💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 378
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 345
Значи да очакваме след две седмици Тодор да изхвърчи... Йоанчето така "предрече".
Или пък някоя от сестрите отпада Grinning
Аз лично мисля, че Тодор няма да оцелее до финалното племе от осем човека, но може и да греша.

# 346
А Ваня отново беше страхотна в играта. Другите жени определено не бяха на нейното ниво. И дори някои от мъжете.

# 347
Значи да очакваме след две седмици Тодор да изхвърчи... Йоанчето така "предрече".
То след 2 седмици целият формат свършва. 2 техни седмици са почти три ТВ седмици.

# 348
  • Испания
То след 2 седмици целият формат свършва. 2 техни седмици са почти три ТВ седмици.

Вчера Чудомир каза, че тяхната седмица е пет дни.

# 349
Как ще свърши предаването за 3 седмици ? Много хора има още... не проумявам. 8 финалиста ли ще имаме ?

# 350
Йес, беее! Много се кефя. Екатерина пък какво си е повервАла, пффффф! Добре де, някой да ми обясни, освен Ванчето, която си има търкания с тодор, коя друга жена е била потърпевша от така наречченото негово "женомразтво"?

# 351
То и миналата година беше нещо такова. Накрая ще гонят по 1 на ден и за една седмица от 8 ще ги стопят до 3-ма.

# 352
 То е ясно, че Рибари ще си сърбат попарата в един момент, като цял сезон ловците бутат червото Лазаринов. То пък как в една игра не блесна! Първоначално се губеше, като бяха повече и участниците, ама сега няма накъде. А Тодор с чалмата... къде не мога да го гледам, къде това ми е кулминацията. 

# 353
  • София
Любо наистина яко се вихрил на реката Simple Smile

Бен Гън, правилно. 1 точка за спечелен рунд.

# 354
То е ясно, че Рибари ще си сърбат попарата в един момент, като цял сезон ловците бутат червото Лазаринов. То пък как в една игра не блесна! Първоначално се губеше, като бяха повече и участниците, ама сега няма накъде.
Е, как да не е блеснал.. Така хубаво блесна като Сюзън го размята при играта с възглавниците Joy

# 355
Еееей, всичко е фърси. Trollface

# 356
Йес, беее! Много се кефя. Екатерина пък какво си е повервАла, пффффф! Добре де, някой да ми обясни, освен Ванчето, която си има търкания с тодор, коя друга жена е била потърпевша от така наречченото негово "женомразтво"?

И аз така и не разбрах... от къде е тази злобана Катя към Тодор.
Манипулативната сестричка я е обработвалала яко. Тя и повечето зрители успя да "убеди" какъв женомразец е Тодор.

# 357
  • София
Леко Кате, ще се задавиш от бяс. Хубави мигли има, не са като твоите. Кобра. ссссссссс
И тази малката намила до нея.

# 358
Катя и Йоанна са отвратителни, искам ги аут. Ужасни са, ужасни. Умни са, но прогнили и двете.

# 359
  • София
6 ловци срещу 6 жътвари и рибари, 1-та фаза е 'фърси'
личи си и сега защо:)

Общи условия

Активация на акаунт