Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 70

• 47 557
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Успях да открия поста на Бухтичка, ето снимка отблизо на фугата
дането, и аз не съм виждала по-хубава работа, със сигурност има, но в случая майсторът се е справил прекрасно. hintt освен да покаже снимките на нейния майстор и да го връща да си свърши работата.

# 661
Много лош късмет с този майстор. Освен, че няма майсторлък да направи тази много трудна снадка, не си е и признал, че не може, а е поел задачата. А може би, както много нашенски майстори, просто няма око и не вижда какво е овапцал, защото на него му изглежда ОК. Това се среща много често с нашите майстори, особено по-старите.   
Силиконът може би може да се махне и да се смени, но доколкото виждам и самите дъски от ламината не са изрязани добре. Значи трябва да се махнат и да се сменят с нови, този път изрязани правилно. А после силикон се слага внимателно, с хартиени лепенки и заглаждане, но трябва човек, който умее. Но най-трудното е изрязването на ламината. Не знам къде ще намерите такъв майстор, предполагам е и въпрос на инструменти.

# 662
Леле мале, ако имах инструменти сигурно аз щях да се справя по-добре със снадките.

Една потребителка беше пускала линк към корков пълнеж, в тубички, за фугиране на ламинат, да не си личи много. От немския Амазон май.
Бухтичка май е от Варна, така че и майсторът й сигурно е от там. Перфектен във всяко едно отношение.

# 663
Здравейте, ще се радвам да ми дадете препоръка за конкретен модел ламиниран паркет в цвят светъл дъб, да изглежда максимално реалистичен.

# 664
  • софия
Леле мале, ако имах инструменти сигурно аз щях да се справя по-добре със снадките.

Една потребителка беше пускала линк към корков пълнеж, в тубички, за фугиране на ламинат, да не си личи много. От немския Амазон май.
Коркът го слагахме между паркет, не ламинат, и гранитогрес и при нас разстоянието беше по-голямо. За тънка фуга ще се иска майсторлък, какъвто този майстор очевидно няма. Той е леко грапав и след изсъхване мъжът ми го заглажда с фина шкурка. Не знам дали това е технологията, защото "специалистите" в България не работели с този материал и няма кой да каже как е правилно. Гледахме клипчета.
Течен корк не открих никой от българските представители да внася, бил "мноооого специален продукт"🤣 и го поръчвах от Амазон. В случая беше немският, защото там беше на най-добра цена, но го имаше във всички. Има различен цвят.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 07:47 от zvаnchе

# 665
Не си спомням дали тук сме кометирали дървени вътрешни щори или в темата за пердетата. Тази е ативна, а в другата не е писано от доста време и за това тук ще постна снимките от апартамента на брат ми. Признавам си бях скептична в началото, когато си говорих със снахата.

Видях, че снимката излезе малка. Оставям я, за да се сетя да я оправя и да постна още няколко снимки.

# 666
  • София
Здравейте, ще се радвам да ми дадете препоръка за конкретен модел ламиниран паркет в цвят светъл дъб, да изглежда максимално реалистичен.

Ние се спряхме на  Quick Step Impressive 1854 - Soft Oak Light. Харесва ми как изглежда като го наредихме.

# 667
Звънче, а как се казваше корковата паста (като продукт), че търсенето в немския амазон малко ми е трудно, въпреки че съм го превключила на английски. Искам да си го запазя като информация.

# 668
  • sofia
Здравейте Simple Smile

Навлизам в темата със следното питане:
Имаме спалня с площ 20 кв. м (3х7 м) и ми се иска да организирам дрешник, тип П-опбразен, вътре рафтове и закачалки, но без врати (walk in closet). Но ми се иска да чуя реално по-удобно ли е за ползване от това да направим един 3-4 м гардероб с врати, като спалнятаще е далеч по-отворена така. Моля, ако имате някакъв тип гардеробни/съблекални в спалните, да споделите опит. Simple Smile
Благодаря!

# 669
Mariat, страхотни са ще чакам с нетърпение да качиш още снимки!

# 670
  • София
Здравейте Simple Smile

Имаме спалня с площ 20 кв. м (3х7 м) и ми се иска да организирам дрешник, тип П-опбразен, вътре рафтове и закачалки, но без врати (walk in closet). Но ми се иска да чуя реално по-удобно ли е за ползване от това да направим един 3-4 м гардероб с врати, като спалнятаще е далеч по-отворена така. Моля, ако имате някакъв тип гардеробни/съблекални в спалните, да споделите опит. Simple Smile
Благодаря!
Аз бях питала същото, за същото помещение, преди няколко страници и всички ме посъветваха да си направим walk in гардероб. Аз съм си харесала подобна подредба https://pin.it/E0mnouP

# 671
  • sofia
Здравейте Simple Smile

Благодаря!
Аз бях питала същото, за същото помещение, преди няколко страници и всички ме посъветваха да си направим walk in гардероб. Аз съм си харесала подобна подредба https://pin.it/E0mnouP
Точно такова нещо си представям. Просто се чудя все още какви са плюсовете да го организирам като отделна ниша, освен, че ще спестя от врати Simple Smile Иначе много ми харесва.

# 672
  • софия
течен корк
Попаднах и на нещо като фугираща смес. Има 5 цвята. Не съм чела внимателно, но може би с нея би било по-лесно.

# 673
  • София
Здравейте Simple Smile

Благодаря!
Точно такова нещо си представям. Просто се чудя все още какви са плюсовете да го организирам като отделна ниша, освен, че ще спестя от врати Simple Smile Иначе много ми харесва.
Ще събира повече дрехи и багаж, ще спестите от врати и май това е. Но определено се събират повече неща в такъв, отколкото в обикновен.

# 674
Звънче, благодарности! Запазих инфото този път.

Общи условия

Активация на акаунт