Изчетох ви и се сетих, приказвахме си , аз никога не съм споменавала мъжа си, но се оказа че са говорили, преди години още са питали и двамата защо при баба Борянка няма дядо.Казали ,че е имало но е станал звездичка на небето, а и снимка сега им показа мама, и стана дума тогава.Трогната съм.
Пораснали са, Мила ме същиса със математика , смята до 20 с прехвърляне ,събиране , изваждането за сега е по-трудно , с едно и две надолу се справя , но повече казва не знам , и като натиснах , че знае, ревна.Сдобрихме се де.Гушкаха ме, люшках ги в скута, не ядоха много , но си взеха от всичко.Каквото поискаха ,не се месих и не нареждах.Доста си поговорихме ,че чичото взе децата да играят и ни освободи от врявата.Все едно говоря с възрастни , нищо общо с моите деца на времето на тази възраст, много напред са..
Радвам се ,че дойдоха всички и се видяхме.
Супа, боб ,лазаня, рулца от свинско месо, баница ,печена тиква, кюфтета, трушии , руска и снежанка, сокчета, кекс и сладкиш бъркан, и сигурно пропускам нещо още, постарах се де.
Та хубаво си беше, отдавна не са наминавали.Казаха че скоро пак ще идват и че ме обичат, имам рисунка от Мила с всички герои на анимацията, ама аз не ги разпознавам и да бяха снимки ,щото не гледам детско.
Ахках колко е хубаво и красиво де.
Доволна , измих ,прибрах , сега има за утре ядене и шапка на тояга.
Хубаво ми е, весело , радостно , разбрано.

Честит рожден ден Луси .сбъдвай мечти и желания,здрава и щастлива..