💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 140
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 75
Връзката на Добрин с Анита не беше дълга. Анита е изтрила снимката им в ИГ. А Добрин в своя профил по нищо не подсказваше че има нещо.
Не искам да обиждам феновете му, но Добрин си остава абсолютно асоциален тип. Следвам го от миналата година в ИГ понякога сме разменяли по някоя реплика.
И продължавам да твърдя че Добрин беше избран за победител щото беше удобен.
А за връзка с Радостина ....дори да ги видя " на калъп" няма да повярвам 😀

# 76
Гласувах за Милен и НикоУай.  По симпатия основно. Но това, че и двамата са от самото начало на формата и додрапаха до този момент също е от огромно значение за мен. Ако можех да избирам 4 опции, щях да включа Борислав и Чудомир също.

Аз гласувах за Боби и Милен, но бих искала да видя четиримата на финал, пък каквото стане.

# 77
  • Испания
Не ми харесва Симона и това е.

Сюзън - почти неразпознаваема.

# 78
Благодаря за темата! Гласувах за Боби и Милен, като реално само Милен ми е фаворит от мъжете, но Боби е втория доказал се в доста битки.

# 79
Аз смятам, че Сюзън отпадна твърде рано. Имаше качества момичето. Не знам за кого да гласувам в анкетата. Харесвам Милен, но не знам защо нещо ми пречи да му се "отдам" напълно. Като цяло, забелязвам, че толкова свикнах с всичките маймуни, че май ги харесвам вече всички. Уж викам за някой, а после ми е гадно за отпадналия. Уж някой ме дразни (Джери до скоро), а после ми става симпатичен. Вече и аз не знам, а и няма значение, моето мнение си е важно само за мене Simple Smile

# 80
Аз смятам, че Сюзън отпадна твърде рано. Имаше качества момичето. Не знам за кого да гласувам в анкетата. Харесвам Милен, но не знам защо нещо ми пречи да му се "отдам" напълно. Като цяло, забелязвам, че толкова свикнах с всичките маймуни, че май ги харесвам вече всички. Уж викам за някой, а после ми е гадно за отпадналия. Уж някой ме дразни (Джери до скоро), а после ми става симпатичен. Вече и аз не знам, а и няма значение, моето мнение си е важно само за мене Simple Smile

Сюзан - да!
Елемента на свикване, определено го има!

# 81
Незнам дали е писано тук, но току що изгледах едно стори в ИГ на Ваня, която пее в дует... с Борислав и лично на мен ми приличат на двойка. И между другото са големи сладури.
Казаха, че е имало много актьорска игра в Игрите.

# 82
  • Испания
Незнам дали е писано тук, но току що изгледах едно стори в ИГ на Ваня, която пее в дует... с Борислав и лично на мен ми приличат на двойка. И между другото са големи сладури.
Казаха, че е имало много актьорска игра в Игрите.

Дори имаме изпълнението /линкът под снимката/. https://bg-mam.ma/p/1270862/41751030

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 20:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 83
  • Sofia
Самите ние сме много различни, на базата на личните си възприятия и светоглед харасваме едни, и не харесваме други. Лично аз се "улавям", че симпатизира на по-улегналите и уравновесени играчи. Не понасям агресивните, безпардонните и наглите хора, както и откровените простаци, затова не се и "напъвам" за играчи като Тошко и Вайс, просто знам, че няма как да ми се получи. Simple Smile

# 84
  • Испания
Чудомир отговаря на въпроси

По 5 дни на територия

За Юлиян

# 85
  • Вестерос
Брей този Юлиян, като божество... А беше толкова комплексиран, не е истина

# 86
  • Sofia
Брей този Юлиян, като божество... А беше толкова комплексиран, не е истина
Факт. 👍

# 87
Чудо е много ведър и забавен на видеата, в които отговаря на въпросите. А като си спомня на реката със старите рибари как гледаше опулено, милият. Grinning

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 21:23 от ~Mystic~

# 88
  • София
Юлиан е един.
Е този сезон, в началото мислех, че Тодор има този капацитет.
Огромна заблуда.

# 89
  • IT
Не мисля че Боби и Ваня са двойка. Точно преди няколко дни той в едно стори казва че си няма приятелка, освен да се крие че има приятелка, заради фенската дамска маса.

Общи условия

Активация на акаунт