НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 137

• 37 003
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Пилешки бутчета, сьомга, маринати,черен шоколад,зехтин в салатите...не бих казала Grinning

# 241
А аз изяждам кожичките на пилето и от порциите на семейството ми.

# 242
Какво ви е мнението за детокс чайовете? Гледам този нашумелия на Найденов, slim bear и доста му се чудя.

# 243
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 слаба, слаба, но пак мечка, не пръчка, нали?
Simple Smile опит за шега. не съм пробвала чайовете. Simple Smile

# 244
Пълна глупост, според мен. Като прочета само детокс....и съм дотам, не чета изобщо нататък. Пари на вятъра. Една топла вода с лимон или оцет със сигурност ми върши по-добра работа.

# 245
Тези детокс чайове най - много просто забързват метаболизма, а не че директно влияят на отслабването.Но този ефект го дава и зеления чай.Подходящи са просто за хора с изключително бавен и скапан по рождение метаболизъм (като моя Joy )
Моят трик да го забързам лятото ми беше 2 пъти на ден ходене пеша по 30 мин (на идване и връщане) като спестя транспорта,но сега не мога, защото не съм от издръжливите на студ Grinning Но пък пия по 3 кафета на ден , не знам до колко помага.Знам, че по - добрият вариант е чайове, но честно да си кажа не ги обичам просто.Докато кафето го обожавам.Накрая мога и аз да се спра на тия чайове ако наистина подобряват метаболизма.

# 246
Как точно детокс чайовете "забързват метаболизма"? Grinning Ако може, дайте линкове към сериозни проучвания по темата...
И аз ям кожата на пилето препечена. Когато е варено също я ям (докато е топло), махам само една по-плътна част от кожата. От печените бутчета изяждам кожата и от порцията на детето Simple Smile

# 247
Някой ще готви ли нещо по-специфично за Бъдни вечер? В някакъв пост във фейсбук група ми се мернаха неща, като чушки пълнени с карфиолен ориз и т.н.

# 248
О, абсурд. Веднъж е Коледа. Ще си хапна и домашна питка, сармички, бобче.

# 249
О, абсурд. Веднъж е Коледа. Ще си хапна и домашна питка, сармички, бобче.
+1. Пълнени чушки с карфиолен ориз ни харесват с кайма. Не съм пробвала постни...

# 250
  • В полите на Пирин планина
И аз си правя традиционна постна храна и си ям от нея. За веднъж нищо няма да ми стане.

# 251
Май се реши въпросът. Нямам никакви идеи, а не ми се експериментира.

# 252
Нищо няма да ви стане, ако уважите традицията и си хапнете това, което е прието да се яде. Според моя опит е
по-добре малко, но оригинално. Разни заместители не вършат работа и е голяма вероятността да заминат в боклука.
Ние не спазваме българската традиция,  нищо от това, което е прието да се прави за Бъдни вечер не обичаме.
Така, че спазваме френската традиция в навечерието на Коледа и българската за Нова година. Няма да казвам какво е менюто за да не дразня.

# 253
Бъдни Вечер и първият ден на Коледа съм ги нарочила за свободни. Ще ям каквото ми се яде. После ще съм си отново режимна до средата на Януари. Тогава мога да хапна бонбон и парче торта по случай РД на малката щерка. И така. За тия общо три дена няма да загина.
И да се похваля и тук кантара вече показва 61.4, въпреки голямото ядене, което удрям последно време. Явно и движението ми е много. По цял ден напред-назад след децата, после чистене, готвене, спорт.

# 254
Танче, ако може в скрит текст, че ми стана интересно. А мъжът ти от там ли е, че не спазвате българската? От любопитство питам.

Сега, за да не съм само спам, днес яйчен фаст, не искам да виждам повече варени яйца и май ден 2 ще се провали.

Общи условия

Активация на акаунт