Какво ще купя отново (3)

• 88 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Лазаня от Лидл XXL и сладолед със солен карамел в кутия, пак от там.
Лазанята е страхотна, изключително сочна, с много сос и кайма.
Сладоледът също е много хубав, с парченца карамелени бонбони вътре.

Кой точно сладолед със солен карамел?
Аз пробвах малкият там премиум и ми дойде прекалено сладък . Трудно топящ се .
 Редактирам се . Купих от кутията с карамелени там бонбони или топинг който като замръзне има вкус на такива бонбони.
Хубав е . Но фаворит си ми остава онзи във фуинийката и другият на клечка.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 23:54 от Саня Богомилова 680181

# 721
Кой каза за верото Тест в кутийка? Излезе преди 30 години, направо ти смъква кожата.
Аз писах за верото Бинго - не  в кутийка . Онова е гел за миене и не го ползвам . А и където съм виждала да го ползват ми се струва страшно гнусно да се топи гъбата мръсна в кутията . Или го разреждат . Не знам .

И от други хора съм чувала подобен аргумент и за мен все още продължава да бъде абсолютен нонсенс, при положение, че тия хора изобщо използват гъби за многократна употреба. Аз ползвам тест, не цапам специално някоя гъба, че да я пъхна мръсна в гела, обикновена гъба за чинии, изплаквана с вода след употреба. Смятам, че щом съм се решила да използвам гъба многократно, при положение, че това е нещо поресто и с топла влага, което си остава влажно и до следващото използване на гъбата и реално е нонстоп такова, и е перфектната среда за развитие на микроорганизми, да пъхна този развъдник на микроби и бактерии в концентриран химичен препарат, преднаначен да почиства и убива въпросните неща, изобщо не е нещо, което да ме притеснява. Притеснява ме единствено, че може да не се разтвори добре и да остане от препарата по съдовете, ако го ползвам директно. По същия начин ми е странно как хора, ползващи гъби за тяло и лице от дунапрен и някакви растения и морски животни, които пак през повечето време са влажни в топла среда и развъждат микроорганизми, смятат, че твърдият сапун за тяло, лице и ръце бил нехигиеничен, защото се цапал и някой друг можело да го пипне и използва.

# 722
Днес се коригирам.
Наложи се да купя - по съвет оттук за почистване на петно .
Та после го пробвах - изми чудесно - до блясък батериите в банята и кухнята. Добре мие и плочки .
Най - важното не е толкова агресивно . Като цяло ще си купя пак.

А коментарът на Кукумицинка - ами не ползвам разни там гъби и т.н. като се къпя . Изсушавам всичко .
Тест гел съм пренебрегвала - защото просто се втечнява по- средата . А преди години ми пламнаха ръцете от прах Тест.
Но този гел не бих ползвала за чинии - специфична миризма има и ми се струва не мога да го отмия добре.
За банята е идеален

# 723
  • Далечният изток
И най-важното не каза - премахна ли петното? Simple Smile

# 724
И най-важното не каза - премахна ли петното? Simple Smile
Да изсъхне чаршафа хубаво - да го опъна на матрака . Като го огледаам хубавко и ще кажа.
Днес е едно влажно и мрачно навън.
Инак го прах на 60 градуса с предпране - една от - най -дългите програми и там с мнооого прах.
Не забелязвам петната . Но и вчера преди да го застела не се виждаха .

# 725
Не знам от какво са ти били петната, но много добре се чистят всякакви петна с пяна за бръснене. Бях го прочела и сега се сетих, че се бях убола с дебела игла и бях изцапала един чаршаф с кръв. От пералнята петната бяха непокътнати. Като ги разтрих с пяната, веднага изчезнаха, после пак изпрах.

# 726
  • Пловдив
Да бях бравила, че крем Каро също го порзвах преди години за петна и маска за лицето, но не знам дали е същота качество, че скоро не съм взимала.

# 727
Аз четох за пяна, а за много мазни петна - да се накисне в кока кола.

# 728
Не знам от какво са ти били петната, но много добре се чистят всякакви петна с пяна за бръснене. Бях го прочела и сега се сетих, че се бях убола с дебела игла и бях изцапала един чаршаф с кръв. От пералнята петната бяха непокътнати. Като ги разтрих с пяната, веднага изчезнаха, после пак изпрах.
Предполагам са от бебешко олио или кърпичка за почистване след кола маска .
Сега остана и пяна за бръснене да си купя .
Благодаря

# 729
Лазаня от Лидл XXL и сладолед със солен карамел в кутия, пак от там.
Лазанята е страхотна, изключително сочна, с много сос и кайма.
Сладоледът също е много хубав, с парченца карамелени бонбони вътре.

Кой точно сладолед със солен карамел?
Аз пробвах малкият там премиум и ми дойде прекалено сладък . Трудно топящ се .
 Редактирам се . Купих от кутията с карамелени там бонбони или топинг който като замръзне има вкус на такива бонбони.
Хубав е . Но фаворит си ми остава онзи във фуинийката и другият на клечка.

Този

# 730
Не е лош . Но онзи във фунийката си ми остава фаворит . Жалко , че не е в постоянен асортимент.

# 731
  • Mediterraneo
При нас е в постоянен. Не е хубаво, да знаете. Чак толкова хубаво не е хубаво, дет се вика.

# 732
Последният път, когато ходих в Лидл купих кутия с 6 сладоледа на клечка - сметанов, с глазура от бял шоколад и бадеми. Преди съм купувала такъв с млечен шоколад, но и с белия ми хареса много.

# 733
  • Стара Загора
Сладоледът солен карамел ми е любим и на мен, но четох отзиви, че тази година бил променен, не толкова хубав. Имам една кутия вкъщи, но все още не съм го опитала.

# 734
Сериозно ли продават още Тест за миене на чинии?
Този препарат си го спомням отпреди 25 години и честно казано не бих му се доверила към момента. Не заради пъхането на гъбата в него, а си мисля, че много по-качествени препарати има вече на пазара. Може би са го подобрили, но навремето доста зле се отразяваше на ръцете.

От темичката си харесах и си купих онези малки капсулки за лице на Балеа от ДМ - много ми допаднаха, ще си купя пак.

Общи условия

Активация на акаунт