Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 039
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря ви, момичета, за бързите разяснения. Аз си мислех, че са някакви скечове или реклама. Grinning Тази Нилпери не ми допада като партньорка на Керем. Може актрисата да е добра и всичко, обаче не е от моята кръвна група, така че ще пропусна проектите с нея. Разбрах, че и в Неживите играе, ама там ще я понеса за 8 серии х 45 минути в името на Керем. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 11:57 от Бърборанка с розови очила

# 346
Два въпроса относно Неживите ми изникнаха, пусто любопитство, превъртях малко от първия епизод. Колко време е минало от Слънцата до Неживите, че на пръв поглед чисто визуално героите си приличат според мен. И другото, което забелязах, към 22-ра минутка Алптекин ли е или ми се привижда People Eyes

2013 и 2018, изобщо не са близо Joy всичко е в прическата Wink

# 347
  • Кърджали
"Неживите" си мисля че беше проект от миналата или по-миналата година, ще излъжа сега. Но като разглеждах публикациите на Керем в Инстанграм мисля че постовете му свързани с този сериал бяха от тогава... Сега си го пуснах за малко, малко ми е странен, но тия дни може и да го изгледам. Поне сериите са с нормална дължина...

# 348
  • Пришълец
Колко хубава снимка, същинска Фея Heartbeat

Абе и аз така, мисля, че е по-скорошно това вампирското. Явно от прическата идва приликата. Харесва ми.
Даже меко казано странен е сериала, шегувам се де, въпрос на вкус Sweat Smile

# 349
Добро утро , сряда еее Flowers Hibiscus  И какво от това ?  F*ck Joy
Вижте какво ми попадна, сигурно е старо, но не мога да го подмина. Ще се разплача от умиление Heart

Пожелавам ви приятен ден , а аз се заравям в книгите , по-късно  може да се включа с някой цитат Joy Kissing Heart
Скрит текст:

# 350
Alican и Ahmet на снимачната площадка днес Simple Smile

От 6 часа е започнал снимачният ден. Дано поне днес ни пуснат ребуса Simple Smile

# 351
  • Кърджали
Мики
Скрит текст:
ако си харесала другите му разказщетс, Сделката на живота ти ще ти хареса много. Уве си е Уве, той си ми е специален, макар че за мен най- доброто му е Бьорнстад и продължението му. Знаеш ли, има още едно разказ че "Себастиан и тролът", беше пуснат в лимитирана бройка и вървеше заедно с "Нещата, които...." само в онлайн книжарницата на Сиела. Отделно не се продаваше. Та специално заради това си я бях поръчвала онлайн, защото това разказче го бях чела на английски и колкото да съм скарана с езика, идеята и историята много ми харесаха.

# 352
  • Плевен / София
Добро утро! Simple Smile

Аз имам друг въпрос - някой гледал ли е вампирския сериал с Керем? Мисля него да погледна в свободното време. Знаете ли дали го има преведен целия и колко епизода са? Ако пуснете и линк, ще съм ви чок, чок благодарна. Heart

Аз! И ми хареса МититУ много, ама на мен всякак си ми харесва Керем, така че не съм голям критерий.

Вампирския сериал - Неживите, е мини такъв. Осем епизода по около 45-50 мин времетраене.

Това е линка за 1 епизод  - https://yadi.sk/i/_Eqws9c3qLmpfw

а това за профила ми, където са строени и другите 7 епизода https://disk.yandex.ru/client/disk

Скрит текст:
Момичета , да се посмеете малко с моята творба Joy

Добра е, Мики Satisfied
ПП. И като споменахме за вампирите, и като видях споделените усмивки се сетих... много F*cК има в Неживите Stuck Out Tongue Closed Eyes
На вторият линк иска регистрация...

# 353
В момента това е най-споделяното в Туитър от феновете за нашите:
ВООМ
Wednesday, 18 of November

Clock face eight oclock 9 PM Turkish time

Round pushpin On YOUTUBE

Някой да е попадал на някаква информация, защото в официалните канали на сериала няма нищо конкретно.
И нещо забавно Simple Smile

# 354
Минавам и заминавам

# 355
  • София
Прави ли ви впечатление, че Биге е много тиха по отношение на сериала? Рекламира си другия проект от известно време и не поства нищо за нашия сериал. Сега дори за смяната на деня нищо не писа. Нямаше я и на лайфа снощи. Като цяло я няма по сторитата на другите актьори от каста. Странно ми е. Thinking

mi_si, тъкмо видях сторито на Аликан - ама много е благ този човек, пу-пу! Но е сто про на другия бряг. Joy Целият му вайб е такъв.

И още нещо - Фокс не рекламират, че ще има нов епизод на Феникса днес. Май тази седмица ще има дупка без сериал. Възможно ли е? Интересувам се, защото искам да видя с какъв рейтинг ще е Фениксът в сряда, не за друго. Просто ще злорадствам, защото съм сигурна, че никой сериал няма да е с особено висок при тази конкуренция в сряда. Макс 4.50%. Освен това имам една теория - според мен Фениксът е с що-годе задоволителни рейтинги, само защото е в събота. Преместят ли го в друг ден, който и да е седмичен, положението ще стане плачевно. Доколкото чета, интересът към сериала рязко е спаднал и сценарият буксува. Скоро ще го приключват. Затова мисля, че дадоха шанс на нашия сериал - вижда се, че има много фенове, историята е свежа и има накъде да се развие. Просто беше в много конкурентен ден и с тези мачове. В събота има къде, къде по-голям шанс и рейтингът може да се покачи значително - което ще е достатъчно за повече епизоди и смислен финал след време. Simple Smile

# 356
Здравейте и от мен,
на мен също много ми допада идеята за поздрав за РД на Ханде,но наистина може би ,ако го изпратим и на някой друг,има по-голяма вероятност да го види.
Надявам се да пуснат поне ребус емотикони като няма да има епизод днес Grinning
От ФБ

# 357
Ново от Ханде:

За рождения си ден стартира кампания за деца с рак! 😇😥

Невероятен човек!❤❤❤

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:25 от Defne.4

# 358
Скрит текст:
Добро утро! Simple Smile

Аз имам друг въпрос - някой гледал ли е вампирския сериал с Керем? Мисля него да погледна в свободното време. Знаете ли дали го има преведен целия и колко епизода са? Ако пуснете и линк, ще съм ви чок, чок благодарна. Heart

Аз! И ми хареса МититУ много, ама на мен всякак си ми харесва Керем, така че не съм голям критерий.

Вампирския сериал - Неживите, е мини такъв. Осем епизода по около 45-50 мин времетраене.

Това е линка за 1 епизод  - https://yadi.sk/i/_Eqws9c3qLmpfw

а това за профила ми, където са строени и другите 7 епизода https://disk.yandex.ru/client/disk

Скрит текст:
Момичета , да се посмеете малко с моята творба Joy

Добра е, Мики Satisfied

ПП. И като споменахме за вампирите, и като видях споделените усмивки се сетих... много F*cК има в Неживите Stuck Out Tongue Closed Eyes
На вторият линк иска регистрация...

Предположих, че може и да не стане и за това копнах линк отделно за 1 епизод.
Мерси, Гости Blush

Добавям друг тогава...

https://vk.com/topic-113691288_39269972

# 359
Бърборанке, доколкото разбрах днес няма да има нов епизод на "Феникса", не са били готови. Новината за смяната на деня ги е изненадала. И тази вечер ще има повторение на епизода им от събота (но, не съм сигурна. Това беше инфо до снощи). От Фокс променят нещата изневиделица Simple Smile.

Прави ли ви впечатление, че Биге е много тиха по отношение на сериала? Рекламира си другия проект от известно време и не поства нищо за нашия сериал. Сега дори за смяната на деня нищо не писа. Нямаше я и на лайфа снощи. Като цяло я няма по сторитата на другите актьори от каста. Странно ми е. Thinking

mi_si, тъкмо видях сторито на Аликан - ама много е благ този човек, пу-пу! Но е сто про на другия бряг. Joy Целият му вайб е такъв.

И още нещо - Фокс не рекламират, че ще има нов епизод на Феникса днес. Май тази седмица ще има дупка без сериал. Възможно ли е? Интересувам се, защото искам да видя с какъв рейтинг ще е Фениксът в сряда, не за друго. Просто ще злорадствам, защото съм сигурна, че никой сериал няма да е с особено висок при тази конкуренция в сряда. Макс 4.50%. Освен това имам една теория - според мен Фениксът е с що-годе задоволителни рейтинги, само защото е в събота. Преместят ли го в друг ден, който и да е седмичен, положението ще стане плачевно. Доколкото чета, интересът към сериала рязко е спаднал и сценарият буксува. Скоро ще го приключват. Затова мисля, че дадоха шанс на нашия сериал - вижда се, че има много фенове, историята е свежа и има накъде да се развие. Просто беше в много конкурентен ден и с тези мачове. В събота има къде, къде по-голям шанс и рейтингът може да се покачи значително - което ще е достатъчно за повече епизоди и смислен финал след време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт