Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №19

• 22 119
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Йълмаз прекали, но Мюжгян сама си направи това. Сега ще си плаща. Можеше отдавна да си вземе детето и да си тръгне. Йълмаз я моли за развод толкова пъти, каза й, че няма да взема детето, че няма да й го отнема, че ще я поддържа, че нищо няма да им липсва. Но, не. Тя реши да воюва с лъжи и стрелби. Сега ще си плати за това. Да беше мислила за детето си по-рано, но не мислеше за него, а как да навреди на Зюлейха. Нали не искаше Йълмаз да се отказва от него. Ето, не се отказа. Но, самата Мюжгян не знае, какво иска. Хем така, хем иначе.
А, Йълмаз трябва да "изпусне парата". Няма начин. Мюжгян този път прекали, но е тъжно, че стиган до там.
Браво на Фекели Simple Smile
Ваня,
Цитат
Той се отказва от детето и, а тя трябва да седи в ъгъла и да чака милост.
Не. Не да седи в ъгъла и да чака милост, а да си вземе детето и да си тръгне. Да се разведе, след като чу, че Йълмаз иска да се откаже от детето, заради Зюлейха! Но, тя какво направи - излъга всички, за да прави зло. Като толкова иска само детето си, да си го беше взела и да си ходи, да се разведе. Сега чак се сети за детето, преди само Зюлейха й беше в ума. Не ми е жал за нея. Да беше си правила сметката преди.
Лучия,
Цитат
Мюжган има формален баща на сина си, а семейство отдавна няма. Какво още трябва да стане, за да го разбере. Не я иска Йълмаз, не я обича и да се крие зад детето си е наивно от нейна страна.
Точно!

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 21:14 от dana78

# 181
Кръв ще се лее и без Демир, Зюлейха това още не го е разбрала. С тези двете, които Фекели върна от пътя, нищо хубаво не чака двете семейства.
Когато детето беше с Мюжган, тя реши, че има сили да раздели Йълмаз и Зюлейха, сега като остана и без детето, пак се нае. Ех, Фекели, Фекели...
Хайде сега, много важно кой измислил сплетните. Като има повод, хората веднага го хващат и доукрасяват.

Фекели стана смешен - нищо друго не е разследвал така, както селската клюка за Мюжган и Фикрет. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 21:23 от LU4IQ

# 182
Цитат
С тези двете, които Фекели върна от пътя, нищо хубаво не чака двете семейства.
Даа.

# 183
Сега и Севда ще получи обвинение за укриване на двамата влюбени.

Joy Joy Joy Демир не знае къде са храстите - най - често употребяваната дума в ТТ.

# 184
Много реч, много нещо държи Фекели. Blush

# 185
Севда много верни неща каза на Демир. Харесаха ми. Демир я чу и много ми допадна как се държа със Зюлейха този път. Мисля, че Демир разбира и Зюлейха и Йълмаз, но разбира се държи на своите чувства. Той има и повече житейски опит и вече научи някои уроци. Йълмаз и Зюлейха ще се обичат, докато смърта ги раздели.
Сега Мюжгян ще търси помощ от Зюлейха.
Катя да, Фекели днес е в разгара си. Но, той е прав. Йълмаз трябваше Бехидже само да изгони. Както казва Гафур: "Илаааан! Шейтааан!"

# 186
Много е сладък Керем Али! Йълмаз е решил нещо ново, да вземе детето. Това ново е всъщност старото, но лошото е, че иска не само да отнеме детето от майката, а да я накара да се чувства виновна. Лъжата на Мюжгян не  е равностойна на това да и бъде отнето детето. Няма провинение изобщо, с което може да се оправдае такова нещо. 
Абсурд е да отвлекат децата на Чукурова.
Медсестрата я разкриха, но ако утре пламне любов? Yum
Задачата на Севда е много сложна. Тя е на страната на Зюлейха.
Демир още не е разбрал къде е любовното гнездо.
Сцената Зюлейха - Демир в присъствието на Севда беше много хубава.

# 187
GrinningЕ, да я изгони, ама няма доказателства за вредната. Той е справедлив. А и трябва да стане инфарктно, за да се случи катастрофата на Йълмаз. Grinning

# 188
Цитат
Лъжата на Мюжгян не  е равностойна на това да и бъде отнето детето. Няма провинение изобщо, с което може да се оправдае такова нещо.  
А, като Демир отнемаше Аднан сумати пъти беше оправдаван. Зюлейха била виновна, тя се провинила. Дори и когато не бягаше, а трябваше да я карат да лъже пред хората и я заплашваха с бебето. Демир й каза, че ако Мюжгян и Йълмаз не се оженят няма да й върне Аднан. Но, пак беше оправдаван. А, сега оправдание за Йълмаз нямааа, нямааа Simple Smile Знам как ще накарат Йълмаз да върне Келем Али...като му кажат, че действа като Демир Simple Smile. Веднага ще му наместят чакрите Simple Smile
Много са сладки бебетата. Керем Али прилича на Уур в очите. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:10 от dana78

# 189
Ако трябва да сме справедливи, сегашните социални от закрила на детето отдавна биха отнели децата и на двете - Зюлейха и Мюжган.

Heart Eyes Hands Clap

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:11 от LU4IQ

# 190
Мюжгян да иде в полицията и да подаде жалба срещу Йълмаз. Да си наеме адвокат. И тогава да го видим Йъмаз. Наистина, Йълмаз е изцяло насочен към Зюлейха и бягството им. Друго не вижда, но го разбирам. След всичко, което научи е трудно да продължи напред с живота си без Зюлейха и Аднан. Двамата сега са на различни етапи, вярно. Зюлейха е щастлива и иска да е с Йълмаз, но вижда реалността. Йълмаз си "лети в облаците".

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:48 от dana78

# 191
Започна фантастиката Grin С тази си лъжа Зюлейха ще изгори...

# 192
Дали са в парка? Или и за това излъга Зюлейха? Ако са в парка, Йълмаз може да дойде и да помогне.
Сега, Йълмаз ще си мисли, че Зюлейха не иска Керем Али. Мъкаа, драмаа. И аз мисля, че СЦ пресолиха манджата.

# 193
Според мен са в гората - докато Зюлейха гонеше Мюжган, се видя, че бягат през гората.
Зюлейха не изостана от Мюжган по глупост.

# 194
Лучия, ще започне фантастика вече, докато не дойде смъртта на Йълмаз. Всички в тази серия не бяха себе си съвсем. Нещо ми се струва претупано и нелогично, странно дори. Стои ми на кръпки. Историята с бягството вече е толкова досадна и повторяема, че втръсва. Поне да бяха измислили нещо друго СЦ - съд, адвокати, документи. А, те едно и също: скарване - сдобряване, планове за бягство; скарване - сдобряване, планове за бягство и т.н. Сега, Йълмаз ще е сърдит на Зюлейха заради бебето, дали ще се сдобрят или не... и ще стане катастрофата. Ами, постно ми е и някакъв странен хаос.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:07 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт