ЮНИ 2004 г. - 11

• 18 253
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Честито на Томасе!! Жива и здрава рожба!Да ви питам нещо мами ,децата ни са на една възраст.Моят хубавец от известно време го наблюдавам че е станал много стиснат,не си дава играчките на др. деца,само ги дърпа ,абе станал е калпазанин. Thinking Знам че повечето деца минават май през този период,но все пак споделете при вас как е ,че на мен на моменти ми става чак неудобно,особено като сме с по- малки деца от него.Как действате вие?
И моята прави така.В яслата не знам как е,но на вън с другите деца ми прави същите номера. Grinning

# 121
  • София
Аз на 23-ти имам рожден ден Rolling Eyes  и сигурно няма да успеем да дойдем.

Ееее, звезделина, хайде елате....Купона е от 13,00 часа. Ще имаш време  да се приготвиш за твоя РД Grinning

Наистина, момичета, това е повод най-сетне да запознаем нашите ЮНСКИ БЕБЕТА/ пораснали / Wink

Ние с Йо ще бъдем там .Само живот и здраве! Grinning

# 122
И Вики прави така с играчките, особено когато става въпрос за деца на нейната възраст или по-малки, явно иска да демонстрира някакво надмощие, знам ли. Защото наистина на по-големи не се опъва Crazy
И  ние сме в предколедно настроение. Вики знае че трябва да украсим ,за да може дядо Коледа да дойде и все ме врънка да украсяваме Laughing Мисля вече до ден-два да го направим.
Като я питаме какво иска да й донесе дядо Коледа в повечето случаи казва "Всичко" Crazy Ние вече имаме идея горе долу какво да купуваме, но кажете вие какво смятате да вземате, особено на госпожиците, че може да си открадна някоя идейка Simple Smile
Мама Миши, много добре ми е ясно какво значи да ти боледува постоянно хлапето. Аз вече много пъти съм казвала, че Вики много боледува, сега пак кашля и то точно 10 дни след като спря да пие предните лекарства. Наистина нерви нямам вече. Боледува не всеки месец, два пъти в месеца се разболява, с около десетина дена интервал #Crazy Била много нежна, всичко зпочво с хрема и за ден -два слиза до гърлото и почва да кашля. Много бързо се развиват нещата при нея, не мога да карам с по-леки неща. Сега съм й взела АДЛикуид фор Кидс, да видим....Дано поне малко си оправдае парите тоя сироп и да боледува малко по-рядко, зном че не може изобщо да спре. Не я пускам на ясла, точно за да не се разболбява, а то какво ... и в къщи е същото

# 123
Томасе, честито!!! Много лека бременност и здраво бебче ти желая!

С играчките и ние от известно време сме така. Успявам да го убедя да ги даде, но по-трудно. Преди беше много дашен. 
А вие как сте със "чуването"  Mr. Green? Понякога говоря, викам го, питам го нещо, но той все едно не чува Thinking  Даже с баща му правихме тестове на слуха  Wink Всичко му е ОК и като му отърва - чува!

# 124
  • София
....... Сега съм й взела АДЛикуид фор Кидс, да видим....Дано поне малко си оправдае парите тоя сироп и да боледува малко по-рядко, ......

Peace Правилния сироп си взела!
На нас ни го препоръчаха ,след като Йо  боледува пролетта.

Мама Миши ,попитай вашия педиатър дали да го купиш.Мисля ,че ще има полза. Peace

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 14:02 от StaM

# 125
Аз на 23-ти имам рожден ден Rolling Eyes  и сигурно няма да успеем да дойдем.

Ееее, звезделина, хайде елате....Купона е от 13,00 часа. Ще имаш време  да се приготвиш за твоя РД Grinning

Наистина, момичета, това е повод най-сетне да запознаем нашите ЮНСКИ БЕБЕТА/ пораснали / Wink

Ние с Йо ще бъдем там .Само живот и здраве! Grinning

Писах на Лили да ни включи Laughing, парите на кой се дават?

# 126
Писах на Лили да ни включи Laughing, парите на кой се дават?

Звезделина, зависи в кой квартал живееш.  Аз дадох парите на Бифана,  може да се свържеш с нея, за да се разберете. Тя се отзовава, дори и да не й е много удобно, направо е страхотна Peace

# 127
Как сте?Никой нищо не пише. Grinning

# 128
Здравейте от нас!
Май отдавна не съм писала,но времето все не стига Blush
Как са наборчетата?Ния вече знае всички цветове,познава доста букви,даже се опитва да ги пише.Но пък от 2 седмици започна пак да пиша през нощта в памперса SadДо преди това се събуждаше сутрин суха,независимо дали е ставала да пиша през нощта.Сега я вдигам,изпишва се и сутринта много малко,но пак е пуснала в памперса.Направо незнам защо става пак така.
Поздрави и да сте най-вече здрави!

# 129
  • София
Здравейте,

при нас новината е, че след нова година Додо тръгва на ясла - много ми е притеснено и се чудя дали ще му хареса, дали ще боледува много и въобще как ще е положението  newsm78.

На коледния купон няма да можем да дойдем, че Додо пак кашля - направо ми писна вече  Cry. Представям си какво ще е като тръгне на ясла  ooooh!....

Моля мами чиито шушулки ходят на ясла да дадат съвет с какво да го обличам, докато е в яслата  newsm78. Има ли някакви комплектчета ли, що ли и аз не знам. Идеи   bouquet?!?

Додо познава само някои цветове - не всичките, за букви нищо не познава, защото никой не го е учил. Иначе бърбори за трима. Явно и Додо минава през някакъв период на недаване на играчки, особено ако са коли или багери. Уикенда бяхме на гости на едно детенце(една година по-малко то нас) и Додо му взе всички коли и багери, постоянно повтаряше, че са негови и въобще не ги даде на детето  Embarassed, буташе го през цялото време. Сигурно след тези изпълнения повече никъде няма да ни канят...

Това е от нас. Целувки на порасналите шушулки и весело изкарване на празниците   bouquet Hug  bouquet!!!

# 130
  • На края на вселената!
Мама Миши, Лина ходи на ясла от септември. За боледуване в началото беше два пъти в месеца, сега по веднъж. Но поне й минава само с хомеопатични и не стига до антибиотик. Аз я обличам с памучна блуза с дълъг ръкав и дълги панталони тънки. Не от дебелата вата. От долу е с памучни чорапи, потник и гащички. Важно е поне в началото за нас да има поне 3-4 чифта дрехи за преобличане от А до Я. Сега вече няма нужда да я преобличат, но преди започна да се напишква в яслата (докато се сети на кого да каже, докато я чуят и сложат, работата свършена, а и то колко можеше да се стиска), а също и много се цапаше при хранене, сега е по-малко (въпреки че там си имат лигавници).
Иначе всеки дан ме изумява, че знае нов цвят - кафяво или лилаво, иначе основните цветове ги знае. Но откакто тръгна на ясла не иска да казва Бабо, мравке, което  знаеше на изуст цялото. В един момент почна да казва на всичко НЕ, НЕ МОГА. Но сега любима книжка й е Палечка, и ме кара вечер да й я разказвам в леглото, но аз почвам, а тя кара нататък и само се допълваме.

# 131
Ние днес ходихме да купуваме подарък за празника в четвъртък,за яслата.Обаче Анелия я е страх от Дядо Коледа,та не знам дали ще отиде при него,за да си вземе подаръка. Rolling EyesДано покрай другите деца да се престраши! Praynig
А за дрехите-и аз така,както Томасе. Peace
А на яслата,че ги учат на много неща,учат ги!Спор няма! Wink

# 132
  • На края на вселената!
Дали ги учат не знам (поне за нашата ясла). Тя моята забрави и това което знаеше. Там не учат стихчета, имат занимания само с музикалната. Но още не е научила песничка. Близо месец и повече се забавиха заниманията с педагога. Сега уж имат такива, но още не е изнесена програма какво учат децата за седмицата. Надявам се поне със сестрите да правят нещо - пускат им детски песнички на касетофона, рисуват ( аз занесох ксерокопирани картинки за оцветяване, но с много големи размери на детайлите по тях), но не съм видяла да ги организират в игри (надува се балона, пускам, пускам кърпичка и др такива).

# 133
Томасе,в нашата ясла ги учат и много игрички играят.Рисуват и правят изложба,за да виждаме и ние "рисунките".Моята за балона там го научи.А на таблото изнасят стихчетата и песничките,които учат и аз си ги преписвам,за да ги пеем и в къщи. Grinning

# 134
  • На края на вселената!
Много ще се радвам да стане и при нас така. Като питах какво учат, ми казаха, че педагожката ще си изнесе програма, ама още не го е направила.
Питах за коледното парти какво трябва да учат, за да се подготвим в къщи - нали се казва песничка или стихче на Дядо Коледа преди да им даде подаръка. Те ми казаха, че няма нужда. Те се занимавали с музикалната и нямало да казват на Дядо Коледа стихчета. А и на Коледното парти няма да пускат родители - децата се лепяли за родителя си и нямало организация.

Общи условия

Активация на акаунт