Какво ще купя отново (3)

• 88 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • В градината...
За мен най-добър е сладоледът на клечка на Лидъл - Dark. Черен шоколад и много шоколадов.
Кой каза за верото Тест в кутийка? Излезе преди 30 години, направо ти смъква кожата.

# 661
  • София
Скрит текст:
За мен най-добър е сладоледът на клечка на Лидъл - Dark. Черен шоколад и много шоколадов.
Кой каза за верото Тест в кутийка? Излезе преди 30 години, направо ти смъква кожата.
Някои даже го ползваха против петна. Мажеш преди пране петното с Тест, изчакваш 15мин и пускаш в пералнята. Всичко излизало.Smiley

# 662
Да, действа, всичко маха. Майка ми е казвала и да слагам дрехата с намазаното петно на слънце, не знам доколко повишава ефективността, но го правя.

# 663
  • София
Да, действа, всичко маха. Майка ми е казвала и да слагам дрехата с намазаното петно на слънце, не знам доколко повишава ефективността, но го правя.
Свекърва ми ми го е е казвала това, но не съм го пробвала.

Скрит текст:
много бързо омекват и много приятни на вкус (за разлика от други, с които ударих на камък).

# 664
Баба ми също ми е казвала да слагам петната намазани с препарат на слънце.

# 665
  • София
Dedoles гащи и чорапи. Мекички и приятни за ежедневно носене.

# 666
На dedoles неща ми се струват неоправдано скъпи. купих си едни джапанки /с бира/, заради картинката и се изтърка боята супер бързо, голямо менте. Може в текстилът да им е силата, но не ми се рискува с друг продукт.

# 667
  • София
Нямам опит с друго освен текстил. От текстила съм доволна. Ползвам ги ежедневно. Не са някаква луксозна марка, но са удобни. Джапанки, обувки и подобни не купувам от такива марки и по нет-а. Държа задължително да пробвам и да усетя как "ляга" кракът ми. Последно за вкъщи купих Zaxy и Rider.

Тоалетната х-я е 7.59лв. (някой питаше).

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 17:58 от missence

# 668
Аз писах за верото Бинго - не  в кутийка . Онова е гел за миене и не го ползвам . А и където съм виждала да го ползват ми се струва страшно гнусно да се топи гъбата мръсна в кутията . Или го разреждат . Не знам .
Даже бях забравила , че съществува този гел.
А този Dark не съм го пробвала - щото аз шоколадов сладолед не обичам - и даже с глазура не искам .
Искам с един хубав голям сметанов сладолед на клечка - може и да не е толкоз голям.
Без глазура и т.н.
Този с фъстъчен карамел ме устройва и ми хареса много.
Купих и най- скъпата версия в Лидл със солен карамел - състав максимално добър . Но ми идва много сладък.
Премиум се води в кутия от 500 мл май . Има и друг в по- голяма кутия кръгла - остана него да опитам и онзи в правоъгълната / някой писа е развален /

# 669
На dedoles неща ми се струват неоправдано скъпи. купих си едни джапанки /с бира/, заради картинката и се изтърка боята супер бързо, голямо менте. Може в текстилът да им е силата, но не ми се рискува с друг продукт.

Абсолютно.

# 670
  • София
Силата им е в десените, нито качеството е уау, нито нищо. Но са забавни и хипстърски, доскоро нямаше много други варианти. Иначе са гащи като гащи, нищо особено. Бих повторила само за забавен подарък на ММ, джапанките абсурд.

# 671
  • София
Ами, то да ти омръзне от черно, бяло, телесно, дантелки и подобни стандартни неща. Понякога човек иска разнообразие. Иначе за луксозно бельо си има фирми бол, но да не разводнявам темата.

Да споделя добри впечатления от кърпи vossen. Засега определено съм доволна след няколко неуспешни опита с други марки.

# 672
  • София
Като сме на тема джапанки, в тая тема слагам Ipanema.

# 673
  • Пловдив
И аз съм доволна от теста, ползвам освен за чинии и за петна.

# 674
  • София
Не съм го пробвала още, пуснах линк само за да покажа, че се намира. Добавих в кошницата и при следваща поръчка ще го опитам и ще кажа. Досега на Ведраре всичко ми харесва (даже обикновеното им краве сирене, но то е солено - аз просто обичам).
Е, пробвах го - не е това, на което се надявах. Не помня Дунавията да е била толкова солена и я помня мека, а тази е по-твърда даже от прясното сирене на Бозмов. Сега я обезсолявам, да видим дали ще ми хареса повече. Иначе, като просто малко по-различно сирене - добре е, ще си го изям.

Общи условия

Активация на акаунт