Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 018
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
А бе, булки, ако пишете от компютри искам да ви питам - КОПЧЕТАТА ВИ НЕ СЕ ЛИ ИЗТРИХА? 😂 Един ден нямах възможност да ви чета и се обзалагах сама със себе си колко страници ще изпишете 😂 Предвид, че нито фраг, нито лайф е имало и сте били такива фурии, то вероятно до Събота ще сме с нова тема, и до Сряда още една 😂

Всичко ви изчетох и мисля, че трябва да кандидатствате в някои от службите за сигурност 😂
Не видях да сте обсъждали на Ханде сторито, за Рд-то си дарява пари и призовава хоеата същото да направят, но ако сте - извинявам се Simple Smile за пореден път се убеждавам, че с право ми е закачила вниманието още от първия момент.
Пускам ви едни от любимите ми картинки 🥰

# 406
Аз пускам един ферман разсъждения за тези 45% от холдинга, ама дори не знам дали съм на прав път Satisfied:

Щом Ефе няма да е в сериала, това значи, че или в 20 или в 21 епизод ще разберем кой е тайният му партньор с многото пари. Hands Pray
В крайна сметка Серкан от самото начало не искаше да работи с Ефе. Не го прие, не свикна с него, не спря да повтаря, че скоро Ефе ще напусне животът им. Не спря да се съмнява в него, в намеренията му и търсеше причина да го разкара от холдинга.

Чудя се дали Ефе ще разкрие сам кой стои зад него...
Или... Серкан ще направи сам едно щателно проучване и сам ще разбере кой е тайният финансов източник, малко преди Ефе да се разкрие.

В сериала досега казаха че:
1) бабата на Еда е богата
2) бабата на Еда следи животът на внучката си
3) тайният партньор на Ефе е богат човек, но не иска да разкрие самоличността си поне засега
(Каан май фалира, т.е. едва ли той дава пари на Ефе за бизнеса му в Италия и да купи полвината холдинг)

т.е напълно възможно е да е бабата...

Когато Ефе влезе в холдинга - преди да подпише - Серкан му каза, че иска да купи веднага 45% акциите които Селин му е продала. И Ефе каза, че не може да го нарави веднага, защото ще изглежда несериозно. Но му каза, че по този въпрос с акциите могат да говорят пак след няколко месеца - т.е. не изключвам вероятността, на Ефе (и на този зад него) да не му трябват тези акции или дори да им е минало през ума да ги продадат на Серкан.Money With Wings

Дали ще ги продадат на Серкан не е ясно. Серкан ги искаше от самото начало - но малко ме съмнява да е толково просто. А и Серкан се държа лошо с Ефе, Серкан и Еда са сгодени за пред хората, но отношенията им са зле. Ефе се интересуваше от това как са и защо са се разделили и Ефе симпатизира на Еда.... т.е шансовете Серкан да получи тези акции намаляват. Broken Heart

Ефе не е близък със Селин и не изпитва някакви симпании или дълг към нея, за да й върне акциите. Бих се учудила, ако прояви такъв тип коректност и ги върне на Селин. Close
Дори Ферит, който заряза Селин на сватбата не се чувства длъжен да компенсира Селин за срама, който й причини, като й продаде в замяна своите 5% акции (а Серкан му каза да й ги продаде, после Селин отиде и каза на Ферит, че ги иска).Smirk
Не се съмнявам, че Селин си иска акциите, защото дори и да не иска да управлява, с тях държи Серкан в ръцете си. Weary

Но, ако зад Ефе стои бабата на Еда, и ходът е бил да разкарат Селин от живота на Серкан, Селин може да види акциите си през крив макарон. Sunglasses

Ефе е близък с Ферит. Ферит няма интерес да вземе 45% от акциите на холдинга. Но той и 5% уж не искаше, ама после ги поиска и сега на никой не си ги дава. Тъй че Ферит като приятел на Ефе има голям шанс да се сдобие с полвината холдинг.Stuck Out Tongue Winking Eye "приятелят на Каан" - това може да побърка Серкан.

Ефе е близък и с Еда. Там е работата, че Еда няма да иска нищо от баба си, Scream не знам какво трябва да стане, за да отидат тези акции в ръцете на Еда...Thinking

А вероятността акциите на Селин да се озоват в ръцете на Еда - ще побърка Селин от ревност, завист, злоба....Fearful

# 407
Привет в сряда!  SCK го няма днес, ама вие сте тук!  и по-точно -  сега SCK го няма, ама НИЕ сме тук!

Чета ви и си мисля, дано само не направят някоя глупост със сценария.   

Ninika, мерси за снимката.  Керем съвсем изглежда българин, какво ще кажете.  А не знам дали е нова, нямат маски, ама може да са ги свалили за снимата.

# 408
  • Плевен / София

А вероятността акциите на Селин да се озоват в ръцете на Еда - ще побърка Селин от ревност, завист, злоба....Fearful
Това си заслужава да се види....

# 409

Това си заслужава да се види....
И аз на това се надявам ! Дано Айше чете този вариант !

# 410
  • Плевен / София
Изгледах си ДЕК и бяхме на годеж и сватба....но сватбата остана недовършена....
Идвам ди по желая лека нощ с един цитат от  12 серия...
" Оплакваш ли се от мен?"
"Имам ли такъв шанс Еда? Нали така...."

От къде тръгна робот Болат и докъде стигна....Вече си знае, че и да се оплаква не може без Еда...Въпросът е, кога ще си излее душата и ще се остави напълно в ръцете и нали...

# 411
Аз да си попиша, като съм си освободила време тази вечер по навик.   
              Момичета, здравейте!
              Дефне, добре си дошла!
   Подкрепям идеята да поздравим Ханде, но едва ли бих могла да помогна с нещо.  Мисля, че ако решим да пишем до продуцентите, първо трябва да поздравим целия екип за чудесната продукция и след това да помолим за съдействивие да предадат специалния ни поздрав за Ханде.
    Искам да споделя: -sani1212 на 25.10 в 00:57 е качила снимка Айлин Ерчел от Ханде с този текст:

Този текст ме преследва от тогава. Много красиво и трогателно, направо ме души усещането за неизмерима липса и тъга. Пеперудата на врата си Ханде татуира в памет на майка си.

"Какво ли е да си мислиш колко много ти липсва мама? Да съжаляваш, че тя няма да види успехите ти, раждането и отглеждането на децата ти? Да я запознаеш с любимия си? Тази болка никога не преминава. Дано Ханде да има много поводи за радостни усмивки и безгранично щастие! Да бъде все така обичана от всички!"
                Цитирам Mira07 от вчера, защото не мога да го кажа по-хубаво.

И от Ханде преминавам към Еда.
   Еда е на 6 години когато губи родителите си. Знае, че има баба,но едва ли я е виждала. Чула е, че баба не харесва мама и това моментално я прави враг. Когато не разбираш какво и защо се случва, знаеш единствено, че мама и тати ги няма и твърдото „Баба е виновна“, заставаш зад него. Стъпваш на него, като отказ да се луташ между въпроси без отговор. Инстинкта да продължиш...
   Винаги съм мислила, че вината на бабата е в нещо дълбоко неморално. Но:
   „Тя се е намесила в съдбата им. Малка намеса може да стане причина за голяма трагедия.
Макар и косвена, тя има вина. Никога няма да и простя.“
   Еда живее с убеждението, че вмешателството в живота на хората води до големи трагедии. И това убеждение вероятно е възприела от леля Айфер, която по време на трагедията е млада, силна и решена да отгледа детето на брат си сама. С много обич, грижа и отговорност тя възпитава  Еда да отстоява решенията си, да преследва мечтите си, да стои твърдо на краката си. Сред уханни цветя, добри приятели и красиви мечти израства още едно цвете -  чувствителна, справедлива, толерантна, крехка, но и силна, млада дама.
   На Еда и предстои да надрасне наивитета на 6 г. дете. Дошло е време да се сблъска със светове извън нейния.
   И с опита и зрелостта, които ще добие, с вродената си доброта и великодушие, да намери пътя за прошка.
            Харесвам света на Еда и Айфер. В него има много лекота, въздушност и свобода.

Харесвам и начина по който, всеки един от нас застава зад любимеца си. С най-добри чувства цитирам
nrgmama:
    "Не ми е достатъчно, че Енгин определя Еда като ангел, за мен не е приемливо, че доброто сърце на Еда я води дори след всички грозни и груби думи отново и отново при Айдън, на която тя безкористно помага, за мен не е удовлетворително да виждам постоянно гледаща на света и хората около нея с позитивизъм Еда, наранявана от тези, на които държи и обича."

"изграждането на образа на главната героиня, събрала в себе си толкова много: нещастен случай, смърт, печал, тъга, съжаление, болка, разочарование и оставаща вечно позитивна на мен ми идва в повече! Защото на мен началота на еп. 17 ми беше тъжно и много жалко за Еда, след думите на Айдън и Серкан! Наистина ще бъда щастлива да видя една Еда усмихната и лъчезарна, влюбена и сияеща, такава каквато беше само в два епизода!" 

И веднага се сещам за още един, който много я обича и иска да я защити.
        С:- Какво има, Еда?
        Е:- Какво ти става, не разбирам?
        С:- Не разбираш…Аз не те разбирам..Защо си толкова добра? Защо трябва да си толкова добра?
             Само задето се троснах на Ефе се опитавш да оправиш положението. Защо помагаш на майка ми?
        Е:- Какво грешно има в това?
        С:- Няма нищо за обичане в хората, няма нищо добро в хората.
        Е:- Какво като теб да бъда, като теб ли?
        С:- Като мен?
        Е:- Безчувствен, необичащ…
        С:- Хората са лоши, безчувствени. И в такъв един живот ти да се държиш като ангел ме влудява.
   Превода е на Алекс. Дали ще можем да ти се отблагодарим някога, всеотдайно "Керемче"?

Отговора в следващ епизод:
        С: - Мога ли да попитам нещо? Защо помагаш на двойка, която не познаваш? Не разбирам. Такава голяма
               отговорност.
        Е: -Знам, че не разбираш. Това съм аз, Серкан Това съм аз. Такава съм.
              Дойдох при теб каквато съм. Обичах те такъв, какъвто си. Дадох сърцето си...

Има такива хора , които с лекота променят  света,
   които с усмивка и доброта махат стена след стена.
   Има такива хора...Те носят смисъл и светлина.
   С тях живота не е болка и самота.
   Има такива хора....

Като видите чаршафа, по-дълъг от турски реклами, ще се отегчите преди да прочетете, ама повечето неща са  ваши цитати. По обезпокоително е отсъствието на момичета, които често влизаха тук.
      blue`, druon77 , липсвате. Надявам се, че сте здрави и много заети.

Лека нощ, момичета!

# 412
Добра вечер Simple Smile
Щом като Ефе ще изчезне в 21-ви епизод, значи в 20-тия Серкан ще разкрие цялата истина около подмяната на чертежите. Той въобще не му повярва на обяснението в ресторанта. Това прави излишен Ефе и за поръчителя му - дискредитиран опонент на Серкан не му е нужен. У кого ще отидат акциите му? Примамлива е вероятността да отидат у Еда, обаче ... човекът зад Ефе трябва да е информиран за отношенията й със Серкан. Ефе не се заблуди за любовта им, въпреки търканията между тях. А е ясно, че тези акции са важни за тайнственото лице, защото иска превземането на холдинга. Иначе нямаше да се появят изнудванията с инцидента на Алптекин. В този ред на мисли Еда не може да изпълни ролята да навреди на Серкан. А и има да завършва образованието си (което реално чрез заплатата й е подсигурено - точно това ме кара да мисля, че главният задкулисен играч е все пак роднина на Еда). Значи ще се появи друг играч с тези акции. Тук се сещам за инфото, че продуцентите правели каст за две жени и двама мъже (май така беше), които ще се включат в сценария. Явно в 21 еп. ще очакваме изненади от нови лица.

# 413
Още в края на 18 епизод писах, че Ефе си отива, утре трябва да пусна тото... Rolling Eyes

И един колаж от мамашите...

# 414
  • Кърджали

Я да видя какви сте ги писали?

Вариант Селин да си върне обратно акциите? Възможно, все пак трябва да има причина да се задържи Селин в живота на Серкан ( и да дразни нас), с нейните 5 процента, ако Серкан си вземе акциите от Ефе - положението е "я има Селин, я няма", няма да е изобщо важна. Но ще е по-забавно Еда д ги получи по някакъв начин, ехе тогава искам да видя погледа на Селин. Но ми се струя малко вероятно.
Разбира се това при условие, че Ефе си тръгне. Все още не е официално обявено, но наистина не виждам какво повече може да даде на историята.

Гости, сега нали гледам наново, бавно и с внимание върху детайлите.. Гледам как бавно и неусетно Серкан се влюбва. Следобеда гледах 10та серия, в рамките на 1 серия поне 5 пъти си каза, че е влюбен и я иска (е с други деми. Най-ми хареса това
"Е, до тук сме. Всичко свърши за нас"
"За теб. Мен не ме включвай"

И в 11та серия когато ѝ се обажда за да се сбогува с нея преди да замине "Не ме карай да ти казвам сбогом"

s...v, аз обичам да чета дълги писания. И кратки. И аз се оливам понякога и пиша дълго дълго (както сега май). Не знам, не разбирам, кога успях така да се запаля по нещо.

# 415
Добър вечер , пчелички Animal Bee
По пътя на логиката и опитът ми с всякакви сериали тези 45% по някакъв начин трябва да ще озоват в Еда. Това се очаква и после някаква "война" между главните герои . Но честно казано не виждам как би станало , Еда не е човек,  който би взел нещо наготово,  освен това защо са й на нея акции от холдинга, на нея й е достатъчно да работи , учи и да се развива. Не би ги приела нито от Ефе, нито от баба си.
Също така не ми се и връзва да вкарат образа на отмъщаваща Еда , на кого ? На Серкан ли? Та той е най-невинният от всички?  
Бабата е 100% зад Ефе, това за мен е ясно отдавна , искрено ще ме изненадат, ако не е така Joy
Много се страхувам,  че сладкато Еда научи истината пламъкът в очите й ще угасне , не искам тя да се променя , не искам тя да стане злобна и недоверчива към хората. Дано да не залитне сценария в някаква такава посока.

# 416
  • София
Добра вечер Simple Smile
Щом като Ефе ще изчезне в 21-ви епизод, значи в 20-тия Серкан ще разкрие цялата истина около подмяната на чертежите. Той въобще не му повярва на обяснението в ресторанта. Това прави излишен Ефе и за поръчителя му - дискредитиран опонент на Серкан не му е нужен. У кого ще отидат акциите му? Примамлива е вероятността да отидат у Еда, обаче ... човекът зад Ефе трябва да е информиран за отношенията й със Серкан. Ефе не се заблуди за любовта им, въпреки търканията между тях. А е ясно, че тези акции са важни за тайнственото лице, защото иска превземането на холдинга. Иначе нямаше да се появят изнудванията с инцидента на Алптекин. В този ред на мисли Еда не може да изпълни ролята да навреди на Серкан. А и има да завършва образованието си (което реално чрез заплатата й е подсигурено - точно това ме кара да мисля, че главният задкулисен играч е все пак роднина на Еда). Значи ще се появи друг играч с тези акции. Тук се сещам за инфото, че продуцентите правели каст за две жени и двама мъже (май така беше), които ще се включат в сценария. Явно в 21 еп. ще очакваме изненади от нови лица.

От сравнително кратковременния опит, който имам с гледане на турски сериали (от април 2020 год.), вкарването на нови герои, и то повече от един почти със сигурност означава "проблем" със сценария! За да не съм голословна, веднага давам пример със сериалите: "Ранобудна птичка" и разводняването на сериала някъде след 20 епизод (аз тези епизоди съм ги гледала по диагонал, бяха крайно безинтересни!); "Стая 309" (някъде след 30 епизод точно започнаха да се появяват от нищото разни нови и неизвестни персони!)! Flowers Hibiscus

Давате ли си сметка за още един момент,  ако Ефе Акман напусне сериала? Това означава, че Еда остава без работа (както вече й заяви Серкан в края на еп. 18), респективно остава без заплата, т.е. остава и без възможността да плаща следването си в университета! Наистина много се надявам сценаристите да ни извадят от омагьосания кръг в който ни въртят вече 18 епизода (объркания Серкан, неговата приятелка от детството, Еда и нейната добра природа) и да ни покажат нещо наистина увлекателно, интригуващо, вълнуващо, завладяващо и убедително! Талантът на актьорите е неоспорим, но е важно и какво им е написано, за да го изиграят те по блестящ начин! Gift Heart

s....v, благодаря за цитата на коментара ми (приятно е да знаеш, че някой те чете Sunglasses! )! В повечето случаи когато пиша в темата го правя не само, за да застана с твърда позиция, с факти и доказателства зад любимия си герой в сериала, но също така водена от опасенията (които споделям с вас), че колкото и да ми харесва образа на Еда Йълдъз, колкото и да ме дразни на моменти обърканото състояние и вътрешната борба която води Серкан Болат със себе си, преекспонирането и на единия и на другия образ с един единствен дразнител (приятелката от детството) води до липса на развитие, повторение (имам предвид връщане в играта отново на Серкановата приятелка), зацикляне и това определено се отразява и на рейтингите! Аз искам вече Серкан да спре да кара Еда да страда и да получа отговори на всички въпроси, които Еда Йълдъз (респективно Айше Кутлу) зададе на Серкан в еп. 18 включително и на този:

Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 00:56 от nrgmama

# 417
  • София
Добра вечер Керемки Heart Eyes
Липсва ми тази вечер сериалчето Confused , предпочитам срядата пред съботата .Сякаш по бързо ми минава работната седмица .А и обикновено в събота съм заета - или излизаме или имаме ( ходим на ) гости .Или пък гледам руски 4 серийни  сериали по РТР Планета ( заради ковида май съм само в Русия напоследък Stuck Out Tongue Winking Eye) Но какво да се прави ще си сменим навиците заради Феята и Робо .
Няма шанс Вратата да задмине ЧД , но може поне да стане 2ри или 3 ти ( след ЗЯ ) и на това ще съм доволна .Много ми се иска поне 30 епизода да изкарат ( то ако ме питат и на 50 съм съгласна Joy)
Не че държа да задминем Доктор Чудо, просто много ще се изкефя, ако освен първи по рейтинг в събота, сме първи и в класациите на Фокс. Не мога да кажа, че Доктор Чудо в момента е с кой знае колко висок рейтинг - в тотала е около 8% почти всяка седмица. Лятото (визирам септември) имаше няколко седмици, в които бяхме с по-висок рейтинг от него в крайното класиране. Специално следях тогава, че ми беше интересно как се движим на седмична база, защото в сряда все си бяхме първи. Дори една седмица бяхме първи по рейтинг, задминавайки Чукурова. Така че нищо не се знае. Simple Smile А надеждата умира последна. Wink

Редактирам се, за да се допълня. Лятото бяхме с много високи рейтинги - определено сме най-гледаният летен сериал на годината. Септември също имахме високи рейтинги. Дори ДЕК не можа да ни бутне тогава. Всичко се промени със завръщането на Осман Основателят и старта на Неверен. А ето това е епизодът ни с най-висок рейтинг евър, както казах - тогава и на седмична база сме първи:

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 00:36 от Бърборанка с розови очила

# 418
Ами, ще измислят вериятно някакъв начин, но ще прехвърлят акции на Еда, според мен затова почна джафкането със Селин и това, че Селин е патрон, а Еда - само наемничка.
Може и под формата на някакъв фиктивен договор, най-вероятно с Ефе -, нали вече видяхме подобен със Серкан, а може - то всъщност Аптекин има ли акции или всички са на Серкан? Другата развойна линия, която очаквам, е майката на Серкан да се присъедини в работата/управлението на Арт Лайф и/или холдинга - извинявайте, ама според мен и сценаристите ги мешат двата щата.  Не че пречи и Серкан да и прехвърли акции, нали само на нея има доверие, или по настояване на майка си, напр.   Все ще я измислят накаква, макар че най-вероятно Ефе ще й прехвърли и то по някаква фиктивна причина , или пък истинска - нали и даде мноого висока заплата, я ако не може да я плаща (защото напуска) вместо това - акции.  Абе, ще я гледаме какви ще ги творят.

Добър вечер , пчелички Animal Bee
По пътя на логиката и опитът ми с всякакви сериали тези 45% по някакъв начин трябва да ще озоват в Еда. Това се очаква и после някаква "война" между главните герои . Но честно казано не виждам как би станало , Еда не е човек,  който би взел нещо наготово,  освен това защо са й на нея акции от холдинга, на нея й е достатъчно да работи , учи и да се развива. Не би ги приела нито от Ефе, нито от баба си.
Също така не ми се и връзва да вкарат образа на отмъщаваща Еда , на кого ? На Серкан ли? Та той е най-невинният от всички?  
Бабата е 100% зад Ефе, това за мен е ясно отдавна , искрено ще ме изненадат, ако не е така Joy
Много се страхувам,  че сладкато Еда научи истината пламъкът в очите й ще угасне , не искам тя да се променя , не искам тя да стане злобна и недоверчива към хората. Дано да не залитне сценария в някаква такава посока.

# 419
  • София
Редактирам се, за да се допълня. Лятото бяхме с много високи рейтинги - определено сме най-гледаният летен сериал на годината. Септември също имахме високи рейтинги. Дори ДЕК не можа да ни бутне тогава. Всичко се промени със завръщането на Осман Основателят и старта на Неверен. А ето това е епизодът ни с най-висок рейтинг евър, както казах - тогава и на седмична база сме първи:

Браво на теб, Бърборанке! Не знаех, че това е най-високия ни рейтинг, но е напълно закономерно! Епизод 11 и признанието на Серкан! Просто трябва нещо да се случва, да има действие, развитие и нещата ще дойдат на мястото си! Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт