Главоболие и умора

• 727
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте последните няколко дена ме боли глава не през цялото време ,отзад главата отвреме на време и тя ме заболява.уморено ми е нямам голям апетит .меря си темп.нямам иначе незнам на какво се дължи това

# 1
Не знам на какво се дължи, но пробвайте с разтворим магнезий. Аз лекарства не пия, и глава рядко ме боли, но се оправя с магнезий. Също, ако следите гладна може да ви боли.

# 2
Не знам на какво се дължи, но пробвайте с разтворим магнезий. Аз лекарства не пия, и глава рядко ме боли, но се оправя с магнезий. Също, ако следите гладна може да ви боли.
магнезия само за гловоболие ли помага,еми гледам да не ям тестяно иначе си хапвам не се ограничавам

# 3
На мен ми помага цялостно, преди си пиех всяка вечер. Виж как ще ти действа и пий всяка вечер, ако ти е добре.

# 4
Е, то някой така карад ковида.
Вземете мерки с добавки. Проверете правилно ли си мерите Т /не се мери докато изпищи термометъра, а още +1-2 минути/. Следете за хрема и гърлобол/драскане в гърлото.

# 5
Според мен се консултирайте с лекар. От личен опит с главоболие мога да кажа, че такъв проблем не е за подценяване. Междувременно пийте добавки за укрепване на организма -- Б-комплекс, витамин Д и магнеизий според мен са най-важните.

# 6
Може просто да караш Ковид ,но с по-леко изявени симптоми,така че почивка и споменатите добавки,важно е да следиш за усложнения

Общи условия

Активация на акаунт