Знам че повечето деца минават май през този период,но все пак споделете при вас как е ,че на мен на моменти ми става чак неудобно,особено като сме с по- малки деца от него.Как действате вие?
Знам че повечето деца минават май през този период,но все пак споделете при вас как е ,че на мен на моменти ми става чак неудобно,особено като сме с по- малки деца от него.Как действате вие?

Ние вече имаме идея горе долу какво да купуваме, но кажете вие какво смятате да вземате, особено на госпожиците, че може да си открадна някоя идейка 
Била много нежна, всичко зпочво с хрема и за ден -два слиза до гърлото и почва да кашля. Много бързо се развиват нещата при нея, не мога да карам с по-леки неща. Сега съм й взела АДЛикуид фор Кидс, да видим....Дано поне малко си оправдае парите тоя сироп и да боледува малко по-рядко, зном че не може изобщо да спре. Не я пускам на ясла, точно за да не се разболбява, а то какво ... и в къщи е същото
Даже с баща му правихме тестове на слуха
Всичко му е ОК и като му отърва - чува!
Правилния сироп си взела!

До преди това се събуждаше сутрин суха,независимо дали е ставала да пиша през нощта.Сега я вдигам,изпишва се и сутринта много малко,но пак е пуснала в памперса.Направо незнам защо става пак така.
.
. Представям си какво ще е като тръгне на ясла
....
. Има ли някакви комплектчета ли, що ли и аз не знам. Идеи
?!?
!!! 

Препоръчани теми