💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 395
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ивана е дъно, няма какво да се каже.
Аз искам тази седмица да отпадне Джери. Не издържам нейния говор и кряскане и това бе. Вайс и Тодор мога да изтърпя още малко, но тази лигла не. Снощи спрях звука на нейното подвикване.

# 466
  • София
Скрит текст:

Просто оставям това тук 🤣

По-скоро се е подготвяла да дава интервю на това място:

Скрит текст:

JoyJoyJoy

# 467
Лъвица,има бъдеще в индустрията за милиарди Ивана, да JoyJoyJoy

# 468
  • London
Да ме извинят феновете на Йоанна, но Йоанна е по-добра от Ваня само на плуване. В някои игри са равностойни, но в други си е направо зле - вкарване в кош и във врата - трагична. От двете сестри ми се струва, че Катя е по-добрата на пъзели.

А ти правиш ли разлика между професионален атлет и любител? Едната е каскадьор, другата следва политически научки в Сащ....  разбира се, че Ваня е по-завършен спортист, от нея се очаква повече в същото време.

# 469
Ивана все едно е излязла от банята и е наметнала някакъв халат. Много пошло и безвкусно. Търси си тя спонсор, но много очевидно. Нищо де - жива и здрава да е, поне не се налага да я търпим в предаването.
Моите сметки за бройката на играчите също не излизаха. Или обединеното племе ще е с повече от 8 човека, или трябва да отпадат повече хора в следващите 2 седмици. Но сякаш все още не са се разбързали да гонят. Стискам палци следващият отпаднал от Рибарите да е Лазаринов, но може би Ники ще го изпревари. От Жътварите - виждам първо Вайс да е аут.
За капитанската битка - Ваня срещу Йоанна като Ваня печели - така предполагам. Избира предимство за Жътварите и в утрешната битка (може би) ще могат да пленят един от Рибарите. Искам тази седмица 2 пъти Рибарите да ходят на номинационен съвет.
La Catrala, имам спомени (може да бъркам), че Йоанна тренира/е тренирала фехтовка, плуване, катерене. В САЩ продължавала с фитнеса - не е съвсем любител. Не ме интересува кой какво прави в живота - влезли са в предаването, всички се борят наравно за наградата.

# 470
  • London
La Catrala проблема при мен е не да се дават силови игри само,а да се дават игри в която поне имат равен шанс и двамата участника.Не може да има примерно игра за елиминация и да сложат Милен и Катерина на играта в която трябваше да прехвърлят цялата тежест на петите.Проблемът ми е не какви са игрите,а колко очевидно са подбрани да са силните страни на единия от участниците.Според мен ще е супер вълнуващо да пуснат Екатерина и Йоанна една срещу друга на пъзели и Милен и Чудо за физическа издръжливост,но от продукцията не ни дават това.Дават ни за физическа издръжливост и ще сложат Ваня и Милен и ще ги накарат да държат 100 килограма и е ясно,кой ще е победителя.В този формат е видно,че не печели по-добрия,а по-удобния или човека с повече връзки само да го поискат.

Мен, ако питаш трябва да се борят жени с жени и мъже с мъже. И чак на финала вече да има равен брой от тях и да има многокомпонентни игри.  Трудно е много да бъде справедливо с междуполови битки.....

# 471
  • Козлодуй
Deni Gotseva 644113, това вече го видяхме, обсъдихме и т.н. - чети преди да оставяш Simple Smile

# 472
  • София
Да ме извинят феновете на Йоанна, но Йоанна е по-добра от Ваня само на плуване. В някои игри са равностойни, но в други си е направо зле - вкарване в кош и във врата - трагична. От двете сестри ми се струва, че Катя е по-добрата на пъзели.

А ти правиш ли разлика между професионален атлет и любител? Едната е каскадьор, другата следва политически научки в Сащ....  разбира се, че Ваня е по-завършен спортист, от нея се очаква повече в същото време.

Еее, ама по-тая логика, от възпитаник на Йейл е напълно очаквано да се справя добре с пъзелите, та не трябва да е впечатляващо представянето й там. Иначе за мен Йоанна се справя толкова добре на определени игри, чисто защото е нисичка и набита. И на сала, когато трябваше да се бутат във водата, и на въртящото се колело, точно това й даде предимство.

# 473
  • London

La Catrala, имам спомени (може да бъркам), че Йоанна тренира/е тренирала фехтовка, плуване, катерене. В САЩ продължавала с фитнеса - не е съвсем любител. Не ме интересува кой какво прави в живота - влезли са в предаването, всички се борят наравно за наградата.

Не е същото, това е любителско, не й е професия.Stuck Out Tongue Не е като да си културист, треньор по не знам си какъв спорт, шампион по жиужицу, боец не знам си какъв като Вайс. Разбира се, че хората занимаващи се професионално със спорт ще са не едни, ми много гърди напред.

# 474
Като стана дума за плуване догодина може спокойно да снимат трети сезон около язовир или направо някъде в планината .. и без това почти няма игри на вода Simple Smile

# 475
И тъй като тази година не успяха да ''утепат'' повечето участници, предлагам в следващия сезон да има изпитания от рода на висене с една ръка от висока скала. Продължава този, който оцелее (буквално). Бърже-бърже ще останат достатъчно участници за 1 племе.

# 476
  • София
И тъй като тази година не успяха да ''утепат'' повечето участници, предлагам в следващия сезон да има изпитания от рода на висене с една ръка от висока скала. Продължава този, който оцелее (буквално). Бърже-бърже ще останат достатъчно участници за 1 племе.

Направо да им спретнат един Battle Royal Joy

# 477
Когато кандидатстват за предаването, им е ясно на какво се явяват. Всеки си е преценил, че е достатъчно добър, за да участва. Да не говорим, че е втори сезон и знаят за какво става дума. От там нататък да се оправят - кой нисък, кой висок, кой не е спортист. Това го дъвкахме толкова много. Едно и също през пет страници. За трети сезон предлагам да дадат плетиво на жените и цепене на дърва на мъжете, а на финала да сготвят по една мусака, за да са равнопоставени, пък може тогава публиката да е доволна.

# 478
Лазаринов <=>пеещата гладачка от миналия сезон.А тя го добута до финал само защото беше гадже на някой от екипа.Ако татенцето с модния бранд е спонсорирал предаването и синето ще търпим до финал.
Нищо чудно като не е спечелил и да си е прибрал "гащите"🤪😉, та затова да не са им дали да си вземат екипите.

# 479
  • София
...но Катето пък кога успя да намрази Тодор след като дори не са били в едно племе...
За пореден път ще измрънкам, че сестрите вече много ме дразнят.
...И това, което най-много ме нервира при тях е как се правят на определящи - ще бъдат в едно племе, този ще отпадне, на този му е рано...ало, в качеството си на какви точно тия двете патки ще казват/предричат какво ще се случи?

Отношенията между сестрите са проблемни не, защото имат реални проблеми в отношенията си, а защото и двете не могат да контролират емоциите си една спрямо друга. Катя ревнува по-малката си сестра от целия свят, усеща някакво вътрешно призвание да родителства над нея и да я пази прашинка да не падне над главата й. На принципа: това е моята сестра, аз ще си я бия. Йоанна завижда на кака си за всичко: че е по-голяма, че е по-красива, че е по-висока, включително (убийте ме с камъни!) и че е по-умна. В мига, в който една от тях двете сложи емоциите си под контрол, аз съм сигурна, че отношенията им ще станат далеч по-мирни и хармонични. До тогава, обаче, двете си предават една на друга всяка една емоция в стил "Суматра + цунами". Та, ако Йоанна ненавижда Тодор, на Катя не ѝ трябват лично впечатления от него, тя просто улавя емоцията на сестра си и развива същото отношение.
И не - не се правят те на определящи каквото и да е било. Те си говорят, обсъждат, споделят. Продукцията ги представя като пророчици и нарицателки. Този разговор като нищо може да се е състоял в първите дни на събирането им в едно племе, но да ни го показват като разговор, който се случва ей, на, ръзиъш ли, СЕГА. Което просто не е вярно.

Йоанна, която е била с Тодор в едно племе... има достатъчно материал за отношението си.
... А Катя, която явно си пада нещо мъжемразка, не й трябва много.

А, моля, моля - Катя НЕ Е мъжемразка. Моето определение за нея е "тъпомразка". С други думи, Катя ненавижда всякакви прояви на тъпота и простотия, независимо от пола на източника им. Да припомня счепкването с Христа и Станимира. Сега, отделен въпрос е, че този сезон 90% от носителите са мъжете. Но - толкова си може продукцията.

Като обобщение: евала на смотаната продукция, че с толкова елементарни похвати успява да внуши на зрителите злодейството и простачеството, които тя е решила да покаже... думи нямам колко са велики, всъщност...

Общи условия

Активация на акаунт