ЮНЧЕТО все ще намери върху нещо да се покатери - Тема 11

• 22 593
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Да, точно така, повръщане, впоследствие висока температура, кашлица и разстройство. От трима ни, малкото го изкара най-зле, за пръв път стигнахме до антибиотик. Но минава, не се тревожете.
На работа се върнах още когато беше на девет месеца, но моето е почасово, на смени.
Ще ходите ли на морето това лято? Много се вълнувам, гледам почивки...

# 541
В България на море не бих отишла отново. Беше лудница на плажа, много обичам морето, но все повече се отдалечавам от него. По-скоро балканче с минерална вода, докато всички са на морето Grinning
Аз съм на 4ри часа от миналия август, тогава ми свърши отпуската след първата година. И аз предпочитам да съм заета, да съм в крак с нещата, преди все се чувствах затъпяла.

# 542
Втори пср излезе отрицателен и ни изместиха в детско. Някакъв кошмар е няма лекари, няма сестри по 1 дежурна на отделение. Казаха някакъв вирус, вливат коктеили от АБ, а от днес една кашлица го почна.
Пазете се всички

# 543
  • WonderLand
НаНа, много сили и целувки на Искрен, като те чета пак ми се свива сърцето. Стискам палци да започне да се подобрява бързо ❤️

Аз българското черноморие не го харесвам изобщо, винаги е претъпкано, шумно, мръсно. И аз предпочитам балкан и минерална вода. Ако има възможност бих предпочела да идем до Гърция или Турция.

# 544
И ние сме болни, цяла нощ беше с 38 температура, сега също, не може да диша, не сме спали. Чудя се къде да отидем на лекар, звънях в поликлиника България, никой не вдига, почнах да се притеснявам, че ще си останем без помощ Sad

# 545
Evcheto, странно, на България винаги вдигат, че й връщат обаждане. Ние бяхме миналата събота там, прегледа вече е 72 лв. На мобилния им звъниш нали? Там по мое мнение са много компетентни.
Почивки няма да има. То с това разболява е всеки месец по 1 седмица, отпуска няма да има. Аз я използвам за болести, че за болничния се сърди работодателя.

# 546
  • WonderLand
Какво значи "сърди се работодателеля"? 😡 Ти по закон имаш право на болничен за гледане на дете, не е нужно да си ползваш отпуската. Ей аман от тарикати......

# 547
Върнаха ми обаждане, сега ще я водим там, скъпо е, ама поне са професионалисти. Правят изследвания и всичко, каквото трябва.
 Аз съм в голяма компания, като цяло не искат да си създават проблеми, за това търпят майките. Пък и докато детето навърши 3 години си защитен от закона. За сега още съм в отпуск, пък после ще му мислим. Само бебка да се оправи, че ми е много жал.

# 548
  • София
В мойта фирма сигурно не могат да ме понасят вече. Две майчинства едно след друго...Не че ми е зор де. В крайна сметка съм си в правото;)

# 549
Бързо възстановяване на болните дечица.
Аз ще трябва да се върна за 10 дни на работа след 24.05 за да ми актуализират заплатата и после ще си пусна отпуск. Мислех след тези 10 дни да напусна понеже съм решила да си направя собствен бизнес, но от работата нямат възможност накуп да ми изплатят неизползваните отпуски и така ще трябва на по малко.
При нас падането и удрянето си е ежедневие. Преди 2 седмици пак си изкара ръката от едно обикновено падане и сега пак малко настръхвам като падне иначе гледам да не й обръщам много внимание, че иначе почва да се глези и да реве.

# 550
Здравейте! Как са бебчетата, оздравяха ли? Ние пак сме със сополи, този път всички без най малката... Някоя от вас дали ползва козирка за къпане? Мойта мома, само да и се стече вода по лицето като я къпя, изпада в истеричен рев, буди и бебето, и всички наоколо.. та обмислям да купя такова чудо ( моля се да помогне), но нямам никаква представа кои ги бива и кои за нищо не стават..

# 551
  • София
Аз си купих...голяма глупост се оказа. Сега просто му казвам да погледне нагоре и със слушалката на душа мия косата назад...не сме имали проблем.

# 552
Нашата не използва и да, влиза й вода в носа, но търпи, свикнала е от малка.
Аз съм на вълна тротинетка, мисля от тези със седалка (в хиполенд има 20% намаление на тротинетка), още се чудя обаче с родителски контрол или без.. Прочетох много мнения, как не може да завива и т. Н. И още съм в една чуденка.

# 553
  • София
Аз съм супер доволна от нашата globber със седалка. Най-добрата ми покупка.

# 554
Нашата ъротинетка е от най малките от баткото му, вчера му я изкарах. Без седалка е само за бутане и за мое учудване му трябваше точно половин час да схеане как се бута с краче и цял ден хвърчеше с нея наляво и надясно. Сега съм решила баланс колело да му взема, но не знам какво да е все още метално, пластмасово... Баткото не е имал и нямам наблюдения, но май най удачно ще е да идем в декатлон и да опита на място коя ще му пасне.

Общи условия

Активация на акаунт