Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ох, отдъхнах си! Снежа не го предаде.🤭
Да, престъпник е, мафиот, но да си го ловят полиция, бопаджии - това им е работата!
Ако Фьодор е баща на Драго, Снежа защо не реагира на снимката?

Чудя се дали сега ще ударят Лора с Ива и Денис или ще го оставят за другия сезон?😉

# 721
Скрит текст:
Ето само как с едно недомислено и първично действие живота на толкова хора отива па дяволите. Драго с право е защитил майка си от този изрод, а той в яда си го е предал. Стана ми странно Борис да забърсва кръвта на Снежа и да не казва нищо на Велин. Много искам братята да се сдобрят.
Те се обичат и цял живот за страдали заради чужди грешки.

Драго, докато страда, на сума ти народ стъжни живота, че и го отне. Актьорът в ролята на Драго е страхотен, но няма начин да съчувствам на подобен персонаж.

# 722
И аз се чудя кога Калин ще каже на Борис, че и Ива е спала с Драго.

# 723
Наистина много неподходящ избор за образа на Велин. Този човек ми е така симпатичен и един такъв.. 🤭
На мен пък ми изглежда гаден във физиономията, хладен, безчувствен, пресметлив някак, малко сухарско лице. Иначе прекрасен актьор. Но чисто визуално лицето му на мен ми навява хлад и скованост, без да имаме предвид ролята.

# 724
Аз пък се чудя Калин защо забрави за Радо. Не знам кое повече го боли, изневярата на Ива или побоя над Симо. И двете останаха на заден план.

# 725
  • София
Изневярата. 😂 Раните на Симо ще зараснат, ще махнат гипса... Но раната на егото няма да зарасне. 😉

# 726
Ами нека го покаже! Какво ги гледа като писани яйца тези престъпници.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 00:09 от Анонимен

# 727
  • Другата България
Ако не беше Лора и нейната неориентираност, да се сдобрят.
Сега заради това всички страдат.
Не виждам как за 5 епизода ще свърши всичко.
Не мога и да предвидя кота ще стане ясно за бебето.
Но че Лора няма да замине е ясно.
Аз искам някак обаче да й стане ясно за Ива. И за Лина. И за Боксьора. И за Гаврилов. Иначе какво - "семейство Донкови" са хепи, а Боби с условна и безработен?

Нищо общо няма Фьодор със Снежа.

# 728
  • София
Ама как да са щастливи?! Борис знае всичко и не би го приел такъв. Никой нормален човек не би, дори ми е странно че тук така реагират толкова хора. Във фейса да не говорим, там още повече облъчени от чара на Денис има.

# 729
Вероятно съм мигнала и не разбрах Снежа получи ли имейл от Калин?
На Велин спомена, че е разбрала за какво разследват Драго, но не стана ясно дали е от разговора в прокуратурата или от имейла.
Според мен, след като така акцентираха на снимката на украйнеца, със сигурност той е свързан с нея. Ако е така, защо не показаха как тя вижда снимката и каква е реакцията ѝ?

# 730
Разговора с Велин беше преди да отиде в прокуратурата.
Аз останах с впечатление, че е получила мейла.

# 731
Не съм чела какво пише във фейса, но доста хора са сериозно облъчени от турски, индийски и тн. сериали, и за тях е нормално да има големи страдания в името на любовта, а накрая лошите да станат добри.

# 732
Значи аз нищо не съм гледала...
Кога на Снежа са ѝ показали украинеца.
Като беше на разпит, аз видях предимно снимки на Драго.
Иначе логично е, както предположих той да е баща му.
Струва ми се, че сега отново Велин ще свидетелства и пак ще го вкара в затвора.
Имам усещането, че сценарият е преписан от тук, след първите десетина серии. Вече всичко е предвидимо.

# 733
  • София
Вероятно съм мигнала и не разбрах Снежа получи ли имейл от Калин?
На Велин спомена, че е разбрала за какво разследват Драго, но не стана ясно дали е от разговора в прокуратурата или от имейла.
Според мен, след като така акцентираха на снимката на украйнеца, със сигурност той е свързан с нея. Ако е така, защо не показаха как тя вижда снимката и каква е реакцията ѝ?

Снеажа получи мейл от Калин, даже го коментира с Велин. По всичко си личи, че хич не и беше приятно какво видя... въпреки това разбира се, не предаде детето си. Въпреки че по този начин погубва другото си дете.

На една от снимките, които показаха на Снежа в прокоратурата го имаше на заден фон и украинеца.

От самото начало си знаех, че Борис не е предател, за Велин по е възможно... сега според мен нещата ще се обърнат доста срещу него. Намирисва ми, че Борис може да оттегли показанията си.

Вики прекалява с лиготията си, но за съжаление е образ, който отразява може би над 40% от тийновете.

Много ми е интересно защо всички изведнъж се отказаха да търсят лаптопа на боксьора, на който видимо има адски много доказателства и е важна следа...

Също така вече почти никакви полицейски акции не виждаме...

# 734
  • Пловдив
Момичета, по-късно ще пусна нова тема...

Общи условия

Активация на акаунт