ЮНЧЕТО все ще намери върху нещо да се покатери - Тема 11

• 22 583
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Тротинетка взехме със седалка и родителски контрол. Голяма радост е, не излизаме без нея, още с излизането е залепена. Обаче наистина е трудно завиването, трябва да вдигн, за да се вземе завоя. Ама пред това да я нося е по- добре.

# 556
  • София
Никога не ми е било трудно завиването. Точно с два пръста я управлявам. То колко да е трудно, простонакланяш дръжката и толкова.

# 557
И ние взехме тротинетка със седалка и родителски контрол. Идеята ми беше да го возя, когато не иска да върви, вместо да го нося. Ама си остана идея е моята глава... Малкото категорично отказа да седне, искаше да махнем седалката и веднага си я подкара прав Flushed от къде е видял и знае как се прави.. нямам идея Rolling Eyes та, толкова с нашата седалка...

# 558
И ние днес взехме от Лидл тротинетка със седалка и родителски контрол. Сглобихме я и е голям мерак, още преди да сложим седалката малката се качи и беше готова да я подкара. Единственото което не ми харесва е че няма поставка за крачетата когато е седнала да си ги вдигне.
В четвъртък ги изкарвах на двора с баткото и малката набара колелото му без педали и много искаше да го кара ама й беше висока седалката и нямах клещи да я сваля та тя права си го кара. Сега ще я сваля и ще я видим. Определено е по заинтересована от превозни средства в сравнение с батко си, който ще направи 7 а още му е трудно да върти педалите на колелото и няма скоро да му се махнат помаггателните.

# 559
Патенце и ние сме хвърлили око на лидълските тротинетки Simple Smile Доволни ли сте след ден употреба?

# 560
Avonavi не сме го изкарвали още навън само вкъщи напред назад. Управлението наистина е малко по-трудно ама предполагам ще свикнем.

# 561
И ние взехме от лидълската тротинетка. Със смесени чувства съм. Като цяло ми харесва, но засега ми е трудно управляването. Може би с времето ще свикнем.
Притесняваме че предната дръжка много лесно излиза - при вас така ли е?

# 562
Момичета  затвори ли се при вас голямата фонтанела?Ние още напипваме нещо там и тези дни се напрегнах. Тук климата е такъв, че все е изложен на слънце и не пием вит. Д. Ще се допитам и до личния, но той не ми е много надежден и съм убедена че ще каже, че всичко ок.

# 563
  • София
На баткото ми се затвори към 2 и половина. На малкия към една и половина.

# 564
Мисля, че и нашата се е затворила, последно пипах преди няколко дни (1г и 9 м), аз още давам витамин д, ама през ден.

# 565
Здравейте,
пиша ви, за да разкажа какво преживяваме. От миналата седмица сме с КОВИД. ММ го мина леко, останах аз и детето. Тя е от неделя с Т, ту има,ту няма. Тази вечер 39, едва я свалихме. Давам по съвет на педиатъра за Т и инфлуцид. Аз утре съм на снимка и кръвни, имах температура 6 дни, на АБ съм, общо взето се моля да нямам усложнения. Притеснявам се и за детето, и за мен. От днес нямам обоняние и вкус. Цялата обстановка е толкова подтискаща и стресираща, аз много се поддадох! Бъдете здрави!

# 566
  • WonderLand
33hope, стискам палци всичко да мине бързо и без усложнения! И аз много се филмирам и поддавам, никъде не смея да мръдна, само до магазина и обратно. Много е подтискащо. Бързо оздравявайте!

# 567
  • София
Стискам палци бързо да се оправяте!!!
Ние се ваксинирахме, но докато изградим имунитет бая време ще мине. Мм сега е болен, та пак се напрегнах, но му пуснах тест и за щастие е просто настинка..

# 568
Ditmade, каква ваксина сложи? Аз имам час за 19ти, но се съмнявам да имат това, което съм избрала, а от АЗ ме е страх..
Хоупче, бързо оздравяване! Когато ние бяхме болни, лекарката се застрахова и изписа на малките Панцеф, което дават и при Ковид.

# 569
Ditmade, каква ваксина сложи? Аз имам час за 19ти, но се съмнявам да имат това, което съм избрала, а от АЗ ме е страх..
Хоупче, бързо оздравяване! Когато ние бяхме болни, лекарката се застрахова и изписа на малките Панцеф, което дават и при Ковид.

Здравейте,
аз приемам Панцеф, на малката изписаха вече Сумамед. Благодаря за куража! Снимката и изледванията ми са добри, дано спре Т! Пазете се! Аз подценявях малко ситуацията и си мислех, че се всява излишна паника...

Общи условия

Активация на акаунт