ЮНЧЕТО все ще намери върху нещо да се покатери - Тема 11

• 22 576
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Може да си вземете размер и да си поръчате в някой магазин за мебели по поръчка. Вижте дали в сайта им няма в инструкциите показани елементите-не толкова за размер, колкото да видите няма ли някаква особеност тая плоскост. Като резервен възможен вариант предлагам.

# 211
Може да си вземете размер и да си поръчате в някой магазин за мебели по поръчка. Вижте дали в сайта им няма в инструкциите показани елементите-не толкова за размер, колкото да видите няма ли някаква особеност тая плоскост. Като резервен възможен вариант предлагам.
Да, това ни е вариант Б, ако не намеря отнякъде същата плоскост.
Благодаря ти, Pinks Simple Smile

# 212
От днес и Мишето е с температура, вчера правихме ваксината. Много я боля вечерта крачето и много плака. 😞 Дано е само реакция и отмине до края на деня.

# 213
Здравейте! На дъщеря ми вчера забелязах, че се е появил хематом на венеца. Попаднах в стара тема, че и при други деца се е случвало. Искам да попитам за колко време е изчезнал? И също има ли и други с малко зъбчета? Има 6 зъба( 4 резеца и 2 кътника). До сега не обръщах внимание, но започнах да се притеснявам малко.

# 214
  • София
Моя човек беше с хематом, даже два. На мястото на горните кътници. Махнаха се с избиването на зъбите. Отне около месец.

# 215
# 216
Честита Коледа,момичета! Бъдете здрави!🎅❄️☃️

# 217
Milk-choc как е малкия?
Аз съм се хвърлила в чуденка. Есна мама сподели че наглежда детето за глисти и аз сутринта като сменях памперса на малката се загледах, че на дупето й имаше бяло като топченца. Лошото е че чак после се замислих дали това не са яйца на глисти или е нещо от памперса? Сега казах на мъж ми да вземе стъкълце утре да пуснем изследване ама ссега не спира да ме гложде. Имаше мама, която беше писала, че имали глисти моля да сподели малко инфо Simple Smile
.  Малко късно да при нас имаше глисти. Хванахме ги на рождения ден като ака на гърне те се виждат само в сутрешното ако шават гадините нагли няма как да не ги видите. Пихме сироп 4 дена с чесън ако ви трябва точно име ще се разтърся и давах сурови тиквени семки сутрин на гладно.  Дано бързо да се отървете .

# 218
Честита Коледа! Здрави и щастливи да сте всички! Heart

# 219
  • София
Честита Коледа мами!
Здраве, уют и веселие в сърцата и домовете ви желая!

# 220
Весела Коледа, момичета! И на вас и на семействата ви! ❤❤❤

# 221
Весела Коледа Nature Snowman
На моя му избива последния кучешки зъб и е голям купон Joy

# 222
Честита Коледа, maiathebee, и ние сме в същото положение Simple Smile

# 223
Онзи ден говорихме как все се разминава и не се разболява и днес цял ден с 38-39 и отгоре. Пусти термометри такива колосални разлики, че не мога да кажа на личната колко аджеба има температура детето. 3 пъти дадох Панадол, но под 38 не пада. Ще дам Нурофен следващия път или да пробвам с Хексалгин. Та в тоя ред на мисли, Хексалгин пише от 3 до 10 капки.. е аз как да преценя, егати диапазона на дозировка. Някой с опит? 
Весело посрещане на Новата година, момичета! Дано бъде по-спокойна и нормална.

# 224
Хексалгин от опит а и првдписание на лекар знам ,че се дава по 1 капка на килограм , т.е. ако детето е 10 кг значи 10 капки. Бързо оздравяване !

Общи условия

Активация на акаунт