💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 865
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 2 040
Тоя пък Тошко, откъде е сигурен, че тези девойки нямат нежни души и не плачат Simple Smile
Спред теб Йоана нежна душа ли има? Не мисля. По-скоро огромно его и неумение да губи.

Ироничен ми беше постът Simple Smile

# 2 041
А има ли къде да се гледат целите епизоди на нашите сървайвъри? Позабравила съм ги и искам да си ги припомня.

# 2 042
  • España
Не мога да разбера защо някои са така настървени срещу Катя и Йоана. Освен, че са сестри, за това ли? Че то във всяко предаване е имало роднини. Е и?
Още повече, че и двете като играчи СЕ справят. Не са някакви фикуси, които да ги носят на гръб другите.
Да, може да има Катя кофти характер, а Йоана да си мисли, че прави интриги, но всички си имат негативи. Включително и вие, и аз. Rolling Eyes
Напълно подкрепям гореказаното!
Доволна съм, че Катето е финалист! Триж по-доволна ще бъда , ако именно тя отстрани Тодор!
А и не ми се гледат астралопитеци на екрана , макар и с “големи сърца” ....

# 2 043

todorzhelyazkovbjj

https://m.youtube.com/watch?v=deBg8Sr7hcg

Тука само пъзели има”🤣🤣
“И всичките жени плачат постоянно”🤣🤣🤣
Залагат на физиката и издръжливоста,няма интриги няма драми,само битки и то корави🦾🦾🦾🦾🦾
Това е една “лека” битка между две жени!!!Разгледайте битките!!!Вижте истинските ИГРИ НА ВОЛЯТА!!!
Отпадат слабите физически,а не някой който неможе да решава пъзели!!!
Тука е пълна глупост!!!
Повечето немогат да държат пулс 180 повече от минута🤣🤣😂 иначе се бием в гърдите колко сме добри🤣😂😂😂
СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ

Ами прав е. Не ни ли се иска на всички да гледаме шоу с готини игри, кадърни участници, без драми и глупости?

# 2 044
Катя специално освен на пъзели или за някаква игра за баланс в друга игра не с виждам. Да не се отказва, бори се до края, но в никакъв случай не бих я определила като силен участник. Аз я харесвам защото не си мълчи, и сякаш целенасочено дразни другите. Не знам дали от продукцията я бутат но ми е по приятна от псевдо мъжете в отбора й
Колкото до Йо до някъде я оправдавам на 22 години си емоционален и по пренавит.

# 2 045
  • София
И още..
Скрит текст:
И ги посочил със стрелки нещастникът, защото според него не приличат на жени. Толкова са обидни и глупави постовете му, че не ми се коментира. Очевидно е, че няма поне средноинтелигентен човек в обкръжението си, за да го посъветва да спре да поства.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 14:05 от La Vikinga

# 2 046
  • Sofia
Не мога да разбера защо някои са така настървени срещу Катя и Йоана. Освен, че са сестри, за това ли? Че то във всяко предаване е имало роднини. Е и?
Още повече, че и двете като играчи СЕ справят. Не са някакви фикуси, които да ги носят на гръб другите.
Да, може да има Катя кофти характер, а Йоана да си мисли, че прави интриги, но всички си имат негативи. Включително и вие, и аз. Rolling Eyes
И аз недоумявам. На мен лично сестрите много ми допадат. Естествено, че си имат и недостатъци, като всички нас.

Абе, къде изчезнаха постовете на новорегистрирания потребител, IvanAndreev ли беше? Rolling Eyes За мен това е поредното доказателство, че определени юзъри се включват, само с идеята да разпространяват конспирации и клеветнически твърдения за шоуто. С какъв мотив, нямам представа...
Явно модераторите са открили нещо съмнително в профила / регистрацията му и са вземи своевременни мерки.

Скрит текст:
Част от обединеното племе са Тодор , Ваня ,  Вайс , Йоанна и Екатерина

Тодор пада от една от сестрите , а победителят на формата  е Вайс или Екатерина .
Скрит текст:
Този спойлер нещо не ми звучи вероятен. Точно Вайс и Катя не ги виждам баш на финал. Освен това, не знам дали се сещате, но в едно интервю Ева се беше изпуснала, че Вайс не е победителят.

# 2 047
  • Козлодуй
А има ли къде да се гледат целите епизоди на нашите сървайвъри? Позабравила съм ги и искам да си ги припомня.

http://survivor.btv.bg/

# 2 048
Тифани, аз и миналата година си спомням ,че имаше някакъв дето уж беше участвал във снимането, после и неговите коментари изчезнаха, не съм сигурна дали ако си изтриеш профила изчезват коментарите.
Нещо ги дострашава да не последват санкции от продукцията.

Тук бюджета е отишъл в джоба на тъпарев

В оригиналния формат нито Катя, нито сестра, нито разни кифли щяха да намерят място. Въобще нямаше да ги допуснат

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 13:20 от Dream Team

# 2 049
То за Тошко и Вайс много пъти се коментира вече, че не беше редно и там всички се съгласиха, че е яко нагласен дуел, просто да си тръгне Влади. Е, същото беше снощи с Ники.
Нямам проблем, че Катя и Йоанна са сестри. Имам проблем, че са яко бутани от продукцията и че цялата злоба, която се излива от тях и екранното им време, изпълнено със скандали, че и псувни, ми идва в повече. Но вече си го решавам, като почти не гледам друго освен битките. Естествено, не мога да си спестя ревовете на Йо, защото бяха по време на битката, ама това беше и забавно. Joy
Така де, всеки си харесва, когото иска. Аз виждам, че имам съмишленици. Виждам, че има и хора, които са на противоположното мнение. Няма лошо, нали затова е форума - всеки да си изкаже мнението, като разбира се, спазва добрия тон.

# 2 050
  • София
Тошко да не се прехласва толкова по колумбийките, че ще го отупат като брашнен чувал, ако се състезаваха заедно... Grinning

Убеждавам се, че имам различно разбиране за "злоба" от някои драги съфорумки. Simple Smile За мен злобен е човек, който желае лошо на другия и иска да му навреди, действа в тази насока. При сестрите не забелязвам подобен уклон, по-скоро една свръхемоционалност, която при Йоана се проявява с рев, а Катя мята мълнии около себе си. Да, не е приятно, ако съжителствате, но злоба...не виждам.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 13:25 от лято!

# 2 051
  • София
Той какъвто е нисък, ще има колумбийките да са му поне една глава отгоре.

# 2 052
В колумбийския формат място за нашите кифли нямаше да има

# 2 053
  • София
То работата е ясна.Дайте да правим залози колко още мъже ще отстрани амазонката Катя  и коя от двете сестри ще е последната оцеляла.

# 2 054
  • Вестерос
Тошко да не се прехласва толкова по колумбийките, че ще го отупат като брашнен чувал, ако се състезаваха заедно... Grinning

Убеждавам се, че имам различно разбиране за "злоба" от някои драги съфорумки. Simple Smile За мен злобен е човек, който желае лошо на другия и иска да му навреди, действа в тази насока. При сестрите не забелязвам подобен уклон, по-скоро една свръхемоционалност, която при Йоана се проявява с рев, а Катя мята мълнии около себе си. Да, не е приятно, ако съжителствате, но злоба...не виждам.
Съгласна съм. За мен злобна е Надя от Фермата 😁

Общи условия

Активация на акаунт