Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
А Мая защо въобще му каза, че знае за схемите и за Вики?
Не го оправдавам в никакъв случай. Отвратителен е Велин, както и сцените с насилие. Но при положение, че знаеш, че те малтретира, пие и избухва, защо му казваш тези неща..

Изпуснах сцената с Лора и прокървяването, какво се случи?

# 496
  • sf
Оооо Ива не е примирена. Манипулира го. Колкото и да не ми се иска., ще призная, че и аз съм го играла това. И мъжете се връзват много лесно.

# 497
  • София
Всичко е наред с бебето- да лежи.
Аз мисля, че Ива изживя своя катарзис.

# 498
  • София
Така... Те го казаха, но да поясня: Ако ДНК-то напълно съответстваше, автоматично става ясно, че Денис е Драго. Но понеже са полубратя, ДНК показва само, че имат роднинска връзка. За да се докаже, че Денис е Драго, двама трябва да заявят пред съдия, че това е така. Единият е Борис. Сега остава да се види кой ще го уличи - Снежа не вярвам, остават Велин и Лора. Кой ще го предаде ?

Изпуснах сцената с Лора и прокървяването, какво се случи?
Денис я взе на ръце и откара в болница. После ги дадоха, че се прибират и Лора трябва да лежи...

# 499
Тази Мая как ме дразни! Преди поне не му говореше с дни, а сега на другият ден си приказват сякаш нищо не е било! И така си го свикна щом му се разминава така лесно, хайде другият път - пак! Дано предприеме нещо със Снежа.
За момент изпитах 0,00001 % умиление към Драго, как легна на пода да си пази жената. Но пак не се стърпя с неговите манипулации, излъга я че си тръгва и ако стане през нощта за чаша вода, да се спъне в него и да ѝ изкара ума. Глупак! Край на умилението! 😁
Калин ще го призная,ако изгони тотално "мадам"! Тя му позволявала да си живее живота моля ви се, от нея да мине! Но добре ѝ го каза той-не ми е нужно позволение от теб, ако искам да си хвана любовница.Съжалявам, аз не я искам до него да му трови живота. До следващият път, като се появи друг баровец или пък е сготвил и.. понамирисва на храна, а не на парфюм...

# 500
  • София
А Мая защо въобще му каза, че знае за схемите и за Вики?
Не го оправдавам в никакъв случай. Отвратителен е Велин, както и сцените с насилие. Но при положение, че знаеш, че те малтретира, пие и избухва, защо му казваш тези неща..

Ами, той винаги ще си намери причина за избухването. Мая каквото и да направи, все ще стъпи накриво.

# 501
  • София
Колко различна е любовта към Лора на двамата братя! При Борис има Его, комплекси, страхове. Докато при Драго е по-безусловна - забрави, че трябва да бяга...❤

# 502
  • София
Точно и аз това си помислих, че не е ок да остане така. Може да я изплаши повече. Голяма грижа, няма що. Как ли ще реагира Лора като/ако разбере какъв е той всъщност. Защото в момента я заблуждава. Няма нормална причина, която да оправдае убийството на Лина, че дори и това на убиец като Боксьора. Драго е безпардонен и неприятно манипулативен. Стана ми дори противно като пуснаха тази музика да ни разнежи. Никак не виждам желание да се промени, хваща се като удавник за сламка. Не му отива да се изкарва жертва и вечно неоправдан и неразбран. Дали ако разбере, че бебето е на Борис би го гледал? Защото и такъв вариант не е напълно изключен, колкото и да е малък шансът.

# 503
  • Велико Търново
Ако ДНК-то напълно съответстваше, автоматично става ясно, че Денис е Драго. Но понеже са полубратя, ДНК показва само, че имат роднинска връзка. За да се докаже, че Денис е Драго, двама трябва да заявят пред съдия, че това е така. Единият е Борис. Сега остава да се види кой ще го уличи - Снежа не вярвам, остават Велин и Лора. Кой ще го предаде ?
Merri_An и Ванилия го писаха няколко пъти, но явно все остават неразбрани. Та... и аз ще се възпротивя.
Ако ДНК-то съответстваше, става ясно, че са братя с едни и същи родители. И толкова. Едва ако имаше еднозначни и неопровержими доказателства, че Снежана и Велин нямат други деца, едва тогава щеше "автоматично" да стане ясно, че Денис е Драго. Е да, но такива доказателства няма.
Има два варианта да се докаже, че Денис е Драго. Единият е този, за който Merri_An нееднократно писа - да се намери ДНК от Драго и да се сравни с тази на Денис. Само че той е неизпълним, тъй като всички следи от Драго са заличени преди 15 години. Остава вторият вариант - свидетелите. Ама те биха били необходими без значение до каква степен съвпадат ДНК-тата. Което означава, че от анализ на ДНК нямаше кой знае какъв смисъл. Просто единственото, което резултатите показват на Борис, е че с Денис имат само един общ родител. Никаква друга стойност нямат, нямаше и да имат.
Не са го доизмислили както трябва, да.

Мая е типичната жена - жертва на насилие. Дано не си мълчи дълго...

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 21:32 от DamaPika

# 504
  • Другата България
Благодаря.
Аз се отказах да обяснявам.

# 505
Те сценаристите са го измислили, ама вие много разсъждавате и задълбавате. Това е филм, не криминален случай. Сега, че има замазани подробности, майната му. Интрига да има.
Жал ми стана за Мая. Не биваше да казва всичко, което знае, но си го обяснявам с това, че живее доста изолирано и не контактува с никой. Съвсем първосигнално реши да иска обяснение. Не и пука, че ще яде бой. Но ще се оттърве, сигурна съм.
И за Лора и Драго да се изкажа. Няма как да става през нощта да пие вода, че да се спъва и сепва. Сутринта ще я чака закуска за бременни, витамини. Нали трябва да хареса Драго и благинките, които ще и предложи. Не да я плаши.

# 506
Тази Мая как ме дразни! Преди поне не му говореше с дни, а сега на другият ден си приказват сякаш нищо не е било! И така си го свикна щом му се разминава така лесно, хайде другият път - пак! Дано предприеме нещо със Снежа.
За момент изпитах 0,00001 % умиление към Драго, как легна на пода да си пази жената. Но пак не се стърпя с неговите манипулации, излъга я че си тръгва и ако стане през нощта за чаша вода, да се спъне в него и да ѝ изкара ума. Глупак! Край на умилението! 😁
Калин ще го призная,ако изгони тотално "мадам"! Тя му позволявала да си живее живота моля ви се, от нея да мине! Но добре ѝ го каза той-не ми е нужно позволение от теб, ако искам да си хвана любовница.Съжалявам, аз не я искам до него да му трови живота. До следващият път, като се появи друг баровец или пък е сготвил и.. понамирисва на храна, а не на парфюм...
И какво ще промени да не му говори с дни... според мен сега просто много се уплаши 😿 чувстам се ужасно да го гледам това, сутринта се събудих с мисли за Мая...
Няма вариант вече освен да избяга.

Ива нагла и гнусна... позволявала му пфххх и аз не я искам тази кокошка. Дали Велин ще унижи Мая като я удря или Ива ще унижи Калин като се чука с друг и после ляга в леглото до него за мен е граница, която веднъж мината няма как да се оправят нещата, просто няма как да бъдат повече интимни.

Искаше ми се да има поне едно семейство, което е нормално в сериала... или някаква любов, която е дълбока, а не пошла.

Драго и Лора апф никакъв шанс ... за момент сърцето ми се разтопи, когато той легна на пода, защото ми се стори грижа и романтика ❤ без да иска нещо освен да е до нея, без да се натрапва в леглото й и без да настоява да седи, каза че тръгва, но не можа(ако по принцип не спеше на пода щеше да ми се стори още по-романтично).
Но до там.... тяхното не ми е любов и ме отблъсна, когато каза "да заминем заради детето" .... защо заради негоооо, защо не каза да заминем заради нас, защото се обичаме и не сме се забравили толкова години, защото за 15 години няма друга, не можах да погледна друга жена в очите и да не си представя, че си ти...
Офф искам романтика и истинска любов и грижа, а не тази пошлотия.
Дали ще гледа детето, ако е на Борис? Според мен не, той не може дори свое да изгледа, реално може да му предложи само опасност и мръсни пари, а Лора винаги би чувствала вина, с когото и от двамата да бъде.

# 507
  • sf
Чудя се Драго не го ли боли кръста, като спи на пода? 🤣
Виждам финалната сцена- Лора с бебе на ръце пред надгробните плочи на двамата братя. В далечината е залеза, музиката е тъжна и Край. 😁

# 508
Виждам Велин във затвора. Вики и Симо заедно. Калин шеф в полицията.

# 509
  • София
Любовта на Лора и Драго е невъзможна. Тя е обречена. Драго не може да избяга от  Денис. ( И никой няма да му позволи). Желанието да избягат е изблик на любовта му, а не осмислено решение.
Лора не трябва да е с никой от братята, както й каза Снежа.
Абе, гръцка трагедия! 😢

Общи условия

Активация на акаунт