КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Дайдоха за малко и си заминаха, снахата искаше да спят, но синът отсече с не.То  и легло няма и стаята студена долу, не горяло  отдавна, но щяхме да измислим нещо, внуците при мен вероятно , една нощ ще изкараме.Но не.
Изчетох ви  и  се сетих, приказвахме си , аз никога не съм споменавала мъжа си, но се оказа че са говорили, преди години още са питали и двамата защо при баба Борянка няма дядо.Казали ,че е имало но е станал звездичка на небето, а  и снимка сега им показа мама, и стана дума тогава.Трогната съм.
Пораснали са, Мила ме същиса със математика , смята до 20 с прехвърляне ,събиране , изваждането за сега е по-трудно , с едно  и две надолу се справя , но повече казва не знам ,  и като натиснах , че знае,  ревна.Сдобрихме се де.Гушкаха ме, люшках ги в скута, не ядоха много , но си взеха от всичко.Каквото поискаха ,не се месих и не нареждах.Доста си поговорихме ,че чичото взе децата да играят и ни освободи от врявата.Все едно говоря с възрастни , нищо общо с моите деца на времето на тази възраст, много напред са..
Радвам се ,че дойдоха всички и се видяхме.
Супа, боб ,лазаня, рулца от свинско месо, баница ,печена тиква, кюфтета, трушии , руска и снежанка, сокчета, кекс и сладкиш бъркан,  и сигурно пропускам нещо още, постарах се де.
Та хубаво си беше, отдавна не са наминавали.Казаха че скоро пак ще идват и  че ме обичат, имам рисунка от Мила с всички герои на анимацията, ама аз не ги разпознавам и да бяха снимки ,щото не гледам детско.
Ахках колко е хубаво и красиво де.
Доволна , измих ,прибрах , сега има за утре ядене и  шапка на тояга.
Хубаво ми  е, весело , радостно , разбрано.

# 631
Ехаа Борянчице!
Колко обич в писанието ти!
Радвам се ,че сте се гушкали и нарадвали взаимно с дечицата.
А и твоето дети си видяла.
Като се затопли времето ще е с приспиването.
А ти наистина си била на кънките !
Като изчетох колко степенно меню си приготвила🌸🌼😍
Сега си почивай заслужено😍

# 632
  • София
Какво нещо е да видиш любимите внучета и децата си. Истинско щастие, нали така БОРЯНЧИЦЕ, па макар и за кратко. Моите през лятото стоят по 2 месеца и пак когато си тръгват ми се вижда малко.  Сега свали кънките, полегни даже и без книжка и си преживявай времето изкарано с децата. А за моята дебела книга ще ти кажа, че е Въведение в здравната психология. Завърших я, сега започвам една в същия формат, но 713 стр. и пише "кратък вариант. Колко ли стр. щече да е, ако не беше краткият вариант. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хей, здравейте!
Нощес четох до късно, затова сутринта поспах повече. Сега аз съм с кънките, че довечера ще имаме гости - едно семейство.
ГЪБКЕ, като те гледам и ти много често си на кънките. Нека, здрави да сме, да шетаме, да готвим, да си посрещаме децата и близките.
Изчезвам.

ПП Ееее, никой ли не надникна днес в дядовата ръкавичка след мен? Изкарахме една чудесна вечер. Имаше от всичко  - и младежки спомени, и спомени от сватбите, и спомени за родителите ни, и приказки за децата ни, после разкази за внучетата, не мина и без злободневни теми. Естествено - ЗА и ПРОТИВ ваксините. 7 часа гости! Беше много хубаво!
Сега лека и спокойна нощ. Утре ме бройте за две кафета. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 01:28 от Flo 51

# 633
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на Луси! Бъди здрава и много щастлива!
Честит рожден ден и на моя Криско! 16 години са една прекрасна възраст. Да ми е жив и здрав и все така обичлив!

# 634
  • София
Луси, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие с близките хора!
Янке, да ти е жив и здрав Криско! Да успявава във всичко, с което се заеме!
Ние дремем в къщи, всеки пред екрана си. Времето се разваля, много силен вятър духа. По-късно имам излизане, ще трябва да се опаковам. Уф, да се стопля вече, ама няма.

# 635
Честит рожден ден на юношата Криско!Здраве и успех в живота!
Честито на Люси, все така жизнена , усмихната и сърдечна!

# 636
  • София
ЛУСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ОЩЕ ЗДРАВЕ. БЪДИ ЩАСТЛИВА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ И С ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ. НАЗДРАВЕ! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

ЯНЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КРИСКО. ПОЖЕЛАВАМ МУ ЩАСТЛИВА МЛАДОСТ, СМЕЛИ МЕЧТИ И УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

ПП ЛУСИ, спомних си как преди няколко години на рождения ти ден се бяхме събрали у нас и те поздравихме по скайп с Девойко мари хубава. Вълнуващо беше!
Сега за рождениците избрах  нещо по-различно за поздрав! Simple Smile

# 637
Луси,честит рожден ден !
Да си здрава,все такава усмихната,слънчева!
Много обич и щастливи мигове!🍀🍀😍😍

Яне, да е здрав и успешен Криско!
Щастливи години и сбъднати мечти да има !🍀🍀

Не съм благодарила на Шпунци и Фло за качамака!
Благодаря момичета!

Шпунци , как си?🍀😍😍

Днес уж го раздавам почивен ден,но още си намирам дейностите,от които не си личи какво си направил😀😀

Чакам ММ да се прибере от вън и да обядваме.В хладилника бол неща за дообиране😀

Приятен и спокоен следобяд за всички ни!🍀♥️

# 638
Каке движението на вятър
виц ама истина
Вчера си изтеглих едно приложение, което показва колко крачки правиш на ден. Днес получих съобщение с текст: „Ще тръгваме ли вече?“

# 639
Здравейте момичета!
Влизам набързо да ви почерпя и да ви благодаря за милите пожелания от всички вас!
Благодаря ви, милички! Обичам ви и много ми липсвате реално!

Чакам гости и до преди малко бях с кънките, но вече съм готова с всичко, нагласена, начервена!   Simple Smile

Честит да е Криско! Да е здрав, щастлив, умен, с много късмет и верни приятели до него!

Оставям ви!
Прегръдки за всички ви!

# 640
Привет, момичета!
Честит рожден ден, скъпа Луси!

Честит рожден ден на порасналия ти внук, Янче! Честит рожден ден 16 години!
Желая му здраве, късмет и много вълнуващи дни!
Това е за теб, Яне.

Днес се разходихме със съседка и купих риба за обяд.После подквасих мляко.
За вечеря правя питки със сирене и айрян, отложих за утре тиквеника, че имам останало кисело мляко от миналата седмица и да се оползотвори.
Схванах се и ми се реве........
 Котката, защото не й даваме да влиза в кухнята, пък тя само гледа да се шмугне.
След обяда не сме я видяли, че е влезнала, но успяла от долно шкафче ( явно вратичката не е била затворена плътно) да измъкне и разкъса на пътеката, два пакета леща, два пакета фасул и един пакет брашно.Пресявах и зърно по зърно требих фасул и леща.
ММ мислеше, че подреждам продукти, после "схвана" за белята и ми вика -" Няма да ям от лещата и фасула"
Моляяяя, знае ли в какви складове и как и кой ги е пакетирал?
Убедих го, аз се дупих и лазих повече от час " скрънзих се" да ги измета, че фасулът е домашен, лещата турска и много е вкусна.
За да няма подобни "изненади"  от котето, барикадирах продуктите с тави . Има ефект.
Пуснах котето в кухнята на широко отворената врата на шкафа и веднага отиде да се шмугва.
Да, ама не! Не можа да влезе и започна да ме гледа и мяучи...

П.П. забравих нещо от днес.
Съседката под нас е братовчедка на ММ и повече от 15г., а съпругът й почти от 20г. ( на нашите години са) живеят и работят на Канарските острови. Днес ми писа, че ще се завърнат завинаги в България, ако ваксината за Кодид стане задължителна на острова, а те са против.  Имало такава тенденция.
Айша, права си с 50/50...за и против.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 19:47 от cream_

# 641
  • София
Честит рожден ден Луси .сбъдвай мечти и желания,здрава и щастлива..
Много успехи за Криско в училището,спорта и любовта.🍀♥️🤾⚽

# 642
  • София
Луси, наздраве!
И ти ни липсваш,  и всички си липсваме, но ....
А дано се  стопли времето и да си направим среща в някой парк, до определена кафе-машина. Братовчед ми и приятели така правят за да имат жив контакт и да са на въздух.
Креми,  аз бих казала като ТМ. В производството и складовете съм наясно колко е "чисто",  а и нали ще се вари - ще умрат бацилите. Но пък след котката - цъъъ. 
Борянка, много умно това приложение.  Моето си мълчи, нали ходя. Но като бяхме болни и лежахме миналия февруари - март пламеновото питаше  много завоалирано  дали потребителя е все още в кондиция да се движи. Преведох му го от англ. и той се ядоса, че крачкомера го иска мъртъв.

# 643
  • София
ЛУСКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖИВА, ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ГОТИНА!

Скрит текст:
Добре, че те поздравих лично овреме, че стана късно тук.

Янче, да е здрав, ученолюбив, щастлив младежът! Нека сбъдне всичките си мечти!

НАЗДРАВЕ ЗА ИМЕНИЦИТЕ!

# 644
Честит рожден ден ,  Луси! Бъди здрава и все така изискана дама!
Честит рожден ден на  Криско! Да бъде радост за всички и най-много на баба си!

Общи условия

Активация на акаунт