Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 029
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, аз ли не съм разбрала - сменен ли е часа на излъчване на сериала! В момента по FOX върви друг сериал, а нашия ще е след него от 23.15 часа.

# 391
Нашите вече ще са в събота. В понеделник имаше рокада "Феникса" ще е в сряда, а ние в събота Simple Smile
Момичета, аз ли не съм разбрала - сменен ли е часа на излъчване на сериала! В момента по FOX върви друг сериал, а нашия ще е след него от 23.15 часа.

Ново от сета:

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 19:40 от mi_si

# 392
  • Пришълец
Златна, пропуснала си новината, нашия сериал е с нов ден на излъчване - събота.

# 393
Верно, пропуснала съм!  Старая се да съм по-редовно в темата, ама...
ГОЛЯМ пропуск съм направила!
Офф, да идва по - бързо събота!!!

# 394
Още от сега мога да гарантирам, че в рейтинга, който отчита соц. мрежи ще водим с 200 000 хиляди пред втория.

Направиха ни услуга, че ни разделиха с Деметката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 395
  • София
Момичета, цял следобед ме нямаше и много ми залипсвахте! Hug Досега ви четох и започвам по ред на коментарите да пиша. Simple Smile

mi_si, въобще не ме интересуват Фокс, честно казано, и рейтингите на другите им сериали. Да се оправят. Само нашия сериал да не закачат. Sunglasses Това по повод инфото кога ще започва новият сериал ала "Нарекох те Ферия" (много ми прилича по сюжет просто). Ако е в четвъртък, ще е в пряка конкуренция с "Имало едно време в Чукурова" и "Доктор Чудо", които си имат стабилни рейтинги. Ама да видим.

ali.yor, единственото лекарство срещу Кероин е двойна доза всеки ден и психотерапия в нашата група! Grinning

Есенна магия, не мога да си представя какво ти е, имам близка приятелка, чийто съпруг е пом. капитан на кораб, и от нея знам колко тежки са тези периоди... но се надявам нашата тема и сериалът да те разнообразяват и усмихват, докато твоят човек се върне при теб. Heart

Elinor, не се знае дали успява да му устои... и аз като Thebursin си имам едно наум. Grinning Ноооо, като му дойде времето, ще разберем. Wink

Един генерален въпрос към всички - това за Ефе Акман сигурна информация ли е? Харесвам актьора, героят също ми допада. Имаше накъде да се развие, а и очаквах да го залюбят с някоя от девойките ни, пък било и с тази, която не споменаваме. Хм... ако напуска сериала, това обяснява липсата на активност и при него напоследък. На активност в социалните мрежи около сериала, имам предвид. (Тук отварям скоба за Биге. Аз писах по-рано, че ми е доста неактивна по отношение на сериала напоследък. Просто се притеснявам да не я занулят от филма. Не че героинята й ми е любимка, но, каквото и да си говорим, е движеща сила за сценария. Все пак е една от главните и нужното зло. Ако я няма нея, ще сме минус още един дразнещ персонаж. Няма да ни останат "лоши".) Та, ако Ефе напуска, кой ще дойде на негово място? Пак ли ще имаме ново попълнение? Може би, ще се разбере най-после кой е съдружникът му и ни очаква нова сюжетна линия?! А, дано ни хареса това развитие на нещата! Simple Smile Мисля си, че имаме нужда от нови попълнения, динамика, развитие в нова посока. За съм. И освен това вярвам на Неслихан за хубавите промени, които предстоят. Очаквам ги с нетърпение. Дори новият ден на излъчване започна да ми харесва. Дано да си е нашият ден и да си вдигнем рейтинга значително! Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 00:19 от Бърборанка с розови очила

# 396

Един поздрав!

# 397
Керем е № 1 за изминалата седмица Gift Heart

# 398
  • София
Имах си аз! Златното ни момче е той. Heart Eyes Сега искам и сериалът ни да е на първо място в събота и в класациите на Фокс. Много ще се смея тогава на всички хейтъри и хора, подценяващи сериала, историята, каста. И най-любимото ми, което прочетох днес в социалните мрежи и ще си стане лаф: “Çarşamba gitti, ama Cumartesi burada.Joy Вай бе, така е! Hands Muscle Hands Facepunch Hands Metal
Керем е № 1 за изминалата седмица Gift Heart

# 399
Добра вечер Керемки Heart Eyes
Липсва ми тази вечер сериалчето Confused , предпочитам срядата пред съботата .Сякаш по бързо ми минава работната седмица .А и обикновено в събота съм заета - или излизаме или имаме ( ходим на ) гости .Или пък гледам руски 4 серийни  сериали по РТР Планета ( заради ковида май съм само в Русия напоследък Stuck Out Tongue Winking Eye) Но какво да се прави ще си сменим навиците заради Феята и Робо .
Няма шанс Вратата да задмине ЧД , но може поне да стане 2ри или 3 ти ( след ЗЯ ) и на това ще съм доволна .Много ми се иска поне 30 епизода да изкарат ( то ако ме питат и на 50 съм съгласна Joy)

# 400
Добър вечер прекрасни ето една красива Ханде и един ревнив робот

https://www.instagram.com/p/CHvOiWfooq2/?igshid=1khe0h38v3y84   

# 401
Хич няма да ми липсва Ефе ако си отиде... с тази си постъпка не знам как ще гледа всички в офиса в очите и най-вече Серкан и Еда... Много искам да видя физиономията на Оназикоятонетрябвадаспоменаваме като разбере, че всичко е по вина на Ефе.. ще се запита ли великата PR защо не се е сетила тя като знае за заканата на Ефе...
И нещо малко за разкош

# 402
Бамбини Flowers Hibiscus всичко прочетох, чудесни сте Hug

За Биге си мисля, не знам защо не е активна и какво ще стане със Селин, но ми се иска и тя да бъде щастлива, да открие истинската любов. С Ефе стоят добре един до друг, ноооо.....
В реала Ханде и Биге се сприятелиха/ако не са били от преди това/, а да не кажа, че си станаха близки по двойки Stuck Out Tongue Winking Eye Innocent

Есенна магия Hug, разбирам те много добре Purple Heart, но пък какви хубави моменти ще имате, когато се приберете за почивка, даже няма да се сетите да се скарате за някоя глупост Kissing Heart

Може би е нова Thinking

# 403
  • София
Добър вечер и от мен, в сряда без нашия сериал! Flowers Hibiscus

Момичета, прочетох внимателно всичко, което сте изписали от снощи и най-вече информацията за напускането на Ефе от сериала! Не ми е особено симпатичен героя му, въпреки че от появата си до края на 18 епизод показа една сериозна поддръжка на Еда! Но се замислих върху последиците от неговото напускане! Споменавате напускането на Каан, но Каан беше просто приятел от детството, който по някаква причина/причини се беше превърнал в смъртен враг на Серкан и толкова! Той нямаше никакво участие в холдинга, не успя по никакъв начин да засегне работата на холдинга и самия Серкан в частност!

Много пъти съм писала, че главното действащо място и всичко което се случна в сериала е въпросният Холдинг! Заради него така здраво се крепи връзката между Серкан и приятелката му от детството, заради него беше сключен договора между Серкан и Еда (за да не влезе в холдинга индиректно Каан, приятел на Ферит) и пак заради него, тази която продаде акциите си получи благословията на Серкан да остане в холдинга! Но .... Ефе държи 45% от акциите и неговото изваждане от играта определено ще е болезнено! Не знам какво е замислила Айше Кутлу, но развитието на сценария ако Ефе напуска играта е от изключително значение както за нас, така и за рейтинга на сериала!

Защото каквото и да си пиша, аз имам странното усещане, че приятелката от детството не случайно стана толкова активна в последните два епизода (рязката реплика към Джерен, последвано от грозното отношение към Еда, нанасянето й в жилището на Серкан, вечерята с него, гальовното държане на ръката му), че нещо планира и го гони целенасочено! Даже мислех да ви предложа да се организираме да отидем до Истанбул да й отводним жилището, един бойлер е около 80 литра, според мен едва ли може да наводни жилище, като това на приятелката на Серкан! Надявам се само, да не са решили сценаристите Ефе напускайки сериала (ако това наистина е достоверна информация) да продаде акциите си отново на Серкановата приятелка (от която ги купи), защото тогава аз ще съм първата, която ще покажа червен картон на Айше Кутлу и компания!

Хубава вечер от мен!

# 404
Ааааа ОЛМАЗ!!! Ако пак върнат акциите на Голямата Кокошка ще получат и от мен червен картон... какво е това... продавам ги, купувам ги... Ако ще ги взима обратно най-правилното нещо, което великата PR може да направи е да ги продаде на Серкан... За да му докаже че наистина му е истинска приятелка, а не само на думи... Ама ще дойде събота и ще видим🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт