Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 034
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Абсолютно нищо няма да кажа. Не за друго, то забравих и името си, и българският, и турският и мсрсианският... Имайте милост, не пускай те такива неща... Слабо сърце имам...

Есенна магия, едно голямо гуш от мен. Надявам се, че нашата компания ще ти помогне по-леко и приятно да мина т месеците, докато мъжа ти се върне от плаване... Разбирам как се чувстваш, и моя мъж заради работата му, все не е вкъщи, но поне не е с месеци (макар че нищо чудно от догодина и така да стане)... Та гушшш

# 376
Олеее, тук има хора със слаби сърца😍❤😍❤
Есенна магия💐 💐 💐
Може за награда да ни пуснат онлайн версия на сцената под душа, за да се научим и ние как се правят Робофеи😍
То сърца не ни останаха....Незнам как Ханде успява да устои на Керем🤗
Според мен хич не му устоява🤭🤭🤭 Ама се крият още, ама нищо де

# 377
Elinor0680 може Ханде на не му устоява това никой не знае WinkWinkWink

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:48 от sani1212

# 378
Ефе напуща сериала в 21 епизод ????
Efe Akman will be leaving SÇK on episode 21

# 379
  • Кърджали
Реално погледнато няма какво да даде повече героят му на историята. Опита за саботаж се провали, да тръгне да флиртува с Еда - загубена кауза. Иначе актьора ми допадаше, не го сравнявам с Керем, с него никой не сравнявам, то Керем отиде в отделна класация. Но сега наистина няма какво повече да даде. А да се мотае наоколо няма смисъл.
Интересно, трябва нов герой да влезе. Щото трябва някой да мъти водите, не може да гледаме една безоблачна любов, розови облачета и еднорогчета. И от много сладост нагарча...Надявам се този път да вкарат по-силен "съперник" за Серкан. Досега и Каан и Ефе мя бяха малко като детска играчка. Нека дойде някой, който да кара Серкан да влага повече акъл и интуиция, да го кара на ръба...

# 380
Тоя Ясин Озбек е един измамник и фантазьор. Яхва вълната на най-популярния сериал в мрежите и трупа актив с полуистини и откровени измислици.
Докато не го обявят официално, нищо не е сигурно. Така или иначе в началото бяха казали, че Ефе ще е за няколко епизода в историята. По принцип му е време да си ходи и да идват нови герои, за да има динамика и гледаемост.
Някой по-горе беше писал, че Биге не се появява с екипа и не рекламира смяната на деня.
Или и тя е пътник или е обидена на коментарите в мрежата около последния фраг.

# 381
Нашите тази седмица са на 3-то място според Somera за "Най-популярните двойки"

# 382
За Ефе очаквах да започне връзка със Селин и там нещо да завъртят . Иначе след края на еп.18 и аз си помислих , че ролята му май приключи...ще видим , във фраговете за 19еп го няма Grinning

Есенна магия разбирам те напълно , моят мъж също  пътува постоянно , но обикновено за 1-2м и се връща за малко, после пак . Никога не си сбогува с децата ,гледаме да не са вкъщи , после им обяснявам и всяка вечер преди лягане се чуваме и виждаме по месинджър.  Не знам как са с Интернет по тези кораби,  има ли връзка , защото преди беше ужасно , помня преди сигурно 20г , съседката ни имаше син моряк и сънувала лош сън и не успява да се свърже с него и ходи на гледачка жената , за да се успокои Ill

# 383
  • Варна
Ау , защо споделяте такива кадри. Сърцето ми съвсем отслабна.
Как ни вика само...
Аз малко изневерих на Керем. Загледах се по Нашата история с Бурак Дениз. Не бях го гледала.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:56 от suzi_a

# 384
За Ефе.. за мен героя му изгуби смисъла си. Опита се да попречи на Серкан не успя, имаше надежда да станат двойка със Селин, което мен би ме зарадвало, но и това не стана. Не виждам какво друго би се случило от сега нататък с него. Излишно ми се вижда да флиртува с Еда или да кара Серкан да ревнува, не знам..
Мики, ние също избягваме директно да му казваме, че тате заминава, но то усеща просто всеки път, когато дойде това време... цяла вечер не мигна, за да стои до баща си и да се гушка в него, те имат много, много силна връзка. Иначе, не можем да се оплачем от Интернет, има си и е много добър, всеки ден говорим на  video call и малкия го вижда, говорят си, знае, че тате ще си дойде, но отнема 1-2 дни да се успокоят емоциите..

# 385
И аз тъкмо идвах да съобщя новината за Ефе, но сте ме изпреварили.
Ами не знам дали няма да ми липсва, но може би наистина по-добре навреме да си отиват второстепенните герои, щом се изчерпат, за да не разводнят сериала.
На негово място друг ще влезе...
Селин се чудя дали ще се махне, но ме съмнява, все пак е едно от главните героини.

# 386
Цитат
Някой по-горе беше писал, че Биге не се появява с екипа и не рекламира смяната на деня.
Или и тя е пътник или е обидена на коментарите в мрежата около последния фраг.
Не знам какви са били коментарите - дали за героинята й, или за актрисата, но ми се струва ... много непрофесионално, ако е това последното, разбира се. Ще излезе Биге и Селин - еднакви по характер... Rolling Eyes
Макар че  се носят слухове за скандали в разни екипи, явно психологически някои не издържат в тая пандемия... Знае ли човек...

# 387
  • Кърджали
Не вярвам да има такова нещо. Биге не е вчерашната. Знае, че след като героинята ѝ има отрицателно роля, ще срещне и негативни коментари. Едно такова детиснко държание " не ме харесват пък" изобщо не говори за професионализъм.

# 388
https://www.youtube.com/watch?v=F_cbxwcx7o8

В Туитър в момента тече кампания, която призовава всички фенове на сериала #SenCalKapımı да подкрепят Деметката и #DoğduğunEvKaderindir, а в събота феновете на Демет ще върнат жеста. 
.

# 389
Привет, момичета. Hug Все по-рядко пиша, но си ви чета редовно, въпреки че понякога изоставам с темите, една след друга ги изписвате, но много ме радвате, защото когато започвах да гледам сериала и да пиша във форума бяхме едва няколко, а сега сме голяма дружина бърборанки. Радвам се,че има такъв интерес, такава дискусия, разсъждения, теории, снимки, всякаква информация от ваша страна. Heart Eyes
Реших да се включа, за да изкажа и аз мнението си относно евентуалното напускане на Ефе. Ами честно казано нямам нищо против.Тъкмо днес изгледах 15ти епизод с бг превод и си припомних любимата на много от нас реплика „Ефе си тръгна, ама Серкан е тук“. Докато втория го има, хич и не ми трябва Ефе. Може би си личи, че не съм му фен, но ме дразнеше как Еда, която толкова му се възхищава, но го знаеше от няколко дена/седмици, бе склонна да вярва повече на него, отколкото на Серкан, когото познаваше от месец/и. Само защото Ефето бил виден архитект, сред най-добрите и й е идол. Ама какъв идол може да ти е човек, който се съгласява на саботаж, било то малък или голям? Хем че му е минало през акъла да се съгласи, хем че не си призна истината като мъж, а смотолеви едно „Ами аз бутнах цифрите,извинявам се“. Много ми падна в очите с тази постъпка, не че някога се е и бил издигнал. Rolling Eyes
Все пак ще запомня хубавите неща, а именно, че заради него и познанството му с Емре и жена му(забравих й името) гледахме Серкан и Еда как се грижат за чуждо бебче и имаха толкова забавни мигове заедно; че заради него Серкан научи и помогна на Еда и Айфер с цветарницата, която знаем колко им е скъпа; че заради саботажа ги сближи и Еда бе единствената, която бе до Серкан и му вярваше. С две думи всички "злини", които направи, бяха в полза на нашите роботче и сърничка, но смятам, че вече си свърши работата, разбуни духовете няколко епизода, затова има благословията ми да си ходи при Каан или при бабето да си пият мардински чай.  Tea Време ни е за нов "злодей" Grin
Пожелавам ви хубава вечер, макар и без епизод днес Disappointed По-бързо да идва съботата, а дотогава продължавайте в същия дух да споделяте чувствата и мислите си за любимия ни сериал Blush

Общи условия

Активация на акаунт