беше главично, а преди това пак седалищно. Аг-то ми каза, че е малко вероятно да се завърти, но според вас има ли още време, някак не ми се иска да  ме оперират. Бебка е 1630гр.

# 98
Според мен има време да се обърне. Не го мисли от сега. Дай му шанс на хайванчето 😉

# 99
Със сигурност има все още голям шанс да се завърти! Горе главата, повечето бебета се завъртат за последен път някъде между 32ра и 36та седмица. След 36та също не е изключено, но е далеч по-рядко.
Бебето още не е много голямо, реално тепърва ще удвои размера си, все още има място в корема. Имаш още 6 седмици, в които може да се завърти. Това е доста време 🍀
Здравейте момичета, аз съм в 30+1 г.с и днес на прегледа се видя, че бебка се е врътнала пак седалищно. Преди две седмици беше главично, а преди това пак седалищно. Аг-то ми каза, че е малко вероятно да се завърти, но според вас има ли още време, някак не ми се иска да  ме оперират. Бебка е 1630гр.

# 100
Вече сме доста със седалищни бебчета Grinning
Вярвам, че всички ще се обърнат. На много познати се обръщат в 9 месец. Има и упражнения и пози, които могат да се правят- естествено само след консултация с лекар и акушерка.

Според мен има време да се обърне. Не го мисли от сега. Дай му шанс на хайванчето 😉

# 101
Здравейте момичета, аз съм в 30+1 г.с и днес на прегледа се видя, че бебка се е врътнала пак седалищно. Преди две седмици беше главично, а преди това пак седалищно. Аг-то ми каза, че е малко вероятно да се завърти, но според вас има ли още време, някак не ми се иска да  ме оперират. Бебка е 1630гр.

На мен днес ми казаха, че до 36-37 седмица ще се върти, по-рано от този срок никой не гарантира, че няма да промени позицията си бебето.

# 102
Привет на всички,
Малко късничко се включвам аз да се запиша при Януарските мами
На 25 години съм от Варна,първа бременност ми е ,термина ми е на 12.01.2021г ,бебо е момченце! 🤗😊
Има ли някой от вас от Варна,който ще ражда в родилното отделение на окръжна болница?

# 103
  • Седмото небе
Добре дошла! Никога не е късно, важното е че си ни открила! Успех на теб и твоето момченце Wink
Аз пък след малко отивам на кардиолог. Вчера бях на ЖК, + 6 кг съм и обиколката ма коремчето ми е 105 см. Обаче ми измериха два пъти кръвното през половин час, беше 150/95. И док каза-марш веднага утре на специалист, така не ми харесват изобщо нещата. Иначе бебка си е супер. Последните дни имам почти постоянно главоболие, шум в ушите като бучене и поддържам около 140/90. Надявам се да е нещо временно, заради притесненията с болежките на ММ вкъщи. Стяганията ми са по-редки вече, но продължавам с магнезия и но-шпа.
С док вчера си поговихме надълго и широко за раждането и моята настройка. В първите работни дни веднага след Нова година ще решаваме окончателно плана за раждане, тъкмо и позицията на малката ще е ясна, вече към 37 гс. От следващата ЖК на 15.12 (34гс+2) ще започнем и записа на тонове. Каза обаче, че вляза ли в 9 месец трябва наистина много да лежа и да си почивам. Освен ако нямам желание на Нова година да им правя компания в болницата за раждане Simple Smile

# 104
Аз минавам да Ви се оплача. От миналата седмица съм с кашлица, пих сироп по препоръка на АГ да отмине, но Не. Вчера ходих при личната и вече съм на Антибиотик. Нямам други оплаквания освен тази кашлица, която ми предизвиква зверски контракции вече. Не съм пила досега антибиотици и съм наплашена, дано бебка е добре накрая.  Нямам хрипове но дишането ми било тежко... 😔

Общи условия

Активация на акаунт