Избор на сушилня - Тема 16

• 25 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Какво й е на Полша...? Не можах да открия къде произвеждат Миле-тата в този ценови клас, но не вярвам да е в Германия...?
А и да ви кажа - едно не мога да разбера - как така марка като Bosch (не я възхвалявам, но не я и подценявам...) ще произвежда самопочистващ уред (предполага се за улеснение на потребителите), който ще създава такива грижи като "почистване на самопочистването, носене по сервизи през година-две за профилактика... Някак не ми се връзва? Това със самопочистването не е от вчера... ако нещо не е било доизмислено - при толкова много потребители, мнения и критики, дали нямаше да го оправят в най-новите си серии...?
Някой тук беше писал, че си прави тази профилактика у дома с някакъв препарат, купуван от сервизите на Бош... точно същото ми казаха и от магазина във Варна, чиито линкове качих

Моята Бош я профилактираха в сервиз за сметка на гаранцията. Ако имаш 5 години гаранция - следва да се поеме. За след петата година - поинтересувай се колкоо струва. Коментират се суми 100-150 лв. Взимането и връщането също се заплаща, ако е извън гаранцията.

# 541
Не поствайте такива чаршафи, които само раздуват темите, а ползвайте "скит текст" или директно се обръщайте към когото искате.
Вместо да се опитвате да остроумничите и да ми казвате какво и как да поствам, можехте да си направите труда да отговорите на въпросите ми, щеше да е по-полезно за всички...

# 542
  • На брега на реката
Karlsson, не мога да изкажа мнение за Бош, защото не съм ползвала. Имала съм старо Миле /ВУ/, Беко и от 7 месеца отново Миле -ново.
Много съм доволна от машинката. Не е шумна, лесно се обслужва и сравнително бързо изсушава, но пък и аз никога не я препълвам.
Много често в темата, се спряга лошия сервиз на Миле в БГ. Дано не се налага! Ето един намален модел:
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tsf643wp
Моята я взех на място в магазина и ми направиха допълнителна отстъпка!

Обикновено, споря с Афродита, заради по-резкия и тон, но в случая ще се съглася с нея и ще Ви помоля, да слагате цитатите в скрит текст, защото скролването през телефон е много неприятно и мен лично, ме отказва да прочета мнението докрай.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:54 от Бубoлина

# 543
  • Велики Преслав
Какво и е на остротата на Афродита. Дасега тя и Petiaivanov, казват много вярни неща, но има хора които спорят с тях,  нищо че блещят глупости. Относно сервиза на Миеле в БГ.
 Ами наистина е отвратителен.

# 544
  • София
На кои въпроси? Самопочистването е улеснение, но следва ходене в сервиз на 1-2г. (зависи от ползването и от това колко мъхести дрехи се сушат). Това си го прочела. За бош не мога да коментирам, защото не съм ползвала. Моята е АЕГ за 8кг., 1000лв. с промоция (иначе беше към 1200, не помня, беше преди няколко години), т.е. не е от скъпите. Суши перфектно и не мачка.
За скрития текст не е остроумничене. Скролването през телефон е много неприятно и отегчаващо, освен това темите, от 50 стр. всяка, се пълнят за отрицателно време с ненужни "чаршафи". Всеки потребител си има име, към когото да се обърне другия.

# 545
  • София
Жената не търси тясна, а плитка сушилня. Моя близка има такава, мисля, че се води slim, не знам точно колко см е, но е по-плитка от стандарта определено.
Ще съм благодарна ако може да споделят модела.

LG е сушилнята, модела не знаят, а и в момента не могат да проверят (не са в София). Пък е и старичка тяхната и инфото едва ли ще е актуално. Просто напишете "сушилня slim" в Google и ще ви излязат всякакви варианти, вкл. други марки, не само LG правят такива. Но май са 46-47 см дълбоки, точно 45 аз поне не видях.

# 546
Буболина, благодаря за мнението и линка;)
Нямам против забележката, а начина по който се отправя...
Както писах, направих си труда да изчета 3 теми назад и трябва да ви кажа, че намирам 30% от постовете са абсолютно излишни, не полезни и много често лични спорове и разговори, които не касаят всички...

# 547
  • на Мелмак
Ползвам самопочистваща се сушилня, не помня дали я взех преди 4г или 3? Няма значение. Не съм я водила в сервиз, много ми е удобно това, защото не мисля и още едно нещо. А и да се наложи да се сервизира, сумата не е висока и за мен си заслужава. Обичам такива неща, също имам и робот, който сам си почиства контейнера с боклук, ми удобство ми е Simple Smile Не ги набеждавайте като цяло, защото и несамопочистващите ходят на почистване Wink Ползвам я ежедневно, понякога по няколко пъти, без значение от сезона.

# 548
Здравейте, имам нужда от помощ за избора на сушилня. Бих искала да не се налага да почиствам филтри и дрехите да не бъдат измачкани. Нямам време да потърся подробна информация и ще съм благодарна за всеки съвет. Без ограничение в ценовия диапазон.

# 549
  • Велики Преслав
Здравейте, имам нужда от помощ за избора на сушилня. Бих искала да не се налага да почиствам филтри и дрехите да не бъдат измачкани. Нямам време да потърся подробна информация и ще съм благодарна за всеки съвет. Без ограничение в ценовия диапазон.
Е такава сушилня на която не и се чистят филтрите няма.

# 550
 Е такава сушилня на която не и се чистят филтрите няма.
[/quote]

На някой е посочено, че са самопочистващи се. Лаик съм, нямам представа какъв е принципът. Ако няма такъв вариант, моля предложете ми лесно почистваща се. Какво е мнението Ви за TWV680 WP Passion? От описанието не мога да разбера как се поддържа.

# 551
  • Велики Преслав
Bvesi. Има със самопочистващ кондензатор не филтри.

# 552
Бях избрала Бош, но ни се смени концепцията и ще я поставим на затворен балкон, където е възможно при много минусови температури и вътре да е под 5 градуса. Затова ви моля за съвет между:
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTR87TW0BY/p/683961
и
https://www.technomarket.bg/sushilni/miele-twb-140-09177253

Не е ли Миелето по-сигурна и държелива?
Блатодаря

# 553
Karlsson аз съм с Бош 6- та серия Ексклузив , 9кг самопочистваща . Няколко пъти пиша , че съм много доволна от сушилнята , ползвам я почти три години вече , постоянно - през цялата година . Дрехи навън не суша , нямам простор . Не е шумна , не се затопля , няма влага или конденз . За класа на кондензация , и моята е клас В , не знам Бош дали имат клас А , но моята не излъчва никаква топлина и няма влага .
За самопочистането - всеки си преценя сам плюсовете и минусите . Аз я взех точно заради това - не ми се чисти още един допълнителен филтър . А тези които ти си показала са от новата серия , имат почистване и на филтъра за мъхчетата - по-скоро той не е на вратата , а отдолу и се чисти веднъж на около 20 сушенета . Ако имаше този модел когато аз купувах , щях да си взема такъв 🤗

a.l.e.n.a твоята Бош , не беше ли с почистващ се кондензатор , не е от тези които се самопочистват ?

# 554
  • Варна
Бях избрала Бош, но ни се смени концепцията и ще я поставим на затворен балкон, където е възможно при много минусови температури и вътре да е под 5 градуса. Затова ви моля за съвет между:
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTR87TW0BY/p/683961
и
https://www.technomarket.bg/sushilni/miele-twb-140-09177253

Не е ли Миелето по-сигурна и държелива?
Блатодаря

По-здрава се води,за издръжлива не е сигурно.
На тераса каквато сушилня да сложиш,с тази разлика в температурата шанса за конденз по електроника е огромен.
На тераса бих сложиш сушилня втора употреба.

Общи условия

Активация на акаунт